Рецепта за сок от акне - препоръчва норман уокър

Норман Уокър е американски натуропат, който е написал няколко книги за ухапване на мозъци за ползите от прясно изцедени сокове и необходимостта от очистване на тялото. Той дълго време експериментирал върху себе си и в крайна сметка решил напълно да изостави традиционната храна и да отиде само на сокове, ядки, зеленчуци и плодове. И все пак Уокър беше убеден, че на стените на червата се образува нападение от шлаката, така че той непрекъснато почиства червата, а не само с клизма, а с хидроколонотерапия.

Официалната медицина най-вероятно го смята за луд, но тук е един интересен факт - яде само сурови храни и непрекъснато почистване, Норман Уокър живее на 99 години и до последния ден е физически и психически здрав и умира в сън. Лекарите, които през целия му живот го осъждали, не могат да оценят успеха си, защото са починали много по-рано.

Уокър вярва, че приготвената и преработената храна не е в състояние да възстанови клетките на тялото. Освен това, ако непрекъснато ядете варени и пържени, това неизбежно води до стареене на органите, защото жизнените ензими се унищожават в приготвената храна. Но суровите зеленчуци и плодове съдържат всичко необходимо за храненето на клетките на тялото, особено ако ги използвате в течно състояние - под формата на сокове.

Твърдата храна трябва да се усвоява няколко часа преди хранителните й вещества да стигнат до клетките. Соковете се смилат и смилат само за 10-15 минути.

Интересното е, че когато Норман Уокър проведе експериментите си, съвременните електрически сокоизстисквачи все още не съществуват. Зеленчуците се търкаха и след това се притиснаха с помощта на преса. По принцип лекарят се е уморил и може да се каже, че е претърпял живота си.

В допълнение към соковете Walker яде ядки и зеленчуци. Той беше против млечните продукти, смяташе, че те образуват тиня, поради натрупването на които има мундщук, храчка и плака в гърлото. Той само пие козе мляко. Както е известно, храносмилателната система на козата е идеална. Козите не са засегнати от всички противоречия, пред които са подложени кравите. И най-важното е, че козе мляко не образува кал.

В червата му Уокър непрекъснато поддържаше чистотата. Лекарят вярва, че в ректума не само се натрупват отпадъци, но и клетки и тъкани, които са служили на времето си. Ако започнат да гният и да се разхождат, те стават много токсични и токсините се абсорбират в кръвта. Според Уокър плаката по стените на червата е подобна на тази на мазилката, а обичайната клизма не може да я разтвори. Следователно, червата трябва да се измие с помощта на хидроколоноскопия - хармонично измиване, през което няколко литра вода преминават през червата.

Readers Walker препоръчва да провеждат курсове за почистване най-малко два пъти годишно за 6 процедури. Самият той бил "почистван" редовно. В книгата "Сурови зеленчукови сокове" (публикувана през 1972 г.) докторът пише: "Добре е да се прави клизма дневно." Веднъж видя как чаплите напълват дългите си човки с вода и ги впръскват в ануса. Това още веднъж убеди Уокър, че миенето е било диктувано от природата.

- Не се притеснявам да казвам на хората колко съм на възраст. Аз съм човек без възраст ", пише Норман Уокър в произведенията си.

Рецептата за сок от акне, препоръчана от Норман Уокър:

За кожата най-полезният сок е смес от прясно изцеден спанак сок и моркови. Морковите трябва да бъдат нарязани на 1 см по-далеч от мястото, откъдето вървят върховете, и да отрежат опашката долу. Спанакът във всеки случай не може да се яде във варена форма, само в сурово състояние, в противен случай бъбреците ще натрупат кристали от оксалова киселина.

Share:
Comments