Топ 10 неща, които унищожават една жена

Живеем и понякога не забелязваме как различните обстоятелства в нашия живот, които са станали обичайни (с изключение на изключително стресиращите), подкопават здравето ни и нарушават вътрешната хармония. В статията ще разкрием тайните на това, което не трябва да бъде строго в живота на една жена, ако здравето и удължаването на младостта са приоритет.

1. Мъжки професии (сфери на дейност)

Изтънчената енергия на дадена жена не е в състояние да понесе активни и груби мъжки дейности. Това не означава, че такива случаи са лоши, те са просто качествено различни. Малко вероятно е крехката женска природа да бъде способна да се преструктурира, за да изпълнява тежки физически труд, без да навреди на себе си.

Какви са дейностите на мъжете? Това са:

- стрес духовна работа (анализ на данни, сложни изчисления, вземане на решения);

- усилена физическа работа (всяка от пренасянето на тежка опаковка до повдигането на лентата);

- Участие в събития, в които има момент на активно открито състезание и борба (напредък по кариерата, участие в спортни състезания, лов и риболов);

Ще изолираме следващия момент от отделен елемент, тъй като е изключително важен.

2. Необходимостта от печелене на пари

"Но без това не е невъзможно в съвременния свят!" - читателят ще възкликне. Това е отчасти вярно. Но, въпреки това, това не намалява разрушителния ефект от процеса на добиване на пари върху женската половина на човечеството.

Единственият момент, в който се работи за една дама, е тихият ритъм на изпълнение (без ежедневен стрес) и удоволствие в процеса. Можете например да създавате бижута или дрехи.

3. Мълчанието

Тъй като момичетата са емоционални същества, те постоянно трябва да изразяват своите чувства и усещания. Като правило, това става чрез разговор. Струва си да се отбележи, че в този случай е разрушително не толкова самата липса на разговори, колкото "мълчание, противоречащо на желанието".

Това означава, че човек иска да говори, но не го прави. Ако една жена не е много приказлива - времето без комуникация ще бъде обратното за нея и тя ще може да натрупа жизненост.

4. Много хора

Да намалим моралната страна на голям брой партньори в една жена. Критериите в този случай никога няма да бъдат обективни, защото те отразяват само състоянието на обществото в определен момент от времето. Ако разгледаме много партньори в момичето от енергийната страна, ще се появи следната картина.

Жената е кораб с енергия. Човек, във всеки контакт с нея (особено сексуален), отнема от своята част от тази енергия, като я дава. Има обмен на приблизително едни и същи стойности. Веднага щом една жена се появи на няколко човека, всеки "откъсва" парче от нея, често без да дава нищо в замяна поради кратката продължителност на връзката. Има частично или пълно изтощение. Докато жената промени начина си на живот. Рядките случаи показват, че това е различно. И човекът е толкова любящ, че няма един партньор. Но това е изключение.

5. Непредсказуемост

Жените като въздуха се нуждаят от стабилност във всичко: дълга връзка, измерен домашен живот. Ще бъде трудно да се адаптира към непредсказуеми ситуации и промени. Естествено, ярките събития трябва да са в живота на всеки човек, в противен случай ще бъдат погълнати от скуката.

Но ако един силен секс не може без приключения и от време на време да почива у дома, тогава слабият секс се нуждае от рядко приключение на фона на стабилен семеен живот.

6. "Неправилни" емоции

Красивата половина на човечеството изпитва 7 пъти по-силни емоции от мъжете. Ето защо момичетата трябва да наблюдават проявата на "грешни емоции". От духовна гледна точка това включва всички негативни и разрушителни емоции: страх, омраза, гняв, възмущение.

Разбира се, е невъзможно напълно да се отървете от тях, както и да се предпазите от настъпването на стресови ситуации. В този случай ще бъде полезно да изпитате по-положителни емоции.

7. Използването на "тежка храна"

Представителят на справедливия пол ще се почувства добре, ако намали до минимум консумацията на месо, мазнини и т.н. Тялото на жената не е създадено за "примитивна дейност" (ядене, бой, спорт).

8. Лоши навици

Малко хора знаят основната тайна, защо мъжете консумират алкохол и дим. По този начин те се отпускат, защото им липсва женственост. Но слабият секс, по този начин да се "отдъхне", не е абсолютно подходящ.

Първо, тялото на жената е по-уязвимо и за него е по-трудно да отстрани токсичните вещества от тялото. На второ място, момичето от природата притежава леко отпускаща енергия и "допълнителни бонуси" не само не са необходими за нея, но и се намесват.

9. Клюки

Влизайки в живота на някой друг, любовникът на клюки не само харчи усилия за бърборене, но също така взема част от отрицанието на друг човек за себе си. Съгласен съм, всеки има достатъчно проблеми и неразрешени въпроси, за да поеме още такива.

10. Изчерпване

Жената е силно повлияна от умора, липса на сън и т.н. Това незабавно засяга външния му вид. И тя подкопава тялото отвътре, ако умората стане хронична.

Ето защо, за да поддържате привлекателен външен вид, трябва да си починете, да бъдете весел и изпълнен с енергия.

За красив външен вид и добро настроение за една жена, достатъчно е да се изключат горепосочените фактори от живота им. И тогава той ще бъде в състояние да запази младостта и свежестта в продължение на много години.

Share:
Comments