Вземи крилете и лекотата на птиците, правейки гимнастика

Ние сме очаровани. Вие сте очарователни. Енчант ... Хубаво е да чуеш такива думи, нали?

Те звучат очарователно и жената-приказка вижда хармонично, красиво, здраво, изпълнено със сила и енергия.

Това е жена, която очарова мъж и го държи, запазвайки любовта и давайки му истинско щастие - щастие на семейството, раждане на деца, уютен дом.

Научете се да бъдете приказка!

Тялото е външната обвивка на духа и трябва да се поддържа със същата сила като духа. Както се казва, в здраво тяло - здравословен ум.

Вредните навици разрушават хармонията между тези два компонента. Особено важно е една жена да бъде здрава, чиста и светла, защото тя дава живот, тя е бъдеща майка. Това, което е присъщо на генетичната памет, се предава от поколение на поколение, затова е важно да развиете най-добрите си качества и да укрепите себе си.

Упражненията, насочени към укрепване на тялото, могат да бъдат различни: това е популярна фитнес, и се провежда сутрин, и пилатес, йога, mcco-ho и чигонг. Всички те развиват издръжливост и сила, не само укрепване на тялото, но и оформяне на волята и духа.

Упражненията на славянския гимнастически комплекс могат да ви напомнят елементи от гимнастиката на други култури, защото физическата основа на всички хора е една. Но корените на тази гимнастика идват от славянското начало, следователно перспективата, на която се основават тези упражнения, също е славянски, от древна Рус.

След като започнаха да практикуват тази гимнастика, жените ще забележат как ще се появи желанието да се изяви женствеността им. Не се изненадвайте, ако искате да носите рокли вместо панталони, да бъдете по-елегантни и женствени, повече ангажирани в атмосферата и взаимоотношенията в семейството.

Отваряме женската енергия, провеждаме упражнения за славянска гимнастика!

Руските жени винаги са били известни със своята статия, кротостта и силата.

За да постигнете хармония на вътрешния свят, който запълва жената с красота, статия и сила, опитайте се да изпълните набор от упражнения, които са толкова силни, колкото и източните техники.

Препоръчително е да правите упражнения сами и в природата, за да се отпуснете напълно и да чуете вътрешното си състояние, да се научите да разбирате и чувствате. Единственото противопоказание - женската гимнастика, не трябва да се извършва от мъжете. В останалата част можете да практикувате гимнастика на всяка възраст. По време на бременността, практикуването на гимнастика не е противопоказано, но упражненията трябва да се извършват още по-гладко и внимателно.

Правилно гледаме към бъдещето и развиваме прекрасния ни свят!

Упражнението трябва да се прави без напрежение, стомаха се отпуска, диша дълбоко и умствено насочва енергията на издишването надолу. Упражненията помагат за разтягане, удължаване на краката, укрепване на гърба и подравняване на позата. Началната позиция в този комплекс е структурирана както следва:

• Станете изправени, краката на раменете се раздалечават, коленете без напрежение, леко наклонени.

• Дръжте ръцете си наведени до лактите зад гърба си. Дланите се обръщат отстрани. Ръцете леко се докосват един до друг с гърба на ръцете си. Леко стиснете китките си по гръбначния стълб. Лактите в същото време се изтеглят напред и се стремят един към друг.

• Изправете раменете си.

• Брадичката е повдигната, погледът е прав.

• При извършване на допълнителни упражнения се уверете, че коленете ви остават в леко извита, спокойна позиция.

Упражнение 1 - Издигаме се над земята. Вземете стартовата позиция на комплекса упражнения, леко повдигнете пръстите си и се върнете в стартовата позиция.

Упражнение 2 - Отворете като цветето. Оставяме от стартовата позиция, леко се издигаме на пръстите на краката. Можете да бъдете покрити с гърба на ръцете си по тялото и да сгънете преплетените ръце на гърдите, да ги свържете на главата си под формата на пъпка. Опитайте се да запазите равновесие и не се наведете напред. Върнете се в началната позиция по същия път.

Упражнение 3 - Ние стоим птица на един крак. Преместете тежестта от стартовото положение до десния крак, вдигнете левия крак и го поставете със страната на тежестта на дясното коляно. Опорният крак е леко извит на коляното. Коляното на повдигнатия крак е максимално обърната настрани. Обърнете тялото напълно към повдигнатия крак и след това се върнете в стартовата позиция. Направете същото и на другия крак.

