Деликатен лунен маникюр - модни идеи и новости в дизайна

Лунен маникюр отдавна се чува, но не всички знаят защо е бил наречен по този начин. Като цяло, lulul е една от частите на ноктите, които се намират в близост до основата близо до кутикула. Самата тя има формата на полумесец, но това впечатление се засилва още повече, когато тази област е подчертана с някакъв цвят.

Съдържание:

 • черно
 • бял
 • розов
 • син
 • бежов
 • винен
 • прозрачен
 • тъп
 • С кристали
 • С кристали
 • С пайети
 • С рисунком

луна маникюр снимка

Интересно е, че такъв маникюр е познат от доста време - времето на неговото създаване е от 20-те години на ХХ век. За толкова дълъг период модата за дължината и формата на нокътната плоча се промени, но класиката може да оцелее при всички промени, до голяма степен благодарение на неговата гъвкавост. Можете да изберете лунулата в различен цвят както на късите, така и на дългите нокти. Същото важи и за формата - идеалът се смята за овален. Ето защо, от близо 100 години жените са избрали класически и стилен вариант. Поради външната прилика с известния френски маникюр, луната често се нарича обърнато яке.

В допълнение към цвета, можете да експериментирате с декорация и декор, които са различни рисунки, отпечатъци или кристали.

Действителни цветови комбинации на лунния дизайн

В класическите класики се считат само няколко основни цвята - черно, червено и бяло. За изпълнението на лунния маникюр на първо място също да ги изберат. Но не се затваряйте, защото модата се променя всяка година и определено трябва да опитате нови идеи и нюанси. Особено ярки цветове, които искате в топлия сезон - тогава е време за най-интересната цветова схема. Например сега зелените, синьото и голите тонове се смятат за едни от най-популярните. Актуално и комбинация от няколко цвята едновременно, което несъмнено е "на ръка" лунен вариант, тъй като това е мястото, където има възможност за хармонично съчетание с декоративни елементи.

 • Тъмни тонове

Нийл изкуството, като модата по принцип, отдавна заснема черния цвят. И има няколко причини за това наведнъж.

1. Първата е неговата гъвкавост, която ви позволява да изпълнявате черен маникюр в почти всеки стил, което го прави особено често срещано на ноктите на младите момичета.

2. Вторият - практичен, защото. този цвят перфектно се вписва в шлайфането, което позволява получаването на модерно огледално покритие. В допълнение, тя напълно хармонизира с останалата част от цветовата схема и разнообразието от декори, което я прави отличен спътник в създаването на уникален дизайн.

 • бял цвет

Не по-малко любов към жените и бял цвят, идеално пригодени за празненства, по-специално за сватби. Отлично качество на маникюра е неговата лесна декорация с изкуствени перли, кристали и камъни. Сега на преден план на качеството на консумативи - евтини гел покрития често имат много течна консистенция, която оставя петна и неравномерен покритие. Особено силни такива проблеми са видими на светлината и небцето скала. При закупуване на едни и същи тъмни гелове, можете да спестите, без да губите качество - те винаги са по-гъсти.

 • В розови нюанси

Для женщин нет, пожалуй, лучшего цвета на ногтях, чем розовый. Он выступает наравне с бежевым – универсальным. Особенно хорошо он подходит для короткой ногтевой пластины, поскольку способен визуально удлинить ее. розов маникюр по праву считается самым нежным, поэтому символизирует теплое время года и отлично походит для цветочных композиций с кружевом и вензелями. В качестве декора легко добавить геометрию, например, выложить из фольги рисунок в виде битого стекла.

 • Синя скала

син стал настоящим прорывом 2018 года, причем практически любой его оттенок способен сделать женщину настоящей модницей – от светло-синего до самого глубокого и насыщенного. Особенную популярность приобрел синий цвет с серым отливом, либо в сочетании с ним. Полюбился и оригинальный «кошачий глаз», который можно еще больше украсить при помощи прозрачного витражного лака, наносимого в один слой сверху.

Същата опция може да бъде украсена с мозайка, кристали или камъни. Е, няма къде да отида от зимните вариации на лунния маникюр, изпълняван в традиционни сини нюанси с ярки снежинки, поръсени с ирисов акрилен пясък.

 • Бежови нюанси за създаване на лунен маникюр

бежов цвет и лунный маникюр просто созданы друг для друга – это великолепный дуэт для повседневной жизни и праздничных вечеров. Особенно популярны всевозможные пудровые оттенки, на выпуске которых сосредоточились все крупные нейл-производители, такие как OPI, IRISK или TNL. Последний отличился замечательной коллекцией под названием Color Base, подходящей для создания френча, лунного маникюра и других классических вариантов. У TNL есть и еще одна известная линейка лаков и гелей под названием Марокко, выполненная в золотисто-бежевых тонах.

 • Оттенки бордо

Друга класическа комбинация, която ви позволява да получите много стилен маникюр, който приляга на всяко изображение и грим. Идеални за използване на бордови везни са есента и зимата, през лятото все още е обичайно да се използват повече свежи нюанси, например яркочервено. Бордо е перфектно съчетано с кристали и злато във всяка от проявите си, както и в черно.

Тъмните винени или черешови нюанси са добра алтернатива на прекалено яркочервен цвят. Тази палитра може да се намери в почти всеки производител. И краката имат прекрасни вечерни опции с микроскопи в композицията.

 • Маникюр с прозрачна лунулла

В този случай площта в основата на нокътя не е покрита изобщо. На маникюра не изглежда съвсем просто границата на луната е подчертана с перли, метални елементи или кристали. Несъмнено предимство на тази опция е скоростта на нейното внедряване, особено ако се използват гел-лакове, които бързо изсъхват под въздействието на UV лъчите - това е много удобно в режима на ограничено свободно време. Резултатът от кратка процедура ще бъде повече от достоен.

 • тъп

Lunar маникюр, както и всички други видове, не изостави използването на матово покритие, което не толкова отдавна стана много популярен. В тази ноктите може да се покрие напълно завърши с матиран ефект, или само част от него - на lulun. Най-изгодните в тази комбинация са тъмните нюанси.

Начини за украса

Lunar маникюр в класически изпълнение е доста проста, така че често искате да го разнообразят или украсяват. Майсторите на ноктите са се научили да правят това, като използват нови идеи, материали и съвременни техники на работа.

Разнообразие от опции ви позволяват да изберете правилната опция както за ежедневното изображение, така и за празнични събития - най-вече това ще зависи от избраните елементи за декора.

 • Кристали

Тя е почти повсеместна и доста лесен начин да получите от обикновен нисък ключ маникюр луксозна или дори сватба опция. В допълнение към кристалите можете да използвате и различни видове мъниста, както и камъни.

 • сърма

В този случай, възможностите за декорация на маса - тя може да бъде специален блясък, лакове, в състава на които са, специален прах и др Най-често тези продукти имат златен или сребрист цвят, но се използват и в цвят. Ако използвате злато или сребро, то най-добрата основа за тях е тъмносин и лилав, бордов, черен или смарагдов лак.

Ако се приеме маникюр за ежедневно износване, се използват по-леки тонове. В този смисъл няма строги ограничения, тъй като искрите от този цвят са много гъвкави и прилягат почти всяка гама. Особено добри блясък на ноктите изглеждат през зимния сезон.

 • Чертежи и модели

Има много разновидности на рисунки за ноктите, тъй като почти няма маникюр, който да може без тях. Техниката на тяхното приложение също се отличава с голямо разнообразие - може да са специални стикери или приложения, както и да се боядисат с четка. Повечето от рисунките са перфектно съчетани с класическия лунен маникюр.

Особено в това отношение чертежите се правят с четка, тъй като те ви позволяват да получите изключителен маникюр и дори истинско произведение на изкуството. Някои майстори на ноктите са достигнали много високо ниво в този бизнес и не престават да разработват нови и нови техники и материали. В допълнение към плоския модел могат да се извършват триизмерни изображения, например с дантела или под формата на мазилка. За да получите триизмерна рисунка, се използват и камъни, кристали и дори мъниста.

Препоръки за художници без художествени способности - за да получите добри изображения, можете да използвате готови шаблони, както и специални топчета с формата на химикалка, специални тънки четки, както и инструменти като клечки за зъби и химикалки. Можете да избирате най-простите, но популярни рисунки: полка, цветя или геометрия.

Добре поддържаните ръце и нокти са незаменимо качество на съвременната жена, която в ежедневните си задължения не забравя да се грижи за себе си. Един от най-простите видове маникюр, който не изисква много време, е лунния. И популярността му не пада с течение на времето, а само расте от година на година.

Share:
Comments