Аз предадох съпруга си с брат си

Притиснах се към съпруга си, прегърнах го и прошепнах: "Скъпи, твоят зайче е тук." Андрей промърмори нещо, едва си отвори клепачите и се обърна. Веднага почувствах острата миризма на дим. "Отново!" Зачервеното желание незабавно изчезна. Облегнах се назад. Съпругът умори устни и изсумтя.

Лятото беше горещо. Нетърпеливо чакахме уикенда да отиде в дачата. Там е на реката и е избягал от изгарящите слънчеви лъчи. Една вечер семейството ни седеше в двора под разперените клони на ябълковото дърво. Просто вечеря. Андрей беше зает с малкия си син. Свекърва му погали котката, която седеше до него на пейката. Почистих ястията от масата. Звукът на колата пристигна. Вратата се затръшна. Всеки обърна глава. "Приятели, тук съм!" С тези думи влезе в двора висок, широкопоставен мъж. Свекървата й изненадана. Андрей скочи: "Сериога!" Това беше неговият по-малък брат. Братята се прегърнаха твърдо. Тогава Сергей притисна майка си към крясъка. Той погали косата си и целуна храма. Видях Сергей само на снимката. Той не дойде на сватбата ни. Не живееше толкова добре, в Калининград.

- Запознайте се с мен, братко мое Марина - каза Андрей. Сергей направи крачка напред. Нашите очи се срещнаха. Сърцето ми започна да бие по-бързо. Струваше ми се, че се кани да изскочи от гърдите му. - Много е хубаво - отвърна Сергей, като внимателно поклати ръка.

Трябваше отново да покрия масата. Андрей тържествено постави бутилка водка на масата. Неотклонно излетя за шеги и спомени. Когато се върнах, полагайки сина си, Андрю беше напълно опиянен. Седяше на масата и се опитваше да държи главата си на гърдите. Сергей пие много малко. Аз се засмях, че нямам приятелство с тази "зелена змия". Той каза на майка си за работата си и ме погледна и погледът му беше някъде на гърдите ми. Погледнах се объркано и се изчервих: бутоните на гърдите ми бяха разкопчани. Юрка вече беше на две години, но преди да си легне, обичаше да суче гърдите ми, макар че млякото значително намаля.

Така минаха няколко дни. Андрей отиде да работи в града. Сергей, свекърва ми и синът ми са оставени. Следобед отидохме до реката, заобиколихме се в най-близката гора и през цялото време хванах алчен поглед на Сергей. Не можеше да се нарече красив. Той е по-висок от брат си. Прибран. И Андрю вече явно прегърна стомаха си. Когато Сергей излезе от водата на реката, ми се стори, че ще загубя съзнанието от страстта, която ме прегърна. През нощта дълго време се хвърлях в леглото и си мислех, че съм прегърбен от силни ръце. Долната част на корема започна да боли. И за да успокоя необузданата ми страст, докоснах пръста на клитора, галех го и се доближих до оргазъм.

Един ден не отидох на реката. Вече не знаех къде да се крия от алчния поглед на Сергей и, като се позовах на факта, че моите периоди започват, останах у дома си. Сърцето ми беше неспокойно. "Щеше да е по-бързо да пристигне Андриуша", помислих си аз. Въпреки че тази мисъл не стана по-лесна: отново водка, бира, пиянска усмивка. Лежах на леглото, държах отворена книга в ръцете си и мислите ми бяха някъде далеч. Вратата избухна и имаше лесни стъпки. Скочих на крака. Сърцето ми започна да бие по-бързо. Но преди да стигна до вратата, вратата се отвори и Сергей се появи на прага.

Той носеше само къси панталони. Аз нямах достатъчно въздух. Направих конвулсивна глътка. Сергей дойде много близо. Ние се оглеждахме в очите за минута. Сергей вдигна ръка и докосна пръстите ми. Тогава всичко беше като в сън. Ние се втурнахме в ръцете на другите. Устните се сляха в страстна целувка. Ръцете на Сергей бяха под моята тениска. Той го разкъса на главата и изстена, когато видя тежката ми гръд. Дойде и започна да душ с алчни целувки. Прокарах пръсти през косата му и изхлипах. Минута по-късно бяхме на широко легло. Сергей целуна зърната и внимателно ги ухапа.

Аз се размърдах и стенех. Чувствах, че бикините стават мокри. Сергей започна да слиза долу и скоро той целуна корема ми. Той се надигна и ме изтръгна с пола с бикини. Красива в голото му женско тяло лежеше пред него. Задържах дъха си. Сърцето му сякаш изскочи от гърдите му. Сергей, без да откъсва очи от мен, свали шортите си. О, Боже мой! Колко е красив! Сложих леко краката си. Сергей се приближи предпазливо към мен и се вмъкна. Ние стенехме и се сгърчихме. И продължиха своя красив танц на любов. Сергей се отдръпна.

Внимателно ме обърна на стомаха. Леко издухах задника. Сергей влезе отзад. Ръцете му галиха гърдите ми. Простенах и попитах: "Още! Още!" Чувствах мекото докосване на тестисите му. Вече завърших, но се почувствах, че ме прегърна друга вълна от удоволствия. Това е по-бързо и по-бързо. Още по-бързо! Oooooh. Тук е върхът на блаженството!

След това за известно време лежеше мълчаливо. Сергей стана. - Ако не бяхте жена на брат ми, щях да ви отведа оттук - каза той. Той се наведе, целуна ме на врата и излезе.

Два дни по-късно той си тръгна. Майка се оплаква, че възнамерява да остане един месец, но остава след две седмици.

Лятото свърши. Всичко продължаваше както обикновено. Отидох на работа. Синът ми се грижи за сина ми. Андрю често се връща у дома от работа пиян. И ако дойде трезвен, умело ми намигна и извади от куфарчето няколко бутилки бира. В леглото веднага заспа. Ако казах, че съм отегчен и искам ласките му, сякаш докосваше гърдите ми със сила, то ми се стовари в ухото ми и миришеше на дим. Напоследък предпочиташе позицията отстрани. Докато кръщавам, позицията е мързелива. Направих си работата, не е нужно да ставам. Можете да спите на това място, без да се движите никъде.

В главата ми се надигаха спомени. Сергей понякога се обажда на брат си и ми дава уважение. Често лежах в леглото под хъркането на съпруга си и си спомних тези щастливи моменти, когато за пръв път почувствах страст.

Share:
Comments