Най-добрите обезболяващи за отзиви на купувачите. как да

А мигрена атака, фрактура, злокачествен тумор, зле откъснат зъб - непоносима болка може да се появи по много причини. За да се справите с болката, ще трябва да изберете добро средство за лечение на болката.

Nurofen

Това лекарство се използва за синдром на лека и умерена болка. Основният компонент е ибупрофен, който инхибира синтеза на простагландини. Лекарството в малко количество има в кодеина - това е наркотично вещество, което засяга рецепторите на централната нервна система. След като вземете аналгетичен ефект. В допълнение, лекарството премахва температурата, възпалението и синдрома на кашлица.

Лекарството може да се използва за различни видове битки:

• миалгия;

• мигрена;

• болка при грип и ARVI;

• зъбобол;

• ревматическая.

Препаратът се получава под формата на супозитории, суспензия, таблетки, гел. Забранено е употребата при бъбречна, респираторна, сърдечна недостатъчност. Също така не е необходимо да се използва при прекомерна чувствителност към компонентите в структурата на препарата. След като се предприемат такива външни реакции, като например безсъние, анемия, гадене, киселини в стомаха.

Трамадол

Лекарството се предписва с умерена и силна болка. Също така може да се използва за болка от травматичен, възпалителен и съдов характер. Характеризира се с висока ефективност, бързо и дългосрочно излагане. Основният компонент е трамадол, който потиска проводимостта на нервните импулси.

Лекарството се освобождава под формата на таблетки, супозитории, капсули, разтвор, капки. Понякога предизвиква такива нежелани последствия като повръщане, замаяност, гадене. Има седативен ефект.

диклофенак

Това лекарство е свързано с противовъзпалителни нестероидни лекарства. Лекарството се използва за премахване на болка с лека до умерена тежест. Основният компонент е диклофенак натрий, който потиска синтеза на простагландини.

Лекарството е предписано за натъртвания, навяхвания, възпаления след наранявания, зъбобол, фебрилен синдром. Той се освобождава под формата на таблетки, инжекции, гел. В сила от 6 часа след приемането. При лечението на такива нежелани реакции, като замайване, раздразнителност, нарушения в работата на стомашно-чревния тракт. Р следоперативното време намалява подпухналостта.

Буторфанол

Лекарството е опиоиден ненаркотичен аналгетик. Сред опиоидите, Butorphanol е най-мощният. Ефективен дори при малки дози. Предписан е за силна болка след раждане, за травма, за онкологични заболявания. Той се освобождава само под формата на ампули за инжектиране. Много бързо се справя с болки от различен характер.

Действието на лекарството се наблюдава до 4 часа. На практика няма зависимост от терапията с лекарството. Забранено е да се извършва лечение при кърмене и кърмене. След като се вземат такива странични ефекти, като замайване, повръщане, гадене, потискане на дишането.

Citramon

Това е много евтин аналгетик. Той действа като лекарство на избор за болка в главата от различна природа. Съставът съдържа ацетилсалицилова киселина, която спомага за борбата с възпалителния процес и перфектно анестезира. Кофеинът в състава помага да се разширят капилярите и да се премахне болката. Парацетамол в състава ще помогне да се справи с главоболие, ако възникне поради високата температура.

Но тъй като в състава има ацетилсалицилова киселина, абсолютно забранено е да се даде продукта на деца и хора с нарушения на коагулацията. Също така, лекарството ще има отрицателен ефект върху подагра и стомашна болест.

Corvalol

Добро лекарство за болка, което обикновено се счита за сърце и нервно лекарство. Но при някои видове болка в главата лечението става незаменима. Такива болки включват тези, които са се появили поради безсъние или преумора. Ранения нервите не ви позволяват да спите правилно. Липсата на нормален сън води до още по-големи проблеми с нервите, което води до зачервени главоболия.

Възможно е да се преодолеят невротичните разстройства в началния стадий поради седация. Не е нужно да прибягвате до успокоителни средства. Въпреки факта, че успокояващият ефект не е толкова силен, но наркотикът не може да бъде използван от хора, чиито ежедневни дейности изискват повишено внимание.

Нимесил

Това е много добро лекарство за болка, което е свързано с наркотичната група на НСПВС. В допълнение към анестетичния ефект, Nimesil има възпиращ ефект върху острия възпалителен процес и няма да позволи процесът да се разпространи по-нататък.

Лекарството се освобождава в гранули, от които се приготвя разтвор за третиране. Тази форма е удобна, когато възпалението включва устната лигавица. Забранено е употребата на лекарството при пациенти с стомашна язва и с нарушена кръвосъсирваемост на кръвта. При дълъг прием на средства могат да възникнат редица външни реакции.

Ketanov

Лекарството също така е свързано с нестероидни противовъзпалителни средства и се характеризира с изразени аналгетични ефекти. Но е възможно да се използва лекарството само след като зъболекарят е извършил абсолютно всички манипулации с зъба. Ако лекарството се използва преди да посетите лекар, то трябва да бъде предупредено. Това се дължи на факта, че анестезията не може да функционира напълно и ще бъде необходимо да изберете друго лекарство.

Недостатъкът е редица противопоказания за употреба. Забранено е да се използва в детска възраст, при носене на бебе и при кърмене. Това лекарство заслужава най-високата оценка.

Share:
Comments