50 идеи за маникюр с яки люспи

Една от най-ярките новости на този сезон, обичана от съвременните модни момичета - маникюр "люспи яки". Това е много оригинална и сложна тенденция, характеризираща се с красота и огромен избор от възможни варианти. С помощта на люспи можете да създадете почти всяко изображение.

Съдържание:

 • Какво е различно от фолиото и ktirki?
 • Условия за ползване
 • Опции за маникюр

Какви са тези частици? На пръв поглед изглеждат много тънки парчета холографско фолио. Но ако ги разгледаме по-внимателно, става ясно, че това е метализиран пигмент, натиснат на малки плочи. Тези частици са способни на странен начин да пречупят лъчите на светлината, създавайки невероятна игра на цветове, които могат да бъдат сравнени с красотата на северните светлини. В зависимост от осветлението и ъгъла на зрение, цветът на маникюра изглежда съвсем различен. Този ефект може да се нарече уникална характеристика на yuki люспи.

Разлики между люспите и фолиото

Мнозина отбелязват, че люспите от юки са като фолио или слюда за маникюр. В себе си, частиците наподобяват мънички компресиран прах. Те изглеждат прекрасни в снимките, но само в живите могат да оценят красотата на преливанията, като са разгледали най-малките подробности. Най-добрият ефект се вижда от слънчевата светлина.

Този пигмент е много практичен в употреба. Ако можете да създадете ефект на огледална повърхност с фолио, люспите ви позволяват да изпълните много дизайнерски опции, всеки от които ще бъде уникален и оригинален.

Как да използвате yuki люспи

Този модерен дизайн изглежда пленява с индивидуалността си, но все пак остава един вид пигмент. Има няколко начина да ги приложите: отгоре след отстраняването или без адхезивния слой, а също и веднага върху основното покритие - също и с или без дисперсия.

 • Това дава възможност да се експериментира с тази техника. Частиците могат да се нанасят със специален молив за рингове, пръст, малка гъба или четка, използвайки триене или движещи се движения. По този начин можете да постигнете много разнообразни текстури.
 • Когато работите с Юки, трябва да бъдете много внимателни, тъй като ненужните частици ще се разпръснат при най-малък удар на въздуха.
 • Гвоздеите трябва да бъдат предварително обработени с преграда, а декоративното покритие - закрепено отгоре. Под прозрачния горен слой цветните частици остават не по-малко светли, блестящи и наситени.
 • Голямото предимство на Юки е, че когато се прилага върху ноктите, не се създава удебеляване. За разлика от камифубуков, те не се нуждаят от "удавяне" в голям брой основи и покрития. За да фиксирате "хамелеона", е достатъчно да нанесете няколко слоя покритие, а отгоре да добавите и други декоративни елементи.
 • Като основа, повечето майстори използват гел-лак с черен цвят, който е приложим и за конвенционалните хромирани мастила. Но можете да изберете основата, която в оттенък ще бъде в хармония със самите люспи. Това ще доведе до оригинално и цялостно изображение.

Ясни идеи за маникюр с йуки флакони

 • Матирано маникюр

Если покрыть декор сверху матовым топом, это придаст дизайну сдержанности, но он не утеряет своей самобытности и оригинальности. Такой маникюр выполняется на гель-лаках темного цвета. Матирано маникюр с хлопьями придаст вашему образу оттенок благородства и старинной возвышенности.

 • Деликатен маникюр с яки люспи

Един верен, наистина романтичен, лесен маникюр винаги остава в тенденциите и е много търсено сред много жени. Той изглежда страхотно на ноктите от всякаква дължина. С помощта на такъв маникюр можете успешно да завършите ежедневието си и с допълнителното използване на определени декоративни елементи - го направете много тържествено и елегантно. Такъв маникюр не се ограничава до класическо френско яке, може да бъде много интересен и разнообразен.

Той е въплътен в меки пастелни нюанси и продължава да нараства популярност с всеки сезон. Много модерни момичета го оценяват за естествеността и естествеността си. Това е един от най-универсалните варианти за дизайн на ноктите, подходящ за всяко изображение, което го прави невероятен в съвременната мода.

 • Градиентен маникюр

С помощта на частици, отразяващи светлината, лесно можете да постигнете прекрасен цветен преход. Обикновено ефектът на ombre използва лак и люспи, подобни на цвят. Юки трябва да бъде внимателно запълнена с четка от луната и отдолу, като постепенно намалява броя им.

 • Изолиране на анонимния пръст или на един, два нокъта

От дълго време се смяташе, че Париж е модната тенденция, столицата на тенденциите. Но времето тиктака, всичко се променя, а в съвременните тенденции има влиянието на очарователната Индия, загадъчната Япония и другите източни страни.

Дизайн с флакони на yuki, различни варианти на които са обсъдени в тази статия, се появи наскоро, но вече е придобил огромно търсене сред красотите на целия свят. Една от интересните опции - разпределението на люспите само с един пръст, най-често - анонимно.

 • Розов маникюр

Нежна, подобна на сладка вълна, маникюр с розови нюанси оставя най-положителното впечатление. За да добавите изтънченост, можете да го украсите с допълнителни елементи. Маникюр с yuki люспи в лек розов цвят изглежда просто невероятно. За да създадете тържествено изображение, можете да украсите 1-2 нокти с камъни, да изчертаете интересни шарки или да симулирате ефекта на прозрачни капки.

 • Комбинация от люспи и кристали

Диамантите все още са най-добрите приятели на момичетата и този афоризъм не губи своята релевантност. Никое момиче няма да откаже да допълни естествената си красота с блясъка на скъпоценния камък. В комбинация с елегантния дизайн на ноктите, кристалите изглеждат не по-малко впечатляващи и ярки от истинските диаманти.

Преливащи, блестящи люспи от йуки са в състояние да завладеят всеки любител на красивия маникюр. На всеки фон, и по-специално - на базата на тъмно нюанс - тези кристали изглеждат несравними. Флаконите са много ярки и оригинални, но могат да бъдат успешно пребити и да използват други модерни елементи на ноктите.

Скучната комбинация от техники и стилове ще ви позволи да разнообразите дори най-обикновения маникюр, превръщайки го в малко произведение на изкуството. Уникално декорираните нокти са голям акцент, допълвайки изображението.

Share:
Comments