Как да изберем пола в зависимост от типа фигура?

Как да изберем пола за фигура?Полата е може би най-познатата част от женския гардероб - благоприятно подчертава фигурата, добавя женственост, в зависимост от дължината и изрязаното може да ви накара да изглеждате като безкомпромисна класа дама или леко сърце и секси стажант.

Въпреки факта, че е трудно да си представим нещо по-"женствено", изборът на пола често озадачава: как да изберем пола според фигурата?

Всъщност, полата на неправилното рязане или тъкан, която категорично е "противопоказана" за този тип фигура, е в състояние да "изтрие" визуално всички усилия в областта на загубата на тегло. И ако има желание да направите бедрата по-великолепни, тогава дългата и права пола само ще влоши впечатлението за слабост и липса на форми.

В зависимост от вида фигура и трябва да избирате полите си, разбира се, фокусирайки се върху цвета, тъканта, уместността в този или този случай.

Нека да разгледаме примери за това как да изберем пола за фигура?

На височина до 160 см и миниатюрна физика, не трябва да се възраждате за сметка на дългите поли и полите на поли. Дължината под коляното намалява силуета, потиска женствеността - в този случай е необходимо да се носят поли и коляно, с колчета и без тях, оставяйки горната част да се монтира и приляга към фигурата. В крайна сметка, с така наречената фигура можете да си позволите много!

С нисък растеж и пълна фигура не бива да крием униформите в качулките - като се има предвид, че широките дрехи крият всички недостатъци на фигурата, напълно лишаваме себе си от индивидуалност. Всъщност добре избраната пола може да стесне силуета и да го направи по-тънка. В този случай строг пола от плътна тъкан трябва само леко да се придържа към тялото, като оставя място за маневри и фантазии на мъже!

Ако фигурата се различава от момчешки ъгъл, слабост и липса на приятни издутини, свободният силует на полата само ще влоши усещането за неудобство, монтираните ще изглеждат на място, но избухналите А-образни мини поли и крака ще бъдат благосклонно подчертани, бедрата ще бъдат добавени и талията ще бъде намекна върху съществуването на бедрата! Под такава пола трябва да носите здрави чорапогащи без шарка, декорирайки горната част в блузони със светлокафяв цвят.

С много женствени очертания, фигури с тясна талия, не твърде широки рамене и луксозни бедра (така наречената "круша" фигура), най-добре е да се съсредоточите върху горната част на тялото, укрепвайки гръдния кош с леки тонове и голям шаблон.

При избора на пола, напротив, е необходимо да изберете течащи тъкани, които маскират бедрата, с малък шаблон и форма, която се разширява гладко до дъното. Ако комбинирате дълги блузи до средата на бедрата и избухнали поли, със средна дължина, отварящи тънки крака, можете да постигнете хармоничен силует и да отклоните очи от широките бедра.

Как да изберем пола под формата на "пясъчен часовник"? С равно съотношение на обема на бедрата и гърдите, красивите рамене и тънката талия за избор на пола не е трудно - тази цифра се счита за "идеална", дори и с наднормено тегло. Само ролята на пропорциите играе важна роля и какви томове не са толкова важни! В този случай ще се правят дълги прагове от прави или леко изпъкнали срезове от меки тъкани, със среден шаблон или без него.

Ако фигурата е тънка, тя ще изглежда добре, прави мини възглавници, лале поли, моливи поли, стегнати и издути поли на различни дължини. Основното е, че те подчертават силуета, подчертавайки бедрата и фокусирайки се върху тънката талия.

Понякога е много трудно да изберете фигура за фигура - трябва да вземете предвид най-малките подробности, като например дължината и формата на краката, например. Ако краката имат Х-форма, т.е. коленете се докосват, а телетата се разминават отстрани, а след това не са желани мини клубове и поли за коляното. По този начин, изборът на пола трябва да се подхожда стриктно индивидуално, но с въображение!

Share:
Comments