Оставете без проблеми! 5 стъпки за пътуване.

Лятото е времето за почивка, почивка и пътуване. Ние чакаме тези ваканционни дни толкова дълго, за да отидем при роднини, в морето, на екзотични или обичайни места.

Дори ако сте подготвили всичко необходимо за пътуване, трябва да се погрижите за себе си. Преди всичко: подгответе тялото си, в противен случай тя може да отговори на ваканцията като стрес.

Какво трябва да знаете и как да се подготвите правилно за пътуването, така че ваканцията да стигне до "пет точки" и нищо не е засенчило дългоочаквания празник.

1 шаг: Диета

Обърнете внимание на храната. Опитайте се да изключите бързо хранене от храна, да намалите консумацията на тежка храна и печене. Не забравяйте да включите в диетата си зеленчуци, пресни зеленчуци и плодове, особено през лятото, за да стане много по-лесно.

Например, можете да започнете сутринта с овесена каша и плодове. За обяд ядете печена риба и зеленчукова салата и завършете вечерта с задушени зеленчуци.

Стъпка 2: Декларирайте войната срещу хиподинамията

Най-често, на почивка, ние избираме едно пътуване, където можете не само да се отпуснете, но и да посетите нови интересни места. Но много от нас са свикнали да водят заседнал начин на живот, защото не винаги има достатъчно време да посетите фитнес залата или басейна.

Ако планирате не само да лежите на плажа и да разнообразите ваканцията си с екскурзии, където неволно трябва да ходите много, да посетите забележителностите, трябва да подготвите тялото си за активна почивка преди пътуването. В противен случай, вместо приятни впечатления, можете да получите здравословни проблеми.

Утринният старт с прост набор от упражнения, включително тренировки за сила и стречинг, опитайте да ходите повече, това ще ви позволи да се подготвите за предстоящата активна почивка.

Стъпка 3: Подгответе кожата за слънчево изгаряне.

За вашето тен лежеше плосък и се запази възможно най-дълго, преди пътуването е необходимо да се подложи на процедурата за пилинг. Това може да се направи у дома, като се използва морска сол.

За да направите това, смесете солта с душ гел, заквасена сметана или зехтин, нанесете сместа върху тялото и масажирайте леко за няколко минути, след това изплакнете с топла вода. Незначителен фактор за добро слънчево изгаряне са витамините.

Той е особено полезен за подготовката на кожата за слънчеви бани витамин А, придава на кожата здрав външен вид, стимулира производството на меланин и позволява дълго време да се запази полученият тен. Две седмици преди празниците включвайте в ежедневната си диета сок от моркови, която е особено богата на този витамин. Обърнете внимание, че витамин А се абсорбира по-добре с мастни киселини, затова се препоръчва да се добави крем към сока.

Не забравяйте да си купите слънцезащитни продукти. Не забравяйте, че колкото по-лека е кожата, толкова по-високо е нивото на SPF защита.

Стъпка 4: Очарователна усмивка е гаранция за романтично приключение

Отделете време да посетите зъболекаря, преди всичко, за да сте сигурни, че с всичките си зъби всичко е в перфектен ред. Ако планирате ваканция в друга страна, е по-вероятно да поискате помощ от зъболекар, който ще ви струва много значителни пари, а зъбобол е напълно способен да ви разваля почивката. Ако не сте доволни от "усмивката на жълтия зъб", трябва да използвате избелване, тогава ще изглеждате очарователни.

Стъпка 5: Загриженост за имунитета

Подготвяйки се за празника, ние мислим само за доброто и често не мислим за здравословните проблеми, които могат да ни очакват по време на пътуванията.

Освен това, на почивка, ние се отпуснете: ирационално използване на климатик, сладолед, хладка вода, прекалено пребиваване във водата и на слънце - всичко това отслабва защитните сили на тялото и тук е студено! За да не пречи на настинка от вашето ваканция, си струва да предприемете мерки за насърчаване на здравето.

За да направите това е много просто, откривайки скритата сила на грейпфрута! Тайната се крие в лечебните свойства на нейните семена и нанарин, които се съдържат в тях. Naringin съчетава уникалните свойства на "естествения антибиотик" и антиоксиданта. Той е този, който дава на грейпфрута горчив вкус и следователно най-полезното вещество за защита на здравето на веществото, което не ядем. Сега това естествено средство за защита е на разположение на всички, защото е част от биологично активната добавка Citrolux.

Също така в Citrolux съдържа витамин С. Тази комбинация не е случайна, тъй като витамин С повишава способността на наниндин да засили имунитета. Започнете да приемате Citrolux един месец преди пътуването и да се наслаждавате на здравословен отпуск!

5 лесни стъпки и добро настроение - гаранция за незабравимото ви пътуване!

Share:
Comments