Избор на обувки за тесни джинси

Собствениците на тънки и спортни фигури просто не могат да се отрекат от удоволствието да носят здрави и стегнати дънки. Тези панталони отлично подчертават цялото достойнство на фигурата, правят походката секси: с кои обувки ще се комбинират здравите дънки и какво трябва да се има предвид при избора на обувки?

Желаното желание се сбъдна и най-накрая купихте мечтаните си дънки - тесни, от материала, като втората кожа на здрав крак ... и всичко останало. Всичко е наред, но има една изненада: в тези дънки краката понякога изглеждат по-кратки, отколкото са замислени от природата. Ето защо трябва внимателно да обмислите избора на обувки за тесни дънки, така че една неразумна стъпка да не ви лиши от възможността напълно да оцените очарованието на здравите дънки.

Обувки за тесни дънки за високи момичета

За високите собственици на дълги тънки крака добър избор ще бъдат мокасини и балетни обувки от всички възможни цветове, но естествено в комбинация с блуза или друг връх. Тази обувка ще подчертае благодатта на краката и ще направи походката мека и женствена. Въпреки това, ако краката ви са пълни или малко тежки, не е нужно да подчертавате това отново. В този случай трябва да изберете обувки на висока платформа или пета.

Представете си как изглеждат краката ви, ако можете да видите чорапите от остри обувки под дънките си, но само ако размерът на крак не е много голям. Не забравяйте, че удължените чорапи визуално ще добавят няколко сантиметра към размера на обувката, и това ще бъде много забележимо, тъй като панталоните няма да покрият крака, поради своята рязкост.

За дами с алергични, изпомпвани крака или за тези с леко изкривени крака, има такава възможност: да носите чифт високи токчета на петата до пет до седем сантиметра до тесните дънки, което ще направи краката визуално по-тънки. Подобна услуга ще се обслужва от ботуши и обувки на глезена или платформа. Но силуетът на ботушите и ботушите трябва да е лек, тъй като обемистите обувки ще доведат до нула цялото впечатление на стилни дънки.

Обувки за тесни дънки за миниатюрни момичета

Малкият модел на миниатюрни жени е много подходящ за този модел дънки, така че не се отказвайте заради ниския му ръст: е красиво, дори изискано да изглеждате тесни дънки, съчетани с високи токчета. Ако по-рано никога не сте имали подобно внимание на краката си, тогава удължена блуза, жилетка или стилно яке ще се чувстват по-уверени.

Ако сте уверени в себе си, тогава можете спокойно да носите мини рокли, туники, мъжки ризи с насипен рязане - всичко това само ще подчертае великолепието на тънките крака в тесни джинси.

Тесните дънки са достатъчно гъвкави, за да ги носят както за работа, така и за свободното време: в зависимост от комбинацията от дрехи и обувки, можете да създавате красиви ансамбли и да променяте изображението всеки ден.

Чудесни дънки, които изглеждат тесни, и тези, които водят активен начин на живот и са приятелски настроени към спорта. Във всеки случай, никой няма да каже, че здравите дънки изглеждат лоши със маратонките и маратонките. Случаен стил, роден от тази комбинация, е подходящ за млади ученички и бизнес дами, които за момент забравиха за полу-официалния.

Кецовете не трябва да бъдат масивни, цветът им може да бъде всеки, макар и червен, но като се вземе предвид цвета на деним и върха. Светлините маратонки и демократичните маратонки от най-веселите цветове са само намиране за облачно лято и топла пролет, есенно топло затъмнение, най-важното е да се чувствате уверени и свободни и да се наслаждавате на неустоимостта си!

С всичко, което поставяте на дънките, тези панталони ще ви накарат да се почувствате по-бързи, по-свободни и по-млади, защото денимът е избор от млади и решителни!

Избор на обувки за тесни джинси

Избор на обувки за тесни джинси

Share:
Comments