Реално ли е да се отървете от брадавици у дома? уникални

Почти всеки от нас в детска възраст страда от появата на гадни брадавици по ръцете, краката и други части на тялото.

Никой не знае причината за появата им, те се появяват сами и често изчезват.

Има обаче случаи, когато една неприятна нова форма "стои" в продължение на години, не само не е естетически приятна, но в същото време причинява много проблеми, пречи на работата, задушава.

Само специалистите знаят, че брадавиците се появяват от разпространението на вируса и тяхното появяване най-често се дължи на синдрома на мръсните ръце при децата. Брадавиците могат да бъдат заразени с разтърсващи ръце или докосване на замърсената повърхност в транспорт, басейн, училище, магазин, дори малки рани.

Как да се отървете от брадавици и вече няма да ги има!

Методите за премахване на брадавици ще бъдат ефективни само ако правилно определите естеството на вируса. За да се лекува появата на неоплазма трябва да се приема с голяма сериозност, тъй като доброкачествена брадавица може да се превърне в огромно зло.

 • Често срещаните брадавици са гъсти нодули с размери 0,2 см - 0,5 см. Специалистът може да определи в този случай майчинска брадавица, след унищожаването на която всички останали изчезват автоматично. Този вид брада може да се появява на всяка възраст.

 • Естеството на появата на млади брадавици (вулгарни) не е напълно разбрано, те могат спонтанно да се появят, да останат 1 до 2 месеца и да изчезнат за един ден. Ако това е вирус, това не е особено корозивно.

 • Най-болезненото и понякога изискващо задължително лечение е плантарната брадавица, която понякога достига диаметър 10 mm. Когато се изстъргват от горната част, черни папили, корени, които трябва да бъдат отстранени, са изложени. Само при пълно премахване на фокуса на инфекцията плантарните брадавици няма да се размножават и изчезват завинаги.

 • Възрастните хора, макар и сега млади, буквално страдат от папиломи, които са едни и същи брадавици, само те растат на крака. За да се отървете от това увреждане на кожата може да се сложно лечение, включително почистване на цялото тяло и дълбоко отстраняване на всеки тумор.

Препоръчително е, без да се консултират специалисти не самолечение, Опитен козметолог винаги ще ви каже дали можете да се отървете от брадавици у дома в този или този случай.

Венеролози, уролози, гинеколози определят начини за отстраняване на различни брадавици, които се появяват на гениталиите.

Медицината предлага разрушаване на брадавици по няколко начина: с помощта на течен азот, лазер, електрически ток или хирургически. По-щастлив е начинът да се отървете от брадавици у дома.

Отървете се от брадавици завинаги, можете само един начин - за укрепване на имунната система, определяне на характера на всички вируси и лечение на тях.

Отърви се от брадавици у дома - трудно ли е?

Преди да започнете да се отървете от брадавици у дома, трябва да сте сигурни, че новият растеж е брадавица, а не раждане, калус или раков тумор.

Има няколко начина да се отървете от брадавици у дома.

Лекарите по правило препоръчват да се работи локално върху брадавици, като се прилагат с четка или специална пръчка от агресивна среда, които могат да бъдат киселини:

• въглехидрати;

• азотная;

• салициловая;

• трихлоруксусная и другие.

Като горивна среда е ефективна чист фъстъчен сок.

Киселината се прилага веднъж или няколко последователни дни. Най-лесният начин да приложите решения на себе си върху ръцете си, а да премахнете брадавици в гънките на кожата, се нуждаете от помощ, особено когато става дума за папиломи. Най-важното е да приложите корозивно съединение върху корена или крака, за да изгорите това място.

Липса на този метод това е така има изгаряне, в същото време се докосват кръвоносни съдове, което означава, че вирусът може да се разпространи по цялото тяло и след това новите брадавици ще се появят напълно на ново място.

Ако решите да се отървете от брадавици у дома по този начин, трябва да помните, че тази процедура е ефективна, но болезнена, ако използвате киселини. Много по-пестеливо, но по-дълготраен ще бъде начинът на унищожаване на брадавици по народни методи.

Как да се отървете от брадавици у дома: билки, лосиони, инфузии

След като се уверихме, че това е брадавицата, а не другият растеж, можем да започнем да отстраняваме брадавиците. Във всеки конкретен случай трябва да бъдете изключително предпазливи.

Нашата задача ще бъде унищожаването на брадавиците, но не увреждайте кожата около нея. В този случай парче от мазилката ще помогне, в рамките на което е изрязан дупка с размер на брадавици. Здравата кожа около брадавицата може да бъде предварително смазана със защитен крем.

1 Най-ефективните в борбата с брадавици са "доказали" себе си чесънни тинктури, Тъй като тези съединения са много агресивни, те трябва да бъдат държани далеч от децата и трябва да бъдат подписани така, че да не се бъркат с нещо друго.

