Как изглежда войната?

Защо е мечтаната война - според мечтата на Милър

Мечта за войната прогнозира завръщането на живота в неблагоприятна посока. Събитие ще наруши мира и мира във вашето семейство. В случаите, когато ще трябва да се срещнете с интригите на врагове и завистливите. Вече няма да бъде напълно уверен в своята финансова независимост, ще доведе до физическо благополучие.

За една жена този сън предвижда среща с военен, който ще повлияе на целия й бъдещ живот. Бременни е раждането на красиво момче.

Защо войната сънува - според мечтата на Уанги

Лош сън, който гладува и гладува; трудни времена, особено за младите, защото са предназначени да се бият и да умрат.

В един сън ние се борихме - изчакайте за неприятности, които ще засегнат вас или вашите близки; не можеш да избягаш - ще трябва да издържиш на себе си и на собственото си бедствие.

Защо войната сънува - според мечтата на Фройд

Да "воюва" на работното място. Ако сте мечтали, че сте били взети затворник или убити - истинска битка ще свърши с поражението ви. Скрити, избяга - в действителност всичко временно се успокоява. Убий, убий врага - спечели.

Каква е войната - според книгата на сънищата на Нострадамус

Той сънува, че има война срещу царя - изобилието от земни блага и спокойствието на държавата. Те избягали от бойното поле - очакват голямо щастие.

Пораснал - ще има огромен скандал и ще се окажете негов подбудител.

Как изглежда войната - според мечтата на Лофа

Войната в съня е доказателство за нервното напрежение, което изпитвате.

Мечове за война в мирно време - чакайте възможни конфликти с другите. Ако не участвате във военни действия, тогава трябва да изпълните твърда и упорита работа, която изисква решителност и пълна отдаденост. Изгубихме войната - знак за духовен упадък; е препоръчително да отложим случая за известно време и да избегнем конфликтни ситуации.

Защо войната сънува - според мечтата на Цветков

Служи като символ на размирици и размирици в семейството, трудна ситуация.

Ако едно момиче в съня си вижда как любимът й отива на война, тогава всъщност тя научава за някаква неприятна черта на характера си.

Беше мечта, че вашата страна е загубила войната - хората ще страдат от революционни действия, големи промени в политическия и икономическия живот на държавата.

Защо войната сънува - според съня на Хасе

Беше мечта, че участвате във военни действия или сте заобиколени от опустошителните последици от битката - ще откриете нови отрицателни черти на характера на вашия сателит, които той успя да скрие предварително, което ще ви предизвика разочарование и болка. Ние загубихме битката - обичаме я с всички недостатъци, връзката ще стане по-хармонична.

Как изглежда войната - според мечтата на Менеджети

В една мечта те попаднаха на атака - печеливша работа ще се появи. Те се появяват във войната и наблюдават напредъка си - човек трябва да се пази от коварните приятели. Те са слушали войната по радиото или са гледали по телевизията - в реалния живот вие лично ще страдате от някои събития.

Как изглежда войната - според мечтата на Лонго

Мечта за победа във войната, универсална радост в това отношение - в реалния живот някаква успокоявана материя ще оживее, в семейството ще царува пълно взаимно разбиране.

Те загубиха войната - на преследване, природни бедствия, обиди и унижения. Видяхме как са изпратени войските на фронта, обща обърканост и хаос, възбуда за скръб, неприятности и грижи; за възрастни и болни - нови заболявания.

Защо е мечтаната война - според книгата на Грисина

Означава неприятности, работа, нервност и неудобство; вътрешна агресия, конфликт.

Участва във войната - ще се съпротивлява на опасността. Скриване, бягство - служи като обект на подигравка на някого. Те умират - за скръб и опасност.

Коментари

черти что евгений 02.08.2016 мен в продължение на шест месеца, вече мечтаят за война, защо отборът винаги съм дори над старши офицер, сега мечтае за Великата отечествена война в нашето време, и започва всеки път с атаката на въздуха, по някакъв начин се присъедини към мен двама души, а не оръжия е оръжието бе заловен след като убива германци, е нож с трофеи, ние сме през цялото време е проследил и се опита да атакува, но нашата група е в състояние да отида и да спечели, между другото, забравих, в самото начало бях PM, а след това той се озова по някакъв начин друг член на групата, който е по-възрастен от ти по ранг
Share:
Comments