Начини за самостоятелно облекчаване на акнето

Проблемите на акнето са познати на много хора. Особено млади момчета и момичета. Тъй като акнето е различно, следователно всяко лечение се избира индивидуално. Акнето е акне, което изисква лекарства. Но обикновеното акне може да бъде излекувано със собствена сила.

При юноши наличието на акне се дължи на повишената активност на мастната акне, причинена от производството на голям брой полови хормони.

Маслените тапи, запушващи порите на кози, причиняват развитието на бактерии в космите. С такива бактерии левкоцитите могат да се борят с кръвните клетки, които сами по себе си, обаче, умират, което води до гной и в резултат на това пъпки.

Често една от възможните причини за акне е дисбалансът на стомашно-чревния тракт. Следователно, в този случай, на първо място, е необходимо да се обърне внимание на храната на тяхната храна: да се намали количеството на консумираните сладки и мастни. Даване на черен чай и кафе. Но можете да пиете зелени чайове и прясно изцедени сокове в каквото и да е количество.

Използването на кисели млечни продукти може напълно да нормализира дейността на червата. За да направите това, достатъчно е да пиете половин чаша кефир всяка сутрин сутрин. В допълнение, не пренебрегвайте зеленчуци, плодове, зърнени храни, постно пиле, заек или пуйка.

Методи за самопочистване на кожата

  • Сутрин е по-добре да пиете половин чаша студена вода на празен стомах. Така че тялото бързо ще се "събуди" и ще се отърве от натрупаната шлака.
  • При измиване във водата е добра идея да добавите капка лимонов сок или ябълка, която перфектно подхранва кожата.
  • Една добре известна "тайна" е да изтриете кожата сутрин с кубчета лед, което най-добре се прави от разтвор на лайка. В този случай кубът е увит в салфетка.
  • Има и различни маски от акне. Например, нанесете на лицето си тънки нарязани пресни краставици и доматени парчета за 10-15 минути. По същия начин можете да използвате маска от настъргани моркови или извара.
  • Специални маски от акне също са полезни. Можете например да изрежете краставици или да направите маска от извара.

Коментари

Админ 01/05/2016 Обучение с безплатен график. Подходящ за всеки, който може да пише без грешка на руски език. Необходимо е да напишете текстове за обекти от различни теми. Плащане по парче, високо! Парите се плащат ежедневно. Изпратете приложенията на имейл: [email protected]
Share:
Comments