Учените: жените с широки бедра са по-сексуално активни

Според статистиката, жените, които имат широки бедра, са много по-сексуално привлекателни от техните "близки" съграждани. В допълнение, буйни дами подкрепят еднократните сексуални срещи.

Изследването обхваща 148 жени (на възраст 18-26 години) със сексуален опит. Птицата, надвишаваща 36 см, се счита за широка, по-малка от 31 см - тясна. След измерванията, участниците в експеримента бяха помолени да отговорят на въпросите. Сред тях бяха по-специално въпроси, свързани с началото на сексуалната активност, броя на партньорите и средната продължителност на връзката.

Резултатите от експеримента показват, че жените с широк бедро имат голям брой партньори, а тези с бедрата, които са само няколко сантиметра десет сантиметра по-тесни.

Също така беше установено, че великолепните дами са променили значително количество контакти за еднократна употреба. Според експерти комбинацията от ширина на бедрата и сексуалната активност може да се обясни с процеса на доставка. В крайна сметка при жените с широко гърди процесът на раждане на деца обикновено е много по-малко травматичен, отколкото при жените с тесни бедра.

Share:
Comments