Оценка на най-добрите лекарства за нокти гъбички на краката.

Пирон гъбички е много често срещано заболяване, което е придружено от сърбеж, зачервяване, общо възпаление и други неприятни симптоми. За да се спре разрушителното действие, е необходимо да се започне своевременно лечение и да се избере ефективно средство за защита.

с копита

с копита — это препарат, предназначенный для снятия ногтевой пластинки, пораженной грибком. Если поражение грибком слишком серьезное, то потребуется полностью удалить ноготь. В составе лекарстванаблюдаются стеариновая кислота, мочевина, эфирное масло чайного дерева, которые все вместе стимулируют отмирание больной пластинки. Это абсолютно безболезненно.

Етеричното масло от чаено дърво служи като отличен антисептик. Дезинфекцира засегнатата част от ноктите и кожата. Благодарение на това в бъдеще расте здравословен нов нокът.

Преди да използвате лекарството, е необходимо да изпарите ноктите в топъл разтвор на течен сапун и сода. След като пръстите се търкат с кърпа и се залепват около мазилката за залепване. Продуктът се нанася върху болните нокти и засегнатата кожа с много плътен слой. Лекарството не трябва да се храни здраво. След като приложите лекарството, поставете лепилото върху горната част и оставете за 4 дни. След залепващата лента отстранете пръстите и отстранете остатъците от плочата с помощта на аксесоари за маникюр. Ако е необходимо, повторете процедурата.

Mikospor

Като част от комплекта за борба с гъбичките е мазил, мазилка и скрепер за плочите. Мехлемът се характеризира с противогъбично, ексфолиращо действие. Това е най-доброто средство за лечение на гъбичките на ноктите на краката, което помага да се предотврати заболяване от всякаква степен на сериозност.

Първите места за пациента трябва първо да бъдат напълнени с пара и да се почистват с помощта на скрепер в комплекта. След болния гвоздея да се прилага мехлем, да се залепи цялата адхезивна мазилка. Провеждайте сесиите толкова много пъти, докато напълно не можете да се отървете от болния гвоздей. С течение на времето ще се развие нов здрав нокът.

Това е доказано лекарство, което се е доказало. Цената на лекарството е доста висока, но е оправдана от получения ефект.

Флуконазол

Това противогъбично средство, което се характеризира с широк спектър от ефекти. Наркотикът е много евтин, но в същото време много ефективен. Това е много мощен наркотик и трябва да се използва само с изключителна предпазливост. Важно е да се придържате стриктно към дозата.

Таблетките са отлични за гъбични лезии на ноктите. Резултатът може да бъде наблюдаван след първия курс на лечение. Рецидивите обикновено са много редки. Обикновено един курс за лечение на гъбичките е достатъчен.

Това лекарство има противопоказания. Той не може да се използва при носене на бебе и малки деца до една година. Употреба с повишено внимание при чернодробна и бъбречна недостатъчност. Ако е необходимо, намалете дозата. Специалистите от флуконазол препоръчват комбиниране с външни препарати от гъбичките. В този случай ефектът ще се забелязва много по-бързо.

Lamitel

Това лекарство се освобождава под формата на спрей. Препоръчва се да се използва в ранен стадий на заболяването. Приложете продукта в засегнатите области. Предварително, пръстите на краката трябва да бъдат задушени. След тази процедура пръстите се изсушават добре. Спрей сапун за овлажняване на ноктите. Прилагайте лекарството няколко пъти на ден. Продължителността на лечението е до две седмици.

Използваното лекарство не е толкова приятно, тъй като кожата около ноктите след употреба може да стане червена и да започне да сърбеж. След появата на такива симптоми, трябва да се обърнете към специалист за помощ. Това обикновено служи като признак за появата на алергична реакция. Не използвайте лекарството, когато носите бебе, както и деца под 12-годишна възраст. Ако терапията се толерира положително, ефектът ще бъде добър. Повтарящите се лезии на плаките са редки.

Onihoplast

Това е най-доброто средство за лечение на гъбичките на ноктите на краката, което се използва от много десетилетия. Мазилката се нанася върху болните нокти. Той има лепилен слой, така че няма да е трудно да го оправите. Замяна на петна с нови на всеки 4 дни.

Действието на това уникално лекарство е да омекоти ноктите, след което не е трудно да се премахне перфектната му идея. Този метод на лечение лекарите препоръчват да се използва, когато гъбата засяга няколко нокти наведнъж и степента на инфекция е вече висока.

Преди да използвате пластира, извадете пръстите, след това изсушете добре и отстранете остатъците. След като мазилката омекоти ноктите, трябва да отстраните ноктите. Повтаряйте процедурата, докато нокътът бъде напълно изваден.

Тези пластири са отличен заместител на хирургическата интервенция. С помощта на тях можете да премахнете болезнено болни плочи.

Nizoral

Това е ефективен крем, който е предназначен за употреба на открито. Активният компонент на лекарството е кетоконазол. Той се характеризира с широк спектър от ефекти и е много ефективен срещу повечето видове гъбички. Лекарството е абсолютно безопасно за човешкото здраве.

Продуктът се разрешава при кърмене и кърмене. Положителният ефект обаче може да бъде наблюдаван не веднага след употреба, а след седмица и половина.

Lotseril

Това е много добре известно и високо ефективно лекарство, което може да се използва в ранните стадии на заразяване с гъбички. Лакът трябва непрекъснато да се прилага върху болните нокти. Лечебното покритие трябва да бъде постоянно върху пластините. Преди да приложите наркотика, трябва да парене ноктите си, след което да изсушите добре пръстите си. Сондата трябва да бъде внимателно почистена и обезмаслена със специални салфетки.

Лекарството дава възможност да се справите с гъбична лезия след няколко седмици. Лакът е прозрачен и не се вижда на ноктите. Недостатъкът е прекалено голяма цена.

Share:
Comments