Как да скриете широките рамене и други недостатъци на

Странно, но това, което понякога считаме за наша липса, в очите на другите е добродетел. Независимо от това твърдение, ние сме склонни да отдадем твърде голямо значение на неща, които не заслужават - говорим за недостатъците на фигурата или за онези от нейните характеристики, които само ни изглеждат недостатъци .... Как да скриете широките рамене или пълните гърди? Какво трябва да бъде облекло за широки рамене и поли с пълни бедра?

Как да настроите фигурата с дрехите?

Видовете цифри условно се вписват в няколко категории: "правоъгълник", "часовник", "триъгълник" и "круша". Това разделение зависи от ширината на раменете, бедрата и талията и съотношението им.

Така че, ако раменете са широки и хълбоците са тесни, фигурата има формата на "триъгълник" с широки бедра и тесни рамене и подчертана талия - "круша" с нормално съотношение на раменете и бедрата и широката талия - правоъгълник с еднаква ширина на бедрата и рамене и изразена тясна талия - "пясъчен часовник".

Смята се, че идеалната женска фигура е формата на "пясъчния часовник" - тя има много женски очертания и дори ако пълната жена поддържа такива пропорции, нейната фигура изглежда много впечатляваща. Всички останали видове фигури имат своите недостатъци: по този начин за "триъгълен" вид фигура, широките рамене се считат за проблем.

За раменете не изглежда да се изключва допълнително хоризонтална лента в горната част на дрехите. Предпочитат заглушени цветове.

Как да скриете широките рамене?

  • Облеклата за широки рамене се избират по такъв начин, че основният акцент се придвижва до нивото на бедрата - плътна горна част и издутина пола, назъбена пола или голяма гънка, широки панталони и леко насипна туника ще създадат желания ефект.
  • Ако използвате ярки принадлежности в дрехите за широки рамене, можете също така да отклоните очи от проблема, например като поставите ясна носна кърпа в гърдите си или прикрепете шикозна брошка.
  • Перфектно балансира широките рамене и тесния избор на цвят на бедрата - студените нюанси на облеклото за широките рамене на върха ще направят раменете визуално и топло - визуално ще разширят бедрената линия.

С фигурата на типа "круша" основната задача е да се коригират широките бедра, затова е необходимо да се предпочитат полу-съседните поли на леко удължена форма и да се носят върхове, които са свободни, но не прекомерно, с големи или оформени разфасовки, големи елементи. Носете свободни панталони, можете дори леко да избухне от линията на коленете.

Предпочитайте V-въглищата

Често фигурата се разваля с пълни ръце - категорично противоположни рокли и блузи без ръкави, с къси ръкави, плътни ръкави, но един хлабав ръкав с три четвъртина перфектно ще покрие тази липса. Не забравяйте, че в този случай, контра-посочи прав правоъгълни рокли - по-добре е да изберете една туника с дълъг ръкав и тънка линия под гърдата.

  • Ако голям бюст прави фигурата масивна и нехармонична, трябва да изберете трикотажни рокли и блузи с плавен преход на бюста до талията и блузи с големи джобове и други големи детайли, които ще отвлекат очите ви от гърдите. Трябва да се помни, че големият гръден кош трябва да бъде "опакован" в рокля много внимателно с помощта на вертикални дартки - в идеалния случай той ще бъде пришит по поръчка.
  • Но с малък бюст си струва да се обръща повече внимание на всякакви дантели и рогове - най-важното е, че тъканта не е разнообразна и непретенциозна. Текстурирани трикотажни платове и малък печат в областта на гръдния кош ще ви помогнат да го направите по-визуално.
  • За тези, които страдат от къси крака, има съвети - в горната част изберете по-къси версии на ярки нюанси, а за дъното - свободни панталони и поли с надценена талия.
  • Ако тялото е кратко, не се отчайвайте - визуално удължаване на силуета ще помогне дълги пуловери, свободни панталони или поли и, разбира се, токчета. Коланът на тазобедрената линия ще направи визуално по-дълъг.
  • С удължено торс трябва, напротив, да носите къси якета и якета с къси панталони, върхове и да изберете панталони и поли с висока талия.

Изпъкналият корем, особено странно, е проблем не само на дебели жени, но и на много тънки - но за всеки продукцията е универсална. Ще ви трябват многопластови хлабави дрехи или халки, туники с надвиснала талия и свободно изпъкнало дъно.

Share:
Comments