Запознайте се с нашия нов защитник betadin!

Модерните жени не се страхуват от нищо - те толкова уверено решават всички жизненоважни проблеми, че дълбоко всички ние подозираме, че понятието "силен секс" някак си е променило акцента. Съществува обаче дълбок подсъзнателен страх, който ще предизвика загриженост за най-уверената жена. Психолозите дори излязоха с термина "дърводелец". Вероятно сте предположили, че това е посещение на гинеколог, което всяка жена по различни причини ще отложи до последното.

Най-често на женските репродуктивни органи на заболяването остава незабелязан - като правило, те не са придружени от силна болка и висока температура, която да ни накара да се вземат важни решения и да се направят срещи с гинеколог. Обикновено те се появяват почти незабележимо - леко дразнене на влагалището, появата на секрет със специфична "носела миризма на риба", която може да се влоши от време на време. То се проявява като бактериална вагиноза - често случаи на болестта "партер", което, на пръв поглед, изглежда е напълно безопасна. Но това е само на пръв поглед! В действителност, в бактериален вагинит се променя състава на вагиналната флора, полезно лактобацили се изместват от патогени, които вече могат да доведат до други възпалителни процеси - пикочния мехур, матката и яйчниците с придатъци. И ако това се случи, никакво посещение на гинеколога няма да бъде възможно!

В детската приказка за Де да знам д-р Pillman авторитетно опровергаха терапии лекарите медуница - "Не мед и йод," В дните на нашето детство йод, лекувани с всичко, от порязвания и драскотини, като тайнствен йод окото и се добавят няколко капки в гаргара за гърлото, за да се постигне ефект на реалната морска вода. С течение на времето използваният магически наркотик позволява да се избягват сериозни усложнения в бъдеще. Антибиотиците са предписани в най-екстремния случай, обикновено лечението започва с антисептици. От тогава, за опасностите от антибиотици, които по време на лечението унищожават полезни флора, разрушават черния дроб и стомашно разстройство, е написана много, но на магически ефект на антисептици спомням забравени. И напразно! В сравнение с антибиотиците, тяхното действие е несравнимо по-ефективно. Съвременните постижения фармакологични предлагат жени вагинални супозитории "бетадин" - антисептично широк спектър на действие, по множество инфекции. И, разбира се, съдържа стар и верен помощник - йод. Както и в предишни времена, той надеждно стои нащрек за здравето ни.

Ако във времената на босото детство е било необходимо гъсто да се смазва йод със зачервена кожна инфекция от инфекцията, сега е достатъчно да се използват антисептични свещи "бетадин», чтобы одним ударом покончить с болезнетворными бактериями и вирусами, поселившимся во влагалище. Исследования показали, что это средство показано даже при вирусе папилломы и герпеса, не вызывая устойчивости к препарату. Принцип действия бетадина проявляется в том, что входящий в состав свечей йод контактирует с белками бактериальной стенки, нарушая жизнедеятельность бактерий, вирусов и грибов. Такой механизм действия дает возможность успешно лечить устойчивые инфекции.

В приказка за Незнайката д-р Медуница възрази, че йодното лечение може да бъде болезнено. Няма значение - сме свикнали с това от детството! Във всеки случай леко усещане за парене създава усещането, че лечението продължава по правилния начин. Най-малкото резултатът е ясен веднага, не е същият като от пияна таблетка, която може би ще има ефект след известно време. По същия начин свещите "бетадин"- на първо място е възможно да се получи леко усещане за парене. Но това е резултат от факта, че компонентите на лекарството са влезли в битка с патогенни бактерии и вируси и скоро всички ще спечелят решително.

Дело в том, что йод является сильным окислителем, а состав свечей подобран таким образом, что лекарство действует длительно, йод высвобождается постепенно, оберегая слизистую оболочку от раздражения и жжения. Также бетадин создает оптимальные условия для быстрого восстановления микрофлоры влагалища. Препарат нормализует кислотность вагинальной среды, поскольку полезные бактерии, лактобациллы, развиваются только в кислой среде.

Даже если страх перед визитом к гинекологу отошел на второй план, и вы все-таки решились сделать это, начинать лечение бетадином можно, не дожидаясь результатов анализов. Высокая активность этого препарата в борьбе против бактерий, вирусов и других возбудителей заболеваний ставит его в первые ряды верных помощников современной женщины. бетадин ще се спаси дори преди да смеете да преодолеете "лифта" в себе си! Лечението е бързо и ефективно, дори през месеците и през първите месеци на бременността, когато това е особено важно. И благодарение на д-р Pilyulkin, ние всички не се съмняваме в забележителните свойства на йода!

Share:
Comments