Упражнение 4 - Да вървим напред. От началната позиция, прехвърли тежестта на тялото на един крак, докато накланяте леко напред и дърпане на жилищните свързан ръцете с ръцете си във формата на пъпка, преди главата. По време на приемането на пози протегне ръцете покрай тялото, като се опитва да максимизира контакт с тялото. Четки от източника зад задната позиция, трябва да се обърнат, докато се движи странично и да се свързват с ръце на гърдите в областта на слънчевия сплит, а след това свързан палмово свещ обвързано и над главата в изтеглено положение. Движенията са гладки. Повдигнете малко на чорапа, запазвайки равновесие. Надолу и се върнете в началната позиция. Направете същото и на другия крак.

Ние се на колене - да се отървем от мързел!

Този набор от упражнения помага за разтягане на мускулите на гърба, ръцете, изграждане на хормонален фон, отваряне на бедрените стави и увеличаване на гъвкавостта и мобилността на ставите.

Началната позиция за извършване на този набор от упражнения повтаря първоначалната позиция на предишния комплекс, като единствената разлика е, че се извършва коленичене. Коленете трябва да са малко по-широки от раменете, краката са разредени.

Упражнение 1 - От стартовата позиция се опъват ръцете по тялото, разгъвайки ги отстрани. Изчертавайки ребрата на дланите под гръдния кош, свързваме дланите със задната страна в слънчевия сплит, преплитаме ги и ги изкарваме над главите ни, тъкайки пъпка. Връщаме ръцете в началната позиция, опитвайки се да се движим по същата траектория, само в обратната посока.

Упражнение 2 - От стартовата позиция на багажника на коленете си, седнете на петите и наклонете тялото надолу с бузата си на пода. Също така, опитайте да поставите раменете си на пода. Слагаме ръцете си отзад, държейки ги в тялото, и ние сме отгледани отстрани. Ръцете са на пода и са насочени с длани нагоре. Хълбоците се държат перпендикулярно на пода. Когато се връщате в началната позиция, опитайте да не използвате ръцете си, а да се повдигнете, като издърпате бедрата и бедрата към петите.

Упражнение 3 - Когато сте в стартовата позиция, направете спирания. Преместете ръцете си отзад назад и напред, свързвайте ги с пъпка и леко наклонете тялото настрани. Върнете се в началната позиция, като преместите ръцете си зад гърба по същата траектория, както в началото на упражнението. Спрете краката отново. Направете същото упражнение по друг начин.

Докато пайките не се нуждаят от печене, възможно е да легнете с ползи за здравето.

Този набор от упражнения спомага за отпускане и разтягане на гръбначния стълб, развитие на гъвкавост на гърба и подобряване на кръвообращението в тазовите органи.

Началната позиция се взема от позицията на коленете:

• След като прекарате ръцете си по тялото и ги вдигнете в позиция "пъпка", след това огънете лактите и сложите ръцете си зад главата си, след това поставете ръцете си върху раменете си.

• Свържете лактите заедно и леко ги пуснете.

• Огънете долната част на гърба. Колена и лакти са перпендикулярни на пода.

• Дръжте главата си направо и погледнете в далечината.

Упражнение 1 - Докато сте в изходно положение, дръпнете коляното до гърдите и след това направете прав крак назад. Задръжте теглото си за няколко минути и се върнете в началната позиция. Направете същото и на другия крак.

Упражнение 2 - Ако сте в оригиналната позиция на коляно-лакътя, удължете ръцете си напред доколкото е възможно. Огъване на долната част на гърба, опитайте се да стигнете до земята с гърдите. Плъзнете по-далеч, но избягвайте болката.

По този начин, изпълнявайки набор от упражнения славянска гимнастика, ще постигнете резултати в осъществяването на женските си желания, ще настроите физическата си форма, ще укрепите силата на духа, търпението и издръжливостта.

По-пълно за упражненията със славянска гимнастика, систематизирани към днешна дата, можете да прочетете в книгата "Гимнастика славянски очарователи" GE Adamovich, или да видите изпълнението на упражнения в Интернет.

Бъдете здрави и спокойни за вашия дом и семейство!

Share:
Comments