Популярни жожу-блогъри разказаха за любимите си витамини

Днес в "Инстаграм" много популярни блогъри говорят за принципите на здравословното хранене, споделят рецепти и ценни продукти - намират за здравословен начин на живот.

Много от тях оцениха витамините "Multivita Plus без захар" и споделиха обратната връзка с абонатите.

Обикновено използваме витамини за поддържане на тялото, което работи в режим на постоянен натиск и стрес. И те наистина работят, ако вземете витаминния комплекс правилно.

Как блогърите, които пишат за здравословно хранене и загуба на тегло, го правят?

Те разбират темата: те знаят какво е полезно и какво не, колко тялото се нуждае от калории за нормално функциониране (и в същото време за намаляване на теглото), как това, което ядем, засяга състоянието на кожата, косата, зъбите и ноктите. Ето защо решихме да се обърнем към тях за експертно мнение.

Шест популярни блогъри на Instagram тестваха за 20 дни витаминния комплекс "Multivita Plus без захар" и разказаха за впечатленията си в своите блогове.

Сега споделяме техните отзиви с вас.

Валентина, @v.p._pp, 20 тысяч подписчиков Валентина 1 Аз, вероятно, се отнася до тази не многобройна категория хора, които никога не забравят да пият витамини. Вече през цялата година нито една сутрин не се прави без омега, плюс понякога и витамини за ставите, а сега тя добави и своя "Multivita Plus без захар", вместо таблетки. Валентина 2 Между другото, забелязах, че сега сутринта има повече енергия. И те са много приятни за вкус и не съдържат захар, така че те са подходящи и за диабетици.

В техния състав е добре избран комплекс от витамини, които са необходими за нашето тяло. Особено сега, в периода на недостиг на витамини.

Но ако някой все още не разбира защо се нуждаете от хранителни добавки, ето ви известна информация за вас. Високотемпературната обработка на продуктите често отнема до 90% от всички витамини.

Освен това трябва да се отбележи, че пресните зеленчуци и плодове са надежден източник на само два витамина: витамин С и фолиева киселина.

За да получите по-широк обхват, трябва да седнете на специална зеленчукова диета, включваща най-малко 10-15 различни зеленчуци и плодове (Добре, да? Но това не брои витамините, които се съдържат в продуктите от животински произход).

Дори спортните експерти твърдят, че получаването на необходимото количество витамини от ежедневните продукти е нереалистична задача.

Nastia понеделник, @ n_ponedelnik, 126 000 абонати

Понеделник 2

Привет!

Помниш ли, аз се оплаках, че нямам сили и винаги искам да спя? Да, да, аз също съм човек, а понякога ми липсва елементарна сила и сила!

Почти непосредствено след моя пост бях написан от производителите на витамини "Multivita Plus без захар" и предложих да напиша честен съвет след един месец на употреба. Съгласих се! Защо не)  Понеделник 1 За този месец бях уморен, сън нормализиран и също така се появи веселост след 2-3 чаши еспресо. Въпреки че не пия кафе от дълго време, но това все още е в паметта ми.

Аз няма да се скрия, че в същото време с тези витамини пих омега, витамин D и колаген. Това е моето стандартно задание за това време на годината, сега той е допълнен с витамини от група В.

Освен това не бях "поръсена". Като страдащ от алергия с опит, знам какво казвам. Самите витамини се продават в удобни епруветки, които са лесни за носене. 

Мога да кажа, че преживях края на зимата на 2018 г. с витамините "Multivita Plus без захар", за което съм много благодарен.

Татьяна Костова, @t.kostova, 465 тысяч подписчиков

Постенето на моите витамини. Паша и аз отдавна приемаме Multivit Plus без захар. Особено, когато искате да ядете :) Разтворете го в чаша вода и го изпийте за една двойка.

Удари глад в устата нещо вредно. Той се продава в аптеките.

Мога да изясня няколко аспекта защо избрах тези витамини.

