Идеи за маникюр за 14 февруари

Той отдавна е в света идва през зимата е специален за ден на влюбените - 14 на февруари. Празнувайте е взето "в голям мащаб", така че в Деня на влюбените двойки размениха различни подаръци, отидете на стилизираните страните и романтични вечери в ресторанти. Разбира се, такава интересна почивка изисква специален вид, който момичетата плащат по-голямо внимание, защото преди младият му мъж да иска да гледа в най-добрата светлина. Романтично настроение се отразява не само в дрехите, но и прически, и дори маникюр. И така, какво би могло да бъде маникюр на 14 февруари (Свети Валентин)?

Съдържание:

 • цветова гама
 • Дизайн със сърца
 • Дизайн на ноктите на 14 февруари с кристали
 • Тематично яке и лунен маникюр
 • Други рисунки върху ноктите за Свети Валентин

На този ден е обичайно червеният цвят да се използва максимално, което е свързано с любящи сърца и красиви рози. В допълнение, червените нокти, както и червилото, са трайна класика на женското изображение. Ето защо, въпреки ежегодно променящите се модни тенденции, червените нюанси - неизменно на върха на популярността. И ако не всяко момиче реши да носи дрехи в такава светла и секси палитра, тогава всеки цвят може да си позволи този вид цвят на ноктите си.

Цветовата палитра за 14 февруари

Най-традиционните и класически за Св. Валентин са бяло и червено, използвани както самостоятелно, така и в тандем. Те веднага създават настроение за празнуване и радост.

В допълнение към ярките цветове, пастелните или т.нар. Лиликоп нюанси са изключително популярни - мента, розово, жълто, коралови и други деликатни "момински" цветове, символизиращи женствеността и младостта.

Ако изображението не включва използването на класическа романтична палитра върху ноктите, оригиналният маникюр може да бъде създаден с помощта на по-необичайни - синьо, черно, златисто, люляково. Те ще изглеждат страхотно на младежки тематични вечери или в кафенета, особено ако изображението е подходящо.

Модните тенденции влияят силно дори на стилизирания вакуумен маникюр, така че не е изненадващо, че на ноктите на момичетата на 14 февруари можете да видите комбинация от няколко цвята наведнъж: например един пирон, боядисан на син и бял фон, и украсява червеното му сърце. В този случай всички други нокти се правят в червена и бяла палитра.

Друга модна тенденция е комбинацията от модел на дрехите и ноктите, например, същата клетка или лента. Цветове за модел в този случай, се препоръчва да изберете най-приблизително един към друг - ако клетката на полата е направена в червено и бяло, а след това в "карета" маникюр те също ги използват. Но никой не забранява да украси един пръст с малко сърце.

Опции за сърдечен дизайн

Разбира се, основният символ на празника на любителите е сърцето. Те се опитват да изобразяват всички момичета на света по ноктите си по един или друг начин. Радвам се, че има много възможности за дизайн с тях, но най-популярните материали остават:

 • червен лак;
 • кристали, които са подредени под формата на сърце;
 • блясък, който трябва да бъде приложен незабавно на няколко слоя.

Не можете да страдате и купувате готови кристали под формата на сърца, които се продават в специализирани найлонови магазини. Ако някой набор от камъни привлече особено, тогава можете да го заловите на господаря си - внезапно той няма такъв.

Негативно изкуство за нокти на косми

Ако не желаете или не позволите на облеклото да покрие всички нокти със сърцата ви, можете да намекнете за почивка с помощта на съвременна технология, чието име може да бъде преведено като "покриване с открити зони". Изпълнението на такъв маникюр е съвсем лесно: всички гвоздеи са покрити с едноцветен гел-лак, с изключение на двойка зони под формата на сърце, които са оставени без шах, празни.

Особено красива тази опция изглежда на неутрални естествени или пастелни нюанси. Той е идеален за ежедневна маникюр, но дори и да имате костюм за дрехи на бизнес среща, той няма да затрудни никого.

Rhinestones при декориране на почивка маникюр

Перлите са много често използвани за украса на нокътната плоча, а по време на празниците интересът към тях нараства няколко пъти. Голямото разнообразие от цветове и размери улеснява монтажа им в замислен дизайн - този или този вид кристал ще зависи от много фактори. На 14 февруари мнозина оформят модел под формата на сърце на един от ноктите, като използват малки дръжки за това.

Те се използват не само в монофоничен маникюр, но и за разграничаване между 2-3 цвята на покритието. В този случай кристалите повишават контраста между тях. Скъпоценните камъни не са били заобиколени от лунния дизайн - с помощта си те запълват отвор за нокти или нокътно легло под формата на сърце.

Декорация на лунния маникюр и яке

Не се отчайвайте и любителите на класическите опции с нисък клас, например френско яке с картина, което също е украсено малко от Деня на всички любители. Обикновено основната тема са различни романтични детайли, например дантели или тематични рисунки - те могат да бъдат обикновени сърца, топки и т.н. Варианти на маса, например:

 • Всички нокти, с изключение на два, са украсени с обикновено яке, а лявата боядисана в монохромен цвят и украсена със сърце от кристали;
 • това е интересно да се украсят върховете на ноктите, например, така че якето е сърце.

Ако дизайна на яке или лунен маникюр вече използва ярки цветове - червено, ярко розово, тогава повърхността на ноктите е достатъчно, за да украсят тематичните стикери.

Модели за 14 февруари

Момичетата на този празник предпочитат преди всичко рисунки с романтично настроение. И това не е изненадващо, защото те отразяват емоциите и чувствата, които ни пресичат в този ден. Но можете да получите още по-голямо удоволствие, ако създадете ваканция маникюр себе си. Не е необходимо да се съсредоточавате само върху червената и розовата палитра - чертежите могат да бъдат неутрални или контрастни. В допълнение към сърцата се препоръчват следните тематични чертежи и графики:

 • ясни устни;
 • сладките амурки, стрелите им или всички заедно;
 • палпитация под формата на кардиограма;
 • силуети на двойка влюбена в различни версии.

Но в стремежа към романтика и празненство не бива да забравяме, че е лесно да претоварите ноктите си с такива хубави шарки и цветове, така че трябва да сте по-внимателни, когато ги избирате. Задържаният маникюр отново отразява красивото усещане за стил на собственика си.

Share:
Comments