Каква е мечтата на зайците?

Какво мечтаят зайците - книгата на мечтите на Милър

Тези сладки животни представят късмет и щастлив обрат на всекидневните обстоятелства. Късметът ще ви последва и в професионалната дейност - се очаква да повиши или повиши заплатата. Бели зайци - знак за лоялност, любов, чистота. Ако мечтаете за тези, тогава можете напълно да се доверите на партньора си. Самотен човек обещава бърза среща. Заекът с малките символизира децата. Ако те не са там, изчакайте добавянето, ако децата са там, мечтата прогнозира тяхното здраве.

Какво мечтаят за зайците - книгата за сънища на Ванга

Сънищата за зайци могат да говорят като добро знамение и за лошите. Например, белите предупреждават лоялността на любим човек, хармонията в семейството или щастливата среща, са знак за романтика. Черното, от друга страна, води до загуби, болести, унищожаване и смърт на семена (ако вземете черен заек в ръцете си). Зайците необичайни, нехарактерни цветове за тях предсказват неочаквани промени.

Каква е мечтата на зайци - според книгата за сънища на 20-ти век

Те са предсказатели на клюки и многобройни слухове, които ще ви бъдат неприятни. Малко вероятно е тези слухове да са оправдани, но въпреки това, въпреки безпочвеността им, те могат да ви отвлекат от важни случаи, объркайте се.

Какво мечтаят за зайците - славянска книга за сънища

За да се изравнят със зайци или зайци е лош знак, обещавайки загуба на ценно нещо. Ако хванете едно животно - тогава, победете над враговете си. Мъртвата мечта за тежко заболяване. Ако в мечта зайци са тормозени от кучета - в действителност ще станете инициатор на конфликта. Убийте по какъвто и да е начин - да се карате, да се биете, да се държите неадекватно. В бъдеще може да се стигне до сериозна престрелка, която ще подкопае вашата репутация, затова се опитайте да контролирате емоциите и действията си.

Защо зайците сънуват - според книгата на Хасе

За да ги видите - вървите по пътя, водещ до щастие. Застреляйте зайците - бъдете внимателни при дълги пътувания. При продължително пътуване има опасност от повреда на автомобила. Има заек - да се разделим с приятели.

Защо зайците сънуват - според мечтата на Цветков

Черните зайци носят опасност от злополука. Сънят ви предупреждава да не се скитате през нощта и обикновено да избягвате травматични ситуации през следващата седмица. Ловът им е признак на празни чувства и тревоги. Яжте заешко месо - за нервно разстройство или заболяване на нервна основа. Едно животно, бягащо от някой, сигнализира за интриги.

Какво мечтаят за зайците - книгата за сънища на Фройд

Заекът, като заек, отразява вътрешните страхове на субекта за връзката с противоположния пол. Виновникът на преживяванията е изключително ревнив. Не забравяйте, че ревността и недоверието могат да окажат отрицателно влияние върху всяка връзка и да доведат до разкъсване.

Какво мечтаят зайците - книгата за сънища на Грисина

- бяла - за да изпълни желанието - тичане - да се възползва - да отиде след него - за щастие - да го хване - да предложи ръце и сърце - да получи зайци като подарък - до романтична среща - хранене на заек предвещава бедност - ръце - лека болест - черна при всякакви вариации и обстоятелства има отрицателно значение и предсказва предателство, предателство, сериозно заболяване.

Какво мечтаят зайците - мечтата на Менегети

Символизира психичното равновесие, психичното здраве, но показва абсолютна пасивност, бездействие. Вие не сте боец, а просто плувате в хода на живота, избягвате трудности и не се занимавате със съмнителни въпроси.

Какво мечтаят зайците - една мечтана книга на Денис Лин

Предвид високата плодовитост на зайците, можем да кажем, че това изображение може да символизира желанието да има деца. Също така тези животни са свързани с страхливост. Може би сте претоварени от страхове, често безпочвени. Зайците олицетворяват нежност и любезност. Сънят ви казва, че сте твърде доверчив, лесно се поддай на влиянието на някой друг и лесно можете да бъдете измамени, объркани. Според някои психолози тези животни могат да бъдат символ на самосъзнание, хвърляне, нерешителност, невъзможност за бързо вземане на решение.

Share:
Comments