Как изглежда косата ми?

Как изглежда косата - според мечтата на Милър

Изкушаването на страхотна коса в съня е признак на лекота. Може би през следващите дни ще направите неприятно действие, което ще съжалявате. Плешивост или загуба на коса показва прекомерна загуба на тегло - сънят предупреждава, че трябва да помислите за спестяване. Сива коса на главата му - лош знак, предсказващ неприятности; златни къдрици - свидетелство за лоялността на избрания от вас; красива пухкава коса, която обещава приятни обрати на съдбата - късметът е очевидно благоприятен за вас. Цветя красят косите, символизираща пречка за преодоляване е необходимо да се включва цялата власт, воля и постоянство.

Как изглежда косата - според мечтата на Ванга

Косата в сънищата символизира духовната хармония, успокояването. Краткото подстригване или изрязване прогнозира загуба на забележителност в общественото пространство, може би ще се изгубите от истинския път. Дългите къдрици са символ на духовния растеж, заплетената коса ви информира, че е време да се научите да вярвате на хората. Да се ​​тъче плитка в сън е знак за предстоящото дълго пътуване, за да се измие космата коса - означава да видиш, да научиш тайната, истината.

Как изглежда косата - според сбирката на Фройд

Всички манипулации с коса в съня по някакъв начин са свързани с половите органи или сексуалния живот на човек. Дългите ключалки показват несигурна природа, къса подстригване или липса на коса, напротив - липсата на комплекси и пълна еманципация в сексуалната сфера. Една артистична прическа показва комплекс от малоценност, подправящ косата й - съжалявайки за пропуснатите възможности.

Как изглежда косата - според книгата на сънищата на Нострадамус

По принцип, сънуваната коса е добро знамение, но ако те са объркани или имат нездравословен, избледнелият вид, тогава очакват неуспехи и кавги. Грижа грижливо - символ на истинското приятелство, дълги коси - да печелите. Повишената коса на тялото показва силно здраве, материално благополучие. Пречупете гребена в мечта, когато разпръснете - до неприятности. Косопадът може да предскаже ранна финансова загуба - бъдете бдителни, можете да бъдете ограбен.

Как изглежда косата - според мечтата на Лофа

За да видите сивата коса на главата е знак на мъдрост, дискретност. Дългата коса е доказателство за предстоящи здравословни проблеми; стилизиране, комбиниране на обещания за бързо възстановяване; мечтата, в която се грижиш за косата си, сигнализира, че не обръщаш подходящо внимание на близките си, прекалено съсредоточаваш се върху себе си или върху работата си. Подстрижете шикозната коса и в същото време изпитайте неприятен остатък - сериозна кавга.

Как изглежда косата - според мечтата на Цветков

- Дълга, разхлабена коса - бързо пътуване, дълъг път - Сива коса - главоболия - Комбиниране - промени в живота, може би - загуба на неща - Загуба на коса - Предателство, измяна, загуба на приятел - Заплитане на плитка - върху себе си косата къдрици - за измама.

Как изглежда косата - според книгата за сънища на Хассе

В съня си загуба на коса означава бърза загуба на собственост, рязане - слух за смърт, британец - ще имате нова връзка, не пропускайте шанса си. Разхлабената коса, разтърсваща се във вятъра, е признак на неразумност, внимавайте да не посветите всичко на вашите дела - вероятно вашият въображаем приятел ще се опита да ви използва за лични интереси.

Как изглежда косата - според мечтата на Менеджети

Косата, според Менегети, е символ: за жена - вътрешна красота, за човек - мъдрост и величие. Непочистената, мръсна, паразитна коса говори за вътрешен дискомфорт, изтичане на жизнена енергия, празнота и пълно бездействие на субекта. Подуване на косата показва, че смучеш енергия в буквалния смисъл на думата. Вероятно виновникът е заобиколен от енергичен вампир.

Как изглежда косата - според мечтата на Лонго

Дебелата, здрава, блестяща коса в съня си във всички варианти е добър знак, обърканите означават страдания и проблеми; ако се опитвате да ги разгадаете, но не можете да го направите, вие сте изправени пред съдебни спорове, дълга, мъчителна работа или конфликти с вашите началници. Нарежете косата си - възможно уволнение в близко бъдеще, опитайте се да не гневите шефа и съвестно изпълнявате задълженията си. Да преживееш косата - в разправии с колеги.

Share:
Comments