Най-популярните начини за подобряване на либидото при жените

Рецептата за Виагра за жени е предмет на търсения от фармацевт в много страни по света. Въпреки това, начините да се увеличи женското либидо са отдавна намерени. Тук са най-популярните сред тях.

Йога

Според докладите упражнението намалява нивото на стресовия хормон кортизол, който разбира сексуалното желание. Но йога е изключително полезна. Тя дава на тялото гъвкавост и пластичност, позволява на кръвта да тече по-активно в женския генитален участък, а това на свой ред увеличава либидото.

аспержи

аспержи содержит большое количество аспарагина, вещества, стимулирующее деятельность мочевыводящей системы, стимуляция которой приводит и к сексуальной стимуляции.

Полезни мазнини

Известно е, че мазнините са изключително важни за производството на мъжкия полов хормон тестостерон, който се съдържа в женското тяло в малки количества. Въпреки това тестостеронът е отговорен за сексуалното желание. Качествени мазнини се намират в големи количества в яйца, ядки, морски дарове, семена и авокадо.

Перуански женшен

Перуански женшен (мака) в порошкообразном виде представляет собой великолепное натуральное средство для повышения сексуального желания. Действие имеет накопительный эффект и начинает проявляться через несколько недель после начала приема.

Мастурбация

Като правило жените, за разлика от мъжете, считат мастурбацията за нещо срамно. Въпреки това, той може велико да увеличи притока на кръв към гениталиите. Психолозите отбелязват, че мастурбацията е изключително полезна и за психическото здраве на жената.

Гледане на филми на ужасите

Доказано е, че гледането на филми на ужасите по същество вълнува нервната система на човек, като същевременно избягва сексуалното си желание.

Share:
Comments