Популярни блогъри за любимите витамини: където те поемат

На кого да попитам за жизненост и начини за попълване на енергията, как не и в блогърите? Тези хора успяват не само да направят сто неща на ден, но и да говорят за тях в своите дневници на Instagram.

Попитахме четири известни блогъри, които пишат за полезно хранене и само активен начин на живот, за да тестват витамините "Multivita Plus без захар" и да ни разкажат за впечатленията си.

лена богиня В центъра на вниманието ни са четирима популярни блогъри Инстаграм: Елена Ромашина (lllgoddesslll), Людмила (дукан_хелп), Екатерина Абрамова (abramova_1985) и Виктория Дмитриева (викадриериева). Елена и Екатерина знаят всичко за вкусна и здравословна храна и разказват на хиляди свои абонати за това, Людмила споделя рецепти и знания с тези, които следват храната на Дюкан или просто иска да яде правилно и разнообразно, и Вика Дмитриева - майка на три деца и любовница на един положителен блог за как да управлявате всичко и същевременно да се чувствате страхотно.

Опитваме витамини Multivita Plus без захар

Научаваме как витамините "Multivita Plus без захар" им помагат да запазят веселието и здравето си? Така че, ние представяме отговорите на нашите героини.

Преглед на Елена, blogger lllgoddesslll Ледена богиня 2

Често ме питат дали пия витамини. И мога ли да посъветвам нещо? Да! В крайна сметка, в наше време, пиенето на витамини е просто необходимо.

Нито зеленчуците, нито плодовете вече съдържат точното количество хранителни вещества, особено след есента, по очевидни причини, ги ядем по-рядко.

Понякога, понякога работим цял ден в бизнеса, прескачаме някои ястия, а някои дори седят на диети и съответно получават по-малко витамини.

Аз вече съм пила курс от витамини "Multivita Plus без захар". Това са най-удобните витамини за мен! В една опаковка съдържа 20 ефервесцентни таблетки. Един ден е достатъчно, за да се пие само едно нещо (една таблетка съдържа 9 витамини, много важни за тялото).

лена богиня

Не обичам да пия няколко пъти на ден, защото винаги забравям и всичко това напразно. И тогава имах достатъчно за целия курс! Не мога да кажа нищо лошо за тях: за мен забелязах само някои плюсове! Какви са те?

- Достъпна цена - Без захар - Зареден за цял ден с добро настроение - Приятно за вкус - Удобен за носене в чантата 

Сега ще направя кратка почивка и ще отида за нова опаковка. Опитали ли сте това? Как се чувства? Share.

Преглед на Wiki, блогера vika_dmitrieva

Вика Дмитриева-3

Е, започна! Витаминно време. Веднага щом светлината в деня е твърде малка и аз постоянно искам да спя - незабавно започвам да пия витамини.

Какво обикновено пием със семейство? Витамин D и омега-3 в големи кутии, плюс разтворим, ефервесцентен "Multivita Plus без захар" в малка, така че би било удобно да го носите в чантата си, ако нямате време да я вземете сутрин.

Големите банки, които тъща ми купува в интернет, и "Мултивита" - самият аз. Не знам защо, но от детството си обичам ефервесцентни разтворими витамини.

Наистина ми харесва този момент, когато хвърлям хапчето в чаша вода и там започва: "Shhshshshsh". Те са вкусни и не са скъпи. Тези мултивитамини трябва да се пият само една таблетка на ден.

Ако трябва да пиете няколко пъти на ден, това е неудобно: винаги забравяте да вземете второто хапче, а резултатът е неудобство. Така че тези витамини са моят любим. Зарежда ме с добро настроение за целия ден. Основното нещо - не забравяйте да пиете сутрин! Вземате ли витамини? Кои от тях?

Преглед на Мила, blogger dukan_help Dukan_help Вече сте чувствали есента авитаминоза? Ако е така, е време да се попълнят консумативите на тялото отвън! Напоследък често се казва, че не е необходимо да се приемат витаминни комплекси - те казват, че те не се усвояват. Всъщност това не е така.

Ако дозата е точно съгласувана и отговаря на нормите и комбинацията от витамини е обмислена, те ще бъдат асимилирани и ще имат полза само. И да изберем, разбира се, по-добри разтворими витамини - тяхната бионаличност е по-добра от тази на капсулите и таблетките.

Комплексът от витамини "Multivita плюс без захар" е точно това: една ефервесцентна таблетка се разтваря във вода и се получава напитка с приятен вкус (лимон или портокал).

Напива - и получава нормата на витамини В, С, Е, ПП, пантотенова и фолиева киселина, необходими за сърцето и защита от инфекции.

Буквално в 2-3 седмици на рецепцията се чувствате по-весели! И те нямат захар, така че те са подходящи за тези, които са на диета, или за тези, които имат диабет.

Можете да купите "Multivita Plus без захар" в най-близката аптека - това е много удобно и не е нужно да поръчвате нищо и да чакате, а цената е достъпна.

Ако искате да приемате витамини, но има въпроси, можете да научите повече за тях на @multivitarussia. И какви витамини пиете? Вече открихте ли идеалната опция за цена / качество?

Отговорът на Катрин, блогъри abramova_1985: Екатерина Абрамова-3 Приятели, поздрави! Продължавам да преглеждам витамините, които пия, защото често питате какви витамини са по-добри. Завърших курса на спортни витамини и след кратка почивка реших да опитам мултивитамини "Multivita Plus без захар".

Курсът е предназначен за 20 дни за един витамин на ден. Трябва само да разтворите ефервесцентната таблетка в чаша вода. От плюсовете също:

Бионаличността на съставките е по-висока в сравнение с витамините в конвенционалните таблетки; - Активните вещества се абсорбират по-бързо; - Рискът от отрицателна GIT реакция намалява; - Приятни вкусове: лимон или портокал; - Няма захар!

И какви витамини приемате? И като цяло приемам?

Share:
Comments