Как да разграничим един истински принц от фалшива

Всяка жена мечтае да попадне в прегръдките на красив принц и да живее с него в любов и щастие през целия си живот. Богато женско въображение рисува красив мъж с функциите на Джордж Клуни и банковата сметка на Бил Гейтс. Въпреки това, когато се появява дългоочакваният човек на прага, той се оказва съвсем различен.

След първата романтична вечеря той ви предлага да платите половината от сметката и след това да придружавате метростанцията и обещавате да се обадите на следващия ден за сбогом. Остава само да се надяваме, че той няма да се обади, защото няма нищо по-лошо от мършав човек. Чрез бдителното женско око не се промъква нито един жест на алчност и дребнавост. Ако скромният принц няма средства да покани дама на ресторант, трябва да включите въображение и да организирате романтична вечеря на свещи или пикник в провинцията. Нищо не е оценено в женските очи повече от внимателно отношение и романтична природа. За тези красиви дами са готови да прощават много недостатъци.

Друго качество на мъжкия характер, което всяка жена мечтае да види в любимия си, е кураж и смелост. Човек трябва да може да се изправи срещу себе си и спътника си във всяка опасна ситуация. Нищо не причинява повече презрение, отколкото уплашените, треперейки от страха на джентълмена, молейки се за милост от улични хулигани. Следователно всяка майка трябва от самото си детство да насърчава сина си да се занимава с спортни и бойни изкуства. След това няма да се наложи да се изчерви за потомството си пред бъдещата снаха.

Много мъже обичат да плачат във вестника и да кажат колко е трудно да живеят. Няма нищо лошо в това, можете да се оплачете от съдбата на най-добрия приятел или родители, но постоянно казвайки на всички за това не си заслужава. Представителите на справедливия секс най-често избират оптимистични и весели фенове, защото никой не иска да се вегетира в мъка и тъга.

Една присъща черта на силен характер е способността да се поддържа спокойствие във всяка ситуация. Ако една жена може да си позволи понякога да хвърли скандал с пота, тогава за такъв човек е неприемливо. Спокойните и трезви умове трябва да започнат да се обучават в момчетата от най-ранна възраст, защото тогава се формират основите на характера и основните навици. Ако всяка майка възведе в сина си тези качества, които самата тя би искала да види при мъжете, тогава щастливите красавици, които са намерили своя принц, ще бъдат много повече!

Share:
Comments