 • В оцет ябълков оцет, 1/4 чаша, добавете 2-3 филии чесън, натрошени в суспензия, ние настояваме 2 седмици и може да се използва, леко смазване засегнатите области два пъти на ден.

 • Чесън Маз се приготвя от 1 чаена лъжичка. чесън карамфил, 1 чаена лъжичка. свинската свинска мазнина се разтопи и 2 супени лъжици. ябълков оцет. Залепващата мазилка с дупка се поставя върху брадавицата, предпазвайки здравата кожа. От отворената част на брадавицата поставяме маз, покриваме с превръзка, но не използвайте целофан и го оправяйте с превръзка за през нощта.

 • Не искайте да подготвите тинктура или мехлем, след това просто нарязани на парчетата чесън парче и прикрепете към брадавицата с пластир за нощта, като сменяте парче дневно.

2 Алое растяха във всяка къща, но сега няма да е трудно да я откриеш. Този метод е добър, защото не заплашва да изгори, но ще отнеме повече време.

На задушената секция на брадавицата и това може да бъде направено с памучен тампон, нанасяне на топла сода върху засегнатата зона и задържане в продължение на няколко секунди, прикрепване на парче алое, нарязване на месестата част на брадавицата и закрепване с превръзка или лепило за нощта. Така че направете няколко нощи подред, докато брадавиците изчезнат.

3 Най-лесният начин да се отървете от брадавици у дома ет йод, които смазват растежа до 5-6 пъти на ден, като същевременно изгарят и изсушават местоположението си.

4. През топлия сезон могат да се въведат "млади" брадавици пресен сок от глухарчета или фъстън, смазване на неоплазмата няколко пъти на ден.

5 Лук е на разположение във всеки дом. Приготвяме лука от 1/2 ч.л. прясно изцеден сок от лук и 1/2 ч.л. мед. За да настояваме, тази смес не е необходима, тя може да се използва веднага след подготовката, като се прилага за брадавици и фиксиране с превръзка.

6. притежава способността да унищожава брадавици и картофи, Взимаме картофи, измиваме ги добре и само три отлепете върху ренде. Тази смес е поставена на парче целофан и pribintovyvaem да брадави през нощта. Сутринта отстраняваме омекотената част и през нощта правим нов компрес. По този начин е добре, защото е напълно безболезнено, въпреки че имате нужда от търпение да видите резултата.

7. В края на годините началото на есента, рояк плодове, който е достатъчно внимателно опънат в ръцете до състоянието на кашата и прикрепен към брадавицата с кръпка. Променете плодовете всеки ден, докато брадавиците изчезнат. За по-голяма ефективност, омекотеният горни слой на брадавиците трябва да бъде прекъснат всеки ден с помощта на ножица за нокти.

Как да се отървем от брадавици у дома: други начини

Всеки, който вярва в магията на ритуалите, може да опита със своята сила.

 • Старите хора в селата използват метод, който е напълно необясним от научна гледна точка. Те съветват да намерите кост по пътя, внимателно да я вземете със салфетка или парче плат и да обиколите брадавиците, без да докосвате кожата на тялото, 3 пъти срещу посоката на часовниковата стрелка. След това костта се поставя на място и хартията или кърпата се изгарят. Забелязва се, че след известно време всички брадавици по тялото изчезват.

 • Някои хора практикуват да се отърват от брадавици с нишка. Трудно е да направите това сами. Необходимо е да извадите конците от конците и, като държите брадавицата леко опъната от кожата на тялото, хвърлете конец върху нея, затегнете я в корена. Спиране на достъпа на кръв до това място, с времето, когато брадавиците изчезнат. Този метод е доста болезнен, често възниква възпаление, подуване, затова е добре да се замислим, преди да вземем решение, защото има няколко алтернативни решения.

 • Собствениците на кучета дори не подозират, че спасяването от брадавици може да бъде дадено на техния четирикратен приятел. Нека кучето възможно най-често оближе мястото, където е неоплазмата, защото слюнката на кучето има уникално свойство да разделя клетките на брадавиците.

 • В базара можете винаги да преговаряте с продавачите на прясно пиле за закупуване на пилешка жлъчка, която трябва да се прилага няколко пъти на ден. Тази рецепта е използвана и от нашите дядовци, прадеди.

 • В магазина купуваме сух лед, изкуствен и те разтриват брадавиците, правете го внимателно, така че продуктът да не попадне в очите.

 • Изглежда като магия и лечение с ябълка или картоф. Разрязваме зеленчуци или плодове със силна нишка, разтривайте изрязаната част на брадавиците в рамките на 3 до 5 минути, след това свържете двете половини на ябълка или картофи с тази нишка, копаем в земята, когато те гният, брадавиците ще изчезнат.

Независимо от начина, по който се отървете от брадавици у дома, който не сте избрали, основното нещо е да доведете въпроса до пълното унищожаване на този нов растеж.

Share:
Comments