Костова

Балансиран състав и коригирани дозировки (без да се превишават оптималните дози, така че те са добре абсорбирани и излишъците не се отделят от организма).

В ефервесцентните витамини бионаличността и абсорбцията са по-добри от тази на неразтворимите таблетки.

Удобно е да приемате само 1 таблетка на ден

При отсъствието на захар те могат да се приемат и от диабетици.

Приятно плодов вкус.

Ирина, @busihouse.pp, 101 тысяча подписчиков Buschau 2 Аз отговарях вчера с моя абонат, казва тя: "Поглеждам към вашите ястия и разбирам, че можете да се храните добре и в същото време е вкусно.

Вие сте моята мотивация! Аз се регистрирах, за да преодолея изкушенията си.

Аз, разбира се, имам удоволствието да прочета такива послания, НО! Настоявам ви да намерите по-значима мотивация за себе си. "Ще бъда по-тънка / по-красива, ще се отърва от здравословни проблеми, кожата ще се очисти" ...

Да, много причини да решите и да започнете, повярвайте ми. Само всеки има своето. При мен например, проблемите с кожата не са налице, със здравето също, и тук по-хармонично да стане, няма да попречи.

И въпросът - как да отслабнете? Винаги отговарям "Не знам" и в края на краищата не лъжа, въпреки че загубих 20 килограма.

Всички с индивидуални характеристики и да отговорим на всички, ще бъде погрешно, ще се съгласите.

Мога да ви кажа колко съм тънък.

 • правилно хранене (не по-малко от 1200 kcal на ден);
 • вода (пия поне 3 литра, без да се принуждавам, вода);
 • витамини. Сега пия "Multivita Plus без захар", много доволен.
 • Валентина 2

  Те са:

  • не съдържат захар, така че дори диабетици са подходящи;
  • съдържат калибрирани дози, които не надвишават нормите;
  • добре абсорбирани от разтворими таблетки;
  • удобно да се вземе;
  • и просто много вкусно;
  • и най-важното, нито поръчка, нито чакане не е необходимо, можете да си купите във всяка аптека.

  Спорт (дори не е необходимо, просто физическа активност и др.) Времето е добро - не оставайте у дома, ходете на разходка.

  Това е всичко, и губи тегло. Трудно, после нищо, просто трябва да решите.

  Марусия, @ belyashek_pp, 94 000 абонати Belyashek Здравословно отслабване включва рационална диета! Наличието на витамини и минерали с тази диета е задължително!

  Пролетното време се смята за най-прекрасното време на годината. Но всичко това може да засенчи пролетната авитаминоза, която се появява при повечето хора от всички възрастови категории и социални слоеве. 

  И моята лична препоръка е "Мултивита плюс без захар".

  Това са витамини, които не само са полезни, но и удобни. Освен че отговарят на всички стандарти и се произвеждат в Европа, те имат 5 предимства:

  • в дозата на формулата не се надвишава, поради което витамините се абсорбират напълно и няма излишъци, които биха могли да бъдат изведени от организма като излишни;
  • те имат разтворима форма и такива витамини се абсорбират по-добре в стомаха от таблетките;
  • те нямат захар, така че те са подходящи и за диабетици;
  • те са удобни за приемане - само 1 таблетка на ден;
  • напитката е вкусна и може да замести сладката.

  Като цяло, в здраво тяло - здрав разум! Обичаме себе си и взимаме вкусни витамини, без да навредим на фигурата!

  Лена Родина, @pp_sonne, 339 тысяч подписчиков Лена Родина 2 Blogger Лена Родина редовно показва на своите абонати хранителна кошница, която купува за няколко дни напред.

  Напоследък добавя към набор от полезни продукти пакет от витамини "Multivita Plus без захар". Лена Родина Защо й е оставила избор?

  Самата Хелена обяснява това: "Тези витамини не надвишават правилните дозировки и не съдържат захар (!), Така че те са подходящи за тези, които губят тегло и дори за диабетици. И много вкусно! "

  Вече сте избрали витамините, които ви харесват най-много?

Share:
Comments