Възпалено гърло при деца? - правим това добре!

Чудесни зимни дни: децата и попитайте на улицата: снежни топки за полиране, ледени висулки. И тук са корабите в потоците, големи, примамливи, пролетни локви и шапки с шалове, "случайно" забравени къщи. И тогава болното гърло, безцелното заседание на къщата и лечението е грижата на родителите. И не спира цялата есен-зима и пролет, а дори и през лятото, епидемията от грип, настинка, ТОРС - както обикновено се простира един след друг. Единственият начин да избегнете възпалено гърло - е да презимувате в топли страни? Въпреки че ... и има болни! Всъщност не преувеличавайте. Най-важното е да познавате личния си враг и да разберете какви начини да се справите с него. Нека да разберем.

Всичко се отнася до имунитета.

Тя може да бъде от два вида: вродена и придобита. Хората със слаб вроден имунитет се разболяват по-често. Ясно е, че придобитият имунитет се натрупва през целия живот, от раждането до старостта. Тъй като децата растат, те се сблъскват с нови и нови инфекции за тях и развиват защитна реакция към тях. Тъй като имунната система на бебето все още се формира, тя все още "развива" своя имунитет, детето обикновено се разболява много по-често от възрастен. За съжаление, това е така, без значение колко много ни харесва обратното.

Откриването на "чудесни" клетки.

Не много отдавна учените направиха сериозно откритие. Под всички човешки лигавици са клетки на вроден имунитет - макрофаги и дендритни клетки, на повърхността на които живеят Тол-подобни рецептори. "Toll" в превод от немски - "прекрасен", "фантастичен". Това е името, дадено им от учените! Магията се крие във факта, че тези рецептори са първите, които реагират на враждебно нахлуване на вируси и бактерии и мобилизират цялото тяло, всички защити за борба с инфекциите.

Как да помогнем на прекрасните клетки?

Обикновено не искаш да се разболееш. Но, обикновено, наистина искам да стана по-рано и по-лесно! Можете ли да помогнете на тези невидими смели воини, които стоят нащрек за здравето ни? За да се засили имунитетът през последните години, използването на имуномодулиращи лекарства стана обичайно. Но, както е известно, не всички имуномодулиращи лекарства са еднакви. Съществуват средства за поддържане на имунитета въз основа на синтетичен, синтетичен интерферон, но вместо готов, чуждестранен интерферон, само предизвикват тялото да развива своя собствена. Един от представителите на имуномодулатори от този тип, които активират активността на рецепторите и стимулират производството на собствен интерферон, е спрей Derinat. Derinat - имуномодулатор с антивирусна активност и допълнителен репаративен (възстановяващ, лечебен) ефект върху лигавицата на назофаринкса. Това много важно свойство на Derinath помага да се укрепи първата, основна и най-важна защитна бариера на имунитета - лигавицата на назофаринкса и следователно да се засилят неговите защитни функции.

Превенцията е по-добра от лечението.

Има няколко прости действия за предотвратяване на възпалено гърло както при деца, така и при възрастни. Първо, редовно вентилирайте стаята. Това не е толкова трудно, но много ефективно. Да, и чистият въздух няма да навреди на никого. На второ място, по време на активния отоплителен сезон, наблюдавайте влажността в помещението, особено в детската стая. Излишният въздух е директен начин за отслабване на защитните свойства на лигавицата на назофаринкса и лесното проникване през него на вредни вируси. И накрая, на трето място, да вземете Derinat спрей и да го използвате като правило, за да го използвате редовно в опасни периоди, както и при първите признаци на възпалено гърло. Derinat спрей има защитно действие, а не само допринася за укрепване на имунитета, но също така благотворен ефект върху лигавицата на носа поради репарационните на, възстановителен ефект. То насърчава по-бързото и по-лесно възстановяване без усложнения.

Правилното лечение е бързо възстановяване.

Ако превантивните мерки не са помогнали, а вълната от настинки и грип е толкова силна, че все още обхващат почти всички, тогава не се отчайвайте. Спреят Derinat е еднакво ефективен във всички етапи на заболяването. Приемането му през първите дни на неразположението води до прекъсване на настинката и избягване не само на продължително заболяване, но и на нежелани усложнения. Derinat спрей има неутрален цвят, мирис и вкус, поради което дори и бебетата харесват това. Често ARVI и особено грипа причиняват бактериални усложнения, дори тези, които са толкова тежки, колкото пневмония. Много е важно, поради неговите свойства, Derinat помага да се избегне прикрепването на вторична инфекция, усложненията на заболяването, включително пневмония.

Модерните, правилните майки винаги знаят как да защитават и да излекуват правилно бебето си, защото това, което може да е по-важно от здравето на детето!

Derinat спрей е правилното лечение за възпалено гърло при бебета и майки!

Консултирайте се с експерт, проверете възможните противопоказания.

Share:
Comments