Действителни прически за редки коси, как да добавите обем?

Момичетата и жените, които имат естествено тънка коса, често се оплакват, че не могат да вземат нормална коса. Всъщност, за собствениците на редки коси се отваря огромен избор от прически. И тяхното предимство в този случай е познаването на характеристиките на собствената им коса, което опростява задачата за избор и се приспособява към определен резултат. Време е да се преместим от стереотипите.

Създаване на илюзия за обем заедно с подстригване за редки коси, фотопримери

Преди да създадете сложни прически, за да скриете тънкостта на косата, трябва да овладеете няколко прости начина да придадете гъстота на косъма.

Тук са основните:

1. Необходимо е да се научите как правилно да стил нишки. За косата изглеждаше по-обемно в бъдещата прическа, е необходимо предварително да изсъхне сешоар, повдигайки къдриците от корените. При опаковането е желателно да не се използват средствата, теглото на косата, тъй като от обема няма да има следа. Максимум, можете да вземете светлина специални средства за стилизиране за този тип коса.

2. За да имате винаги коса с обем, е необходимо да изберете правилната грижа за тях. Те включват шампоани, балсами, маски, маркирани "за даване на обем".

3. За да дадете тънка коса, визуален обем може да се направи чрез оцветяване. За да направите това, трябва да изберете няколко нюанса наведнъж, да оцветите корените в по-тъмен тон, а краищата на светлината. Ако косата е тънка, а след това оцветяване на цялата дължина в тъмен цвят ще направи този проблем още по-забележим, а след това ще трябва да забравите за хлабава коса. Най-добрите опции за боядисване на фина коса - това е melirovanie, balage или ефектът от естественото изгаряне. Последният вариант е способен визуално да увеличи обема до два пъти.

4. Правилната основа за косата - обещание за бъдещ успех. Ако има време за подготовка, тогава в навечерието преди създаването на прическата трябва да проведете подготвителни процедури. Би било по-естествено да погледнем косата, ако няколко плитки в основата на косата бяха плетени за нощта и по-голямата част от главата на слуха беше вързана в опашката в задната част на главата. Преди изграждането на косата, нишките трябва внимателно да се перат.

5. В случай на къси прически, преди бъдещия стил или прическа, в корените могат да се използват малки гънки. Можете също така да използвате кръгъл гребен, който помага да се вдигне косата добре в корените. След подобни спомагателни устройства всяка прическа ще изглежда добре.

6. Изборът на правилната прическа - друг важен фактор за фината коса. Най-подходящ за този тип одеяла прическа или пера. Не трябва да се предпочита и голяма дължина, колкото е по-къса, толкова по-малко забележима е тънката коса.

Създаване на греди: отлична прическа за тънка и рядка коса

Самото купче се счита за универсален прически, който може да бъде както ежедневен, така и празничен, ако желаете. Има много варианти на изпълнението му. Но основното му предимство е, че момичетата с абсолютно всякакъв вид коса могат да си го позволят. В случай на тънка коса ще помогне да се скрие зад пакета тази липса на малки nachyas или специален козметичен bagel. Няколко разновидности на прически за фини коси под формата на греди:

1. Стандартен пакет, използващ еластични ленти и болтове. Подходящ както за къси, така и за дълги коси. Но колкото по-дълга е дължината, толкова по-силна е конспирацията на фината коса. За да създадете такава коса, трябва да съберете космите в опашката с помощта на еластични ленти, след това да завъртите тази опашка в турникет или плитка с плитка и да обвиете основата около нея в кръг. Резултатът за надеждността може да бъде фиксиран с болтове. Ако пръстените се бият небрежно или късите краища изпъкват, тогава в зависимост от избраната роля те могат да бъдат скрити с помощта на невидими или обратното.

2. Пакет с "поничка" е друг прост и достъпен начин да дадете на косата допълнителна плътност на зрението. Завършените "багели" идват в съвсем различни форми и размери, дори можете да ги създадете сами. По същия начин трябва да вържете опашката на короната, както в предишната версия, след това краищата на опашката са фиксирани в устройството и "багелът" започва да се върти заедно с косата към основата на косата. По този начин, и се получава пакет, остава само да се разпределят косата равномерно върху багела. И тези гевреци, които са покрити с изкуствена коса, ще могат да прикрият празнините колкото е възможно повече.

3. Куп френски стил или черупка също се вписва в тънка коса. От всеки ежедневен cockleshell, можете лесно да правите празничен повод, като добавите само едно цвете или друга декорация. Косата трябва да бъде хвърлена на едната страна, закрепена към тази позиция и след това вертикално завита навътре към центъра на шията. За тънка коса, всяко разнообразие от черупки ще бъде подходящо, преди да бъдат създадени на върха, препоръчително е да направите малка подложка за обем.

Прически за фина коса: снимка на прикриване под формата на плитки

Някои скептични момичета ще кажат категорично "не" на всички видове плитки. Наистина, плетени на тънка коса, те само подчертават тази липса. Но има един трик, който ще помогне на почти всеки тип плитка да изглежда приличен дори на фина коса. Модерно сега тенденцията с издърпване на нишки ще бъде точно навреме. Трябва да се отбележи, че обичайните руски плитки не са най-добрият вариант. Особено изгодно е тъкането в зависимост от вида "риба опашка", обърнат френски плитка, русалка плитка.

Пример за такава прическа за фина коса е инструкция стъпка по стъпка:

1. Косата трябва да бъде добре издокарана и да е отделена от горната малка нишка.

2. От него започва тъкането. Ние го разделяме на три части и започваме да тъчем обичайния плат отвътре - две връзки ще бъдат достатъчни.

3. Сега към средната нишка трябва да добавите косата от едната страна и да я изведете през горната част на съответната нишка. Също така, трябва да се справите с другата страна.

4. Твърде здраво тъкане не трябва да се направи първоначално, тогава ще бъде по-лесно да пухка пръчици.

5. Трябва да залепваме тази плитка до края на растежа на косата, а останалата коса е по-добре да се вдигне в кок.

6. Сега остава чист, като се започне от дъното, за да се опънат плитките на плитката на страните. Важно е да се спазва мярката, така че фризьорката да остане чиста, надеждна и да не губи форма.

По същия начин можете да направите и тъкането на "рибата опашка". Много впечатляващо изглежда обемната опашка с такава удължена тъкан.

Видове прически за фина коса на снимка със скрубежи

Не всеки мисли, че са започнали безвредна и подходяща процедура. Отчасти те са прави, но с подходяща грижа за косата, няма никаква вреда от носа, а самата цел на такива манипулации отдавна се е променила. Начещи вече не служат като основен фокус на вниманието и служат като скрити асистенти в борбата за визуална плътност на косата. Гъските са съвместими с тези прически:

• опашки от различни форми;

• къдрици;

• връзки на гърба на главата;

• babettami;

• ретро-укладками;

• Различни варианти на "Малвинка" с повдигната корона и други.

За всеки един от двата вида щанги - по цялата дължина на нишката или отвътре.

Share:
Comments