Мнението на жените: 37% от жените в русия изпитват зимна

Ако сте загубили интерес към околната среда, вие не искате да общуват с хора, изглежда, че силите за това, което е останало, и вие усетите слабост сънливост, умора, чувство на неудовлетвореност и гняв, то със сигурност сте запознати с думата "депресия", заболяване, което по право разгледайте болестта на 20-ти век. За съжаление, за разпространението на това неприятно заболяване се увеличава всяка година. Ето защо портал "становището на жените" проведеното проучване, чиято цел била да се установи дали руснаците страдат от зимна депресия, тъй като в много страни болестта е истинско национално бедствие.

Резултатите от проучването показват, че 44,3% от изследваните жени не са имали зимна депресия. Те казват, че веднъж годишно през зимата пътуват до южната страна и това им позволява да избягват меланхолията. Трябва да признаем, че правят правилното нещо, защото зимната депресия е причинена главно от липсата на слънчева светлина и посещения на жителите на студените страни, което е Русия.

За разлика от тях, през зимата често попадат в депресия 37,6% от респондентите. Те признават, че в това време на годината не исках да правя, те са трудно да се получи от дивана, денят изглежда сива и скучна, сили, без значение какво да правя, но те помня всички лоши неща, които се случиха в живота си и света около нас изглежда несправедливо за тях. Някои в тази категория са възмутени, защо страдат от зимна депресия в повечето случаи, само жените и мъжете да намерят причината за лошото настроение и недоволство. Също така, той реагира като дами го зимна депресия, една от причините за повишаване на теглото считат, тъй като тя е в този момент изпитват обсесивно апетита към сладки и нишестени храни.

За съжаление, имаше и жени от Русия, които имат депресивно състояние през цялата година. Такива бедни неща общо възлизат на 18,1%. Трудно е да си представим, но те почти винаги изпитват чувство на отчаяние, безпокойство, страдание, стрес, възмущение, вина, винаги са в очакване на беда, са нещастни за себе си и не са сигурни в себе си. Тези жени са напълно наясно, че депресията е трудно за членовете на техните семейства и приятели да разберат, което ги прави още по-лоши и те се чувстват отхвърлени.

Според резултатите от това проучване става ясно, че резултатите от проучването са противоречиви. Но доволен, въпреки това, че по-голямата част от руснаците не са в състояние на стрес, депресия и не допускайте близо до него. Въпреки това, има част, която често се сблъскват с този неприятен заболяване, така че е важно да се разбере, че съвременния живот изисква от нас да дисциплинираме и активност не само през зимата, но и през всяко друго време на годината. А депресията не е да се превърне в обсесивно проблем, трябва да отговарят на по-често с приятели, да завържеш нови познанства, интересни места за посещение. И най-важното, не забравяйте, че зимата депресия е временен феномен, в края на краищата, пролетта винаги идва след зимата. Започнете нов ден с усмивка, потърсете положителната страна във всякакви малки неща и доброто настроение ще бъде вашият постоянен спътник!

Изследването обхваща 2 210 жени от 126 града в Русия на възраст между 20 и 45 години.

Share:
Comments