Петите - не само красиви, но и полезни

Stiletto (stiletto) е нов вид фитнес, основата на която е изпълнението на всички упражнения на високи стилове токчета. Тази пета се сравнява с италианската студена стомана - стил, от който името на този вид фитнес. Италианските инструктори, които създадоха този стил, вярват, че правенето на такива упражнения спомага за укрепването на мускулите по-добре от същите упражнения, като прескача въже, гири и обръчи.

Такова обучение се избира не само от любителите на носенето на високи токчета, но и от тези, които искат да се чувстват лесно и уверено в такива обувки, както и да подобрят позата и походката. Stiletto помага за подобряване на самочувствието, прави малка корекция на фигурата, поема мускулите на бедрата, телетата и задните части.

Комплексът от упражнения е проектиран така, че движенията да се извършват на токчета без риск за здравето, като същевременно се създава увеличен товар върху мускулите на краката. По време на тренировка, стабилност и баланс се развиват, кръвообращението се ускорява, което води до изгаряне на мазнините. За няколко седмици обучение можете да отслабнете с няколко килограма, ако не забравите за правилното хранене.

Предимството на стилет е, че в резултат на упражняване на тялото става по-женствена, еластична и годни. Натоварването се разпределя по такъв начин, че се включват всички най-проблемни области на женското тяло.

Първото нещо, което инструкторите научат, е правилната настройка на стъпалото при ходене, за да се намали натоварването и алгоритъма на поведението по време на есента, за да се избегнат наранявания. Опасността за здравето е, че те привеждат такива тренировки в допълнение към грациозната походка. Това мнение се споделя от хирурзи, ортопедисти и някои от фитнес инструкторите.

Най-лесният от нежеланите ефекти на stilleto е появата на калуси и косми. Съществуват и редки случаи на фрактури, навяхвания, натъртвания и дислокации, въпреки че можете да получите такива наранявания, докато практикувате някой от тези спортове.

Ортопедите настояват, че продължителното излагане на обувки на токчета и още по-интензивно обучение могат да причинят нарушение на кръвообращението, деформация на крака, изкривяване на гръбначния стълб. По този начин този вид фитнес трябва да се избягва от момичета и жени, които имат сколиоза, плоски крака или заболявания на кръвоносната система.

Stiletto, въпреки че има противопоказания, става все по-популярна, защото всяка жена ще потвърди, че носенето на обувки на петата веднага се чувства уверено, женствено и привлекателно. Класовете се провеждат по танцова музика, което отлично повишава настроението и неволно ви принуждава да се движите по-енергично.

За да се включите в такъв нов вид фитнес, може да бъде в специални центрове и клубове или самостоятелно вкъщи. За разлика от разнообразието от спортове, стилетът, в допълнение към добрата физическа форма, елегантност и елегантност, ще подобри самочувствието, ще даде увереност и лекота на походката, ще се развесели.

Коментари

Александър 08/26/2016 Недвусмислено ще има деформация на крака и изкривяването на палеца.Разгъването на камъка върху палеца.Знам, че един висок ток е изобретен от някои Винсънт.Съжанието е, че е невъзможно да го получи тук: Аз бих pomuchal.Alexander.
Share:
Comments