Учените: децата от семейства на едни и същи сексуални

Австралийски учени стигат до любопитни изводи: Оказва се, че децата, отглеждани в семейства от един и същ пол, имат не само по-добро здраве, но и по-тесен контакт с родителите, отколкото деца, отглеждани в традиционни семейства. Специалистите обаче предупреждават за наличието на обратната страна на медала: повече от 70% от тези деца в бъдеще са изправени пред неразбиране на обществото.

Подобни резултати са получени по време на проучване на 300 двойки от един и същи пол и техните деца. В повечето случаи това са лесбийски двойки, а останалите са хомосексуални. В сравнение с децата от традиционните семейства, децата на родителите с един родител с 6% са имали по-добро здраве.

Проучването на поведението и психическото състояние на деца от такива семейства не разкрива никакви отклонения. Може би причината за това е, че двойките от един и същи пол се опитват да поддържат възможно най-хармоничната атмосфера в дома, като разпределят правилно отговорностите.

Коментари

Атман 07.09.2016 300 семейства не могат да бъдат сериозни научни изследвания, представител, т.е. надежден, брои от 1000 семейства !!! И къде са данните за контролните групи и здравето на биологичните родители на осиновените деца? Създавайки такова ненаучно мнение, някой иска да повлияе на умовете, за да избегне "извращението" !!!!!!
Share:
Comments