Учените са открили неочакваните последствия от травматични

Специалистите установили, че нараняванията на главата, които хората са получили в детска възраст, в бъдеще могат да окажат значително влияние върху човешкото поведение в по-късния живот. Оказа се, че различни увреждания на мозъка често не получават необходимото внимание от страна на родителите и могат да повлияят върху качеството на човешкия живот. Една от най-честите причини за такива наранявания на главата е аварията. Увреждането на различни мозъчни структури по време на злополука в бъдеще може да повлияе на адаптацията на човек в екипа, както и на активността на неговата мозъчна активност - памет и когнитивни способности.

В резултат на проучване, сравняващо данните за ЯМР на деца, които са преживели наранявания на главата и деца без тях, е установено, че първите имат определени отклонения в работата на мозъка, по-специално такива области като слушане, разбиране, мислите им. Разкритата взаимовръзка между краниокребралната травма и човешката социализация според лекарите ще помогне в бъдещето да се разбере как такъв проблем може да бъде отстранен.

Коментари

гост 15/04/2016 Това е тази част от хората мислят, че човекът е сам, аз не се чувствам сам с Бога, аз дори се чувстват присъствието му дори се чувстват целувки като ангел вятър докосване на, когато съм сама вкъщи Чувам чукане или леко затваряне на вратата или разходка в тихите стъпки в другата стая Събуждам назначен време -I просто се попречи на хората не е нещо, което не бих (любовта) жал ми е за всички хора, че плача, когато прочетох лошата новина или трагедията в страната плача за събитията в Украйна, аз осъждам ответника Василиев, но не просто плаче за нейните грешки и Не мога да направя нищо AMB с душа така разположени (докато се плъзга над горчивината, че трябва да свършат на магазина, или да напуснат количката и само дълбоки вдишвания се спре сълзите) Но очевидно съм абсолютно без чувствен и никой никога не видя състоянието ми Как да се отнасяме към хората като мен? гост 15.04.2016 видения на света с други очи - една от причините за самотата
Share:
Comments