Мекота и нежност в малка бутилка

Не знаем нищо за хиперхидрозата, докато не се втурнем в нея. Въпреки че това явление не е толкова рядко: често жените са изправени пред подобен проблем по време на менопаузата, а юношите в пубертетния период. Редовното тежко изпотяване също може да причини различни видове хронични заболявания.

Ние всички се потя във фитнес залата, правим активен спорт, преди важна представление или друго вълнуващо събитие, то е неизбежно в горещия сезон, но това не води до много хронично изпотяване. Човