Министерството на здравеопазването определи сроковете за

Министерството на здравеопазването разработи документ, уточняващ нормите на посещаващите пациенти педиатър, терапевт, гинеколог, ОНТ, офталмолог и невролог. Според новите тенденции, приемането на пациентите трябва да съответства на следните времеви рамки:

- педиатър и терапевт - 15 минути; - офталмолог - 14 минути; - ENT -16 минути; - семеен лекар - 18 минути; - Невролог и акушер-гинеколог - за 22 минути.

Повторното посещение на тези лекари е 70-80% от основното. Тези, които искат да кандидатстват за посочените по-горе специалисти с цел превенция, ще могат да задържат лекар само 60-70% от нормите, свързани с определена болест.

Длъжностните лица определиха продължителността на посещението на лекаря при пациента у дома: като се вземе предвид времето, прекарано на пътя, посещението на педиатър и терапевт не трябва да надвишава 30 минути, семейният лекар - 33 минути.

Спомнете си, че такава инициатива миналата година беше вече обмислена. Въпреки това, по това време служителите предлагат толкова кратък срок за приемане от специалисти, което предизвиква невероятна критика както от медицинските експерти, така и от пациентите.

Коментари

ЮЛИЯ 01/28/2016 Очевидно длъжностните лица не са другари от този свят и далеч от реалността. Как може, например, дори и в genekologa, nervopatologa, за определени моменти (строго) за пациента, за да изразят проблем progotovitsya за проверка, огледай (и дори желателно внимателно!) Лекар, лекарят трябва да се направят изводи, да прави препоръки (на достъпни цени!). Мисля, че Е, никой просто не задържа в лечебните заведения без причина никой от пациентите да не го направи. Така chinovlikam като нещо реално в живота трябва да изглежда !!!!!!! те имат какво синдром Kritsinizma втурнаха и бързам Е изненада на цялата страна, и всички те chudyat и не ме интересува изобщо !!!!!!
Share:
Comments