Nerf за отслабване и лечение

Nerf - общо описание

Измръзващата е тревисто растение от семейството на кълнове. Като правило, многогодишно. Тя е разделена на два вида: видовете с стъбла, на които се намират листата, и стъблата с обезкостена листа. Първият тип се характеризира с образуване на цвете от голям бъбрек, разположен в горната част на листообразния изстрел, а вторият вид хрътка означава развитието на цветя на ниски педикали, които са зрели в центъра на основната розова розетка.

Цветята обикновено са големи, изразителни. Главата се състои от пет или повече (в зависимост от сорта) венчелистчета правилно очертана форма и различни цветове - от монофонични до разноцветни. Фазата на цъфтеж започва в началото на пролетта. Трябва също така да се отбележи, че хрътката е опасно отровно растение, особено коренището му.

Фрост - видове и места на растеж

Родът се състои само от 15 вида, преобладаващи главно в Европа, Кавказ и Балканите. Руският климат е в състояние да издържи само на няколко сорта, които са съсредоточени основно в средната зона на нашата страна.

От Германия до Югославия се простира най-красивата, популярна и вечнозелена гледка - черна, която е с голяма лечебна стойност. Обитава планинските гори. Характеризира се с много големи цветя (до 10 см в диаметър), които имат снежнобял цвят и розови петна в центъра.

Растението с белезникави или жълто-зелени венчелистчета се отнася до кавказкия храст, който обитава целия Кавказ, както и в Турция и Гърция. В Абхазия можете да намерите друга прекрасна гледка - абхазкия фризер, с доста големи розови и лилави цветя. В Южна Европа съществуват три вида, подобни една на друга: Helleborus зелено, ароматно ароматно и храстовидни храсти.

В централната зона на Руската Федерация могат да се намерят засадени екземпляри от калкан на арабския, абхазийски, както и редица декоративни градински форми, обединени в една група - хибридния хибрид. За да оцелее в сурови условия, растението трябва да осигури глина, богати на торове почви и редовно поливане.

Frostburn - лечебни свойства

В народната медицина се използва лечебната сила на черния или кавказкия коноп, които:

- нормализиране на метаболизма и кръвното налягане, отстраняване на остатъци, захар и намаляване на холестерола в кръвта - бактерицидно слабо диуретично и слабително действие; - стомашно лигавицата пречиства от паразити, тумори, и т.н., и бъбреците, пикочния мехур и жлъчния - камъните - напълно оздравяват пептична язва; - намаляване на броя на епилептични припадъци и мигрена, главоболие облекчат - помага при остеохондроза, ревматизъм, артрит, ишиас, както и други проблеми на опорно-двигателния апарат - да поддържа състояние serdech ох система и при сърдечна недостатъчност - имат способността да пречиства кръвта, да се повиши имунитета, за да се предотврати настинки и рак. Унищожи ракови образувания в зародиш.

Можем да кажем, че спектърът от възможни приложения на хлебарка е много широк. Хората, които периодично използват хрътка, живеят до много старост и на практика не са болни.

Измръзнало - лекарствени форми

За медицински нужди използвайте само отровните коренища, събрани след узряването на семената (през септември). Те се измиват с груба четка и се изсушават нарязано на открито или в сушилни при 40-45 градуса. Срокът на годност на готовия сух екстракт е не повече от 2 години. За лечение и поддържане на приготвени инфузии, отвари и употреба на прах, което има по-изразен ефект.

Nerf - за отслабване

Вътрешното приемане на препарати въз основа на това растение стимулира растежа на тънките. Това се дължи на лекото почистване на шлаките, слабителния ефект и отстраняването на едем, излишната течност. В допълнение, hellebore помага за храносмилането, разцепва мазнини и ускорява метаболизма на мазнините, което помага естествено да загубят излишното телесно тегло, без да се прибягва до радикални мерки за отслабване.

Разбира се, не трябва да очаквате чудо под формата на 10 загубени килограма на месец, но да използвате Nerf за отслабванеминус 2-6 кг на месец сте сигурни. Сладката фигурка не влияе по никакъв начин, а само ако го прави още по-добре!

Листа - рецепти на народната медицина

Рецепта "за всички случаи": 50 мг (на върха на ножа), за да поглъщат прах от коренища след измиване с 1/4 чаша вода. Използвайте само на празен стомах за период от 9-12 месеца. След 5-месечен курс трябва да направите почивка след 30 дни и едва след това да продължите лечението.

Инфузия за сърдечна недостатъчност и за външна употреба: половин чаена лъжичка коренища от хретерия, поставени във вряща вода (300 ml) и се накисва във водна баня в продължение на 15 минути. За нанасяне вътре - изтичане и напитка 1 маса. лъжица 4-6 r. на ден. Инфузията може да се втрие в болезнени места или да се направи от нея компреси.

Мраз - противопоказания

- бременност, период на кърмене - свръхчувствителност - възраст на детето.

Предозирането е неприемливо! Тя може да провокира звънене в ушите, тежко отравяне, тежка жажда, подуване на езика и гърлото, понижение на сърдечната активност, колапс и сърдечен арест.

Коментари

обичам 06/04/2016 Здравейте, След раждането започва да се развива силно и рязко, като нарастването с 156 тегло е спряло на 84-85 кг. Поръчах чудо на трева, четейки рецензии от жените. Пия само един месец, напълно според инструкциите, но няма промени в тялото. Няма очаквано пречистване, загуба на тегло и други неща в този дух. Имаше само гадене сутрин ... пия, може би чудо и истината ще се случи ... Мария 05/05/2016 Всичко е наистина, както е писано. И всички познават дългите черен дроб на Кавказ. Но в действителност, там се използват всички видове билки и храсти, включително. Но! Без да се консултирате с специалист, без да знаете как да го направите, това е абсолютно невъзможно. Спирането на сърцето не е шега, нали знаете ... Ирина 05.05.2016 Сега ще си помисля кой да се консултира за приемането на хрътката. Аз дори не знам къде да намеря такъв специалист. Вече много съблазнителен звук всички тези описания за лечението и дълголетието. Наистина искам никога да не се разболея. Нина 05.05.2016 Да, цветът е наистина красив. И тази, която расте в Германия, вероятно е добре. Така че диаметър 10 см! Лично аз наистина исках да се възползвам от свойствата на глезена. Но аз самият съм много уплашен да направя това. Само след съвет от лекар. Валерия 05.05.2016 Не, аз съм абсолютно против независимото използване на такива опасни растения! Разбира се, списъкът от заболявания, които третира хрътката, е много голям и ще отслабне и много хора искат да се поддържат под формата. Но! Всичко това трябва да бъде в строга дозировка!
Share:
Comments