Възстановяване на влагалището - 5 смешни начина

Ние се грижим за кожата си всеки ден. Кремове, масла, маски и лосиони ни помагат да запазим кожата в перфектно състояние. И кой от вас се интересува от "дамата отдолу"? Парен, инжектирайки със собствената си кръв, има много луди методи, които обещават момичето ви да изглежда и да се чувства "по-добре" (каквото и да изберете). Но може би от тях, всъщност, повече вреда, отколкото полза? Сега нека разберем какво работи и какво е абсолютно лудо.

Пропаривание (v-steam)

Такава очарователна процедура може да се получи, като се отиде в спа центъра в Санта Моника, Калифорния (САЩ). Използвани листа от пелин, популярни в ориенталската медицина, за да се почисти външната област на вагината. Жените са уверени, че лечението подобрява състоянието на матката, стимулира хормоните, облекчава възпалението и се бори срещу инфекциите. Фенове на Гуинет Полтроу, които следват начина й на живот, знаят за страстта й към V-Steam, за нейното енергийно пречистване, а не само за повишаване нивото на женските полови хормони. Umelitsy, които не могат да поръчат такава процедура в салона, успяват да организират вагинална вана вкъщи, седнала над една гореща тенджера в продължение на 30-40 минути.

Какво казват лекарите. "Това е просто лудо, което по никакъв начин няма да повлияе на хормоналното ви ниво", казва Лорън Стрийшер, MD. "Хормоните, здравето и най-добрият ви секс не могат по никакъв начин да бъдат свързани с това действие. Този процес включва излагане на външната кожа близо до влагалището, а не вътре в нея. Никой никога няма да изпрати двойка с високо налягане в пазвата ви, това е опасно. "Освен това, всъщност можете да получите изгаряния, защото на това място кожата е много чувствителна. Сравнете това с откриването на пуканки, които току-що са извадени от микровълнова печка. Можете да изгорите ръката си, защото двойката е много гореща ", - споделя Алиса Дък.

Заключение: Опитайте се да не готвите ново вкусно ястие "влагалището за двойка".

Инжектиране с тромбоцити

Изобретен от Чарлс Ренелълс. Собствените тромбоцити се инжектират във вагинални тъкани. Това, казват те, ги стимулира, тъканите стават еластични и чувствителни, като G-зоната. Всичко това се прави само заради един, оргазъм. Какво момиче ще се съпротивлява преди такова предложение, страда десет минути, а след това цяла нощ е в блажено състояние. Но е малко вероятно, че ще викате през нощта с удоволствие след такива манипулации.

Какво казват лекарите. "Това е смешно, това е скъпо, но резултатът няма да продължи дълго", казва Стейчер. "Тук няма научна основа, всичко това е фантастика. Да не говорим как трябва да е болезнено. Хиляди пъти по-болезнено от нормалното инжектиране в ръката.

Заключение: Ако искате да угодите на мъжете след това напред, със сигурност ще стенеш (най-вероятно от болка).

"Праскови гладки" (vajacial)

Ако редовно бръснете бикини, тогава тестът ви определено се влияе от тестовете на врастнали коси и раздразнение. Поради това в Wax Bar (Сан Франциско) е създадена нова услуга: "Vajacial лица за вашата вагина". Спа има собствена версия на името "праскови гладки". Козметологът използва ексфолиращо търкане в областта на вулвата и след това киселинен пилинг, за да се отърве от вкоренената коса. Това включва масаж и приятни masochki за най-деликатната кожа. Много жени оценяват позитивно тази услуга, особено любителите на напълно голи зъби (бразилски восък). Можете да се отървете от проблеми като дразнене и внезапна коса в един замах. Да, и мускулна изпомпване, просто се наслаждавате на масажа.

Какво казват лекарите. "Предупреждавам жените да не използват такива компоненти за вашата вулва", каза Стрейчър. "Проста вода, може би лек сапун, това и само това трябва да се използва за хигиена. Ако някой има проблеми, като дразнене, сухота или миризма, тогава пътят определено е на лекаря, а не на салона. "

Заключение: Да приложите такива компоненти на вулвата си или да не решите. Но мускулите на вагината от удари под формата на масаж е малко вероятно да станат по-еластични.

Vajazzle (vajazzling)

Чували ли сте за вайазлинг-декорациите на вулвата, използвайки малки кристали? Сега можете да добавите временни татуировки към това. По отношение на състоянието на мускулите на вагината тази процедура има малък ефект или по-скоро по принцип по някакъв начин. Но се появява самочувствие.

Какво казват лекарите. "Татуировка, която също е скрито бельо, определено не си струва болката. Що се отнася до vajazzling и татуиране, бразилски восък се изисква, когато цялата коса е отстранена. И ще спечелите от себе си раздразнение, което ще бъде по-забележимо от вашата украса ", твърди Дюик.

Заключение: Колкото по-еластичен вагината не стане, околните татуировки няма да се видят, може да има дразнене. Какво? Красива, защото как.

Терапия на тазовите мускули

Препоръчва се при жени, които имат проблеми с инконтиненцията, болка по време на секс или свободни мускули. Една от най-популярните форми на терапия е упражненията Kegel. Но има и други, които включват употребата на теглото във вагината ви, например вагинални топки.

Какво казват лекарите. "Правенето на упражнения на Кегел е много полезно за укрепване на тазовите мускули и предотвратяване на уринарна инконтиненция", каза Двек. "Много жени също смятат, че това има положителен ефект върху чувствителността." Дък препоръчва на жените да правят 20 до 30 такива упражнения през деня. Тя ви предупреждава да използвате вагинални топки. "Те никога не са били тествани в клинични проучвания", казва тя.

Заключение: След като лекарите "за", тогава го направете. Може би вагиналните топки и не преминават клинични проучвания, но оргазмът след употребата им при жените все още е по-ярък.

Share:
Comments