Рецепта за миризми на миранда кер, която можете да готвите

Миранда Кер е един от най-красивите модели в света, Secret Angel на Виктория и млада майка. Подобно на много американски известни личности, Миранда е обсебена от здравословен начин на живот и правилно хранене.

Всяка сутрин фотомоделът започва със задължително чаша топла вода с лимонов сок. Лимоновият сок почиства, подпомага имунната система и помага за започване на процеса на храносмилане.

miranda_kerr_smoothie

След топла вода с лимон Miranda Kerr подготвя хранителна зелена глазура, която включва храни, особено богати на витамини и антиоксиданти. Миранда се смесва в миксер:

- 1 чаша кокосово мляко

- 1 чаша кокосова вода

- 1 супена лъжица. лъжица Acai Бери на прах

- 1 супена лъжица. лъжица горски плодове

- 1 супена лъжица. лъжица прах Спирулина

- 1 супена лъжица. супена лъжица какао на прах

- 1 супена лъжица. Maki прах лъжица на прах

- 1 супена лъжица. лъжица семена от чиа

- Етаж. Чл. лъжици ориз протеин на прах

Всички тези екзотични съставки, които можете да си купите от връзките в края на статията, и готвите точно същите гладки вкъщи.

Зелените плодове Asai, goji berries и Spirulina са богати на антиоксиданти и витамини. Чиа семена са микроелементи и полезни влакна. Коренът на Мака е лечебно растение, което подхранва. Растителният протеин е необходим за здрави мускули и кожа, особено за тези, които се опитват да ядат по-малко месо.

Миранда Кер подготвя този коктейл всяка сутрин и заменя закуската си. Ако моделът тръгне на пътуване, тя взема пакетите със съставки на пътя и подготвя обичайните си изглаждания далеч от дома.

Всички продукти, които Miranda Kerr използва, са на разположение в магазините за здравословни храни. Или поръчка онлайн в iherb с директна доставка до Русия.

Връзки към продуктите от рецептата на сайта на Ayerb: кокосово мляко, кокосова вода, прах на Acai Бери, плодове Goji, прах от спирала, какао на прах, прах на прах Maca, семена Chia, суперхрани Не е необходимо точно да се повтаря рецептата за миризми на Miranda, купувайки и смесвайки всички компоненти наведнъж. Ако успявате да обогатявате диетата си най-малко с плодове на Асай или със семена от чиа, това ще бъде голяма крачка към здравето.

Не замествайте кокосовото мляко с нормално, ако имате акне. Като течна основа можете да вземете водни плодове, например киви, сливи. И добавете обичайната чиста вода.

Share:
Comments