Златна и сребърна вода: използваме благородни метали със

За мнозина от вас със сигурност ще бъде откритието, че с помощта на качествени бижута или продукти от злато и сребро можете да направите лечебна вода, обогатена с парче благородни метали.

Златото и сребърната вода се използват успешно за красота и здраве в древни времена. Просто трябва да се поучим от опита на древните и да изпитаме тези невероятни течности върху себе си.

Златна вода

Лечебните свойства на златната вода са многофункционални, а нейният прием:

- укрепва имунната система;

- подобрява паметта;

- активира умствената дейност;

- помага за лечение на безплодие и импотентност;

- Елиминира зависимостта от алкохол.

В козметологията златистата вода е намерила своето приложение, тъй като е подходяща за всички типове кожа, укрепва капилярите, подобрява микроциркулацията и подпомага бръчките на дермата. Използват се и златни маски.

Използването на златиста вода в мазна кожа позволява постепенно изравняване на повърхността и матовата кожа. Сухата кожа ще стане мека и овлажнена. И, разбира се, златната вода помага да се премахнат следите от старост по лицето и да се предотврати тяхното развитие: този метал не се отхвърля от човешкото тяло и успешно се използва в пластичната медицина.

Редовното изплакване със златист водна коса ще укрепи крушките, ще облекчи пърхота и ще даде на косата си невероятен блясък.

Приготвяне на златна вода

Тази уникална течност може да се приготви у дома. Това ще изисква пречистена питейна вода и злато. Тук с последната трябва да внимавате: златните бижута се състоят от сплав от метали, а не от чисто злато. В идеалния случай, ако е златен кюл с тегло 5-10 грама или стар пръстен без камъни с известно качество. Злато и чаша вода се поставят в тенджера и се варят на слаб огън, докато половината от течността се сгъсти.

Използването на златна вода

Приготвена лечебна напитка може да се пие, да се направи лосион или маска на златна вода. Вътрешно е приемливо да вземете 1-3 супени лъжици. златна вода за 10 дни.

Външната златна вода се използва като основа за маски или лосиони, няма ограничения за нейното използване.

Фактът, че златото е отличен проводник на полезни вещества в кожата, така че тази вода значително ще подобри действието на подмладяващите маски.

Но не го съхранявайте повече от 3 дни - по-добре е да готвите пресни.

Сребърна вода

Дори децата знаят, че среброто убива бактерии: наистина, този благороден метал има отлични антисептични свойства. А среброто, за разлика от най-силните антибиотици, разрушава няколкостотин известни бактерии, докато спектърът от лекарства винаги се ограничава до няколко дузини микроорганизми.

Сребърна вода применяется для лечения многих заболеваний внутренних органов, среди которых панкреатит, холецистит, гепатит, стоматологические проблемы, болезни желудочно-кишечного тракта, костей и суставов.

Външното приложение на сребърна вода осигурява ранно заздравяване на рани, почистване на кожата от акне и акне, облекчава конюнктивит.

Приготвяне на сребърна вода

В една стомна от пречистена питейна вода трябва да свалиш сребърна лъжица, монета или просто сребро, да настояваш за един ден.

Приложение на сребърна вода

Можете да пиете сребърна вода, но не повече от 1 чаша на ден. Но за да се измие, избършете кожата със сребърна вода може да бъде без ограничения.

Също така се препоръчва добавянето на сребърна вода към банята, независимо дали е обща или локална, крака или ръка.

И е полезна скъпата вода?

Както във всяка друга теория, има опоненти на използването на златна и сребърна вода. Те са прави в едно нещо: всичко трябва да бъде зачитано чрез мярка и здрав разум. Не можете да пиете такава вода в литри, да я давате на деца и да я приемате за бременни и кърмещи жени!

И накрая, малък трик: преди да пуснете злато или сребро във водата, плътно стиснете метала в ръцете си и помислете за нещо красиво - положителната енергия на готовата вода е гарантирана!

Share:
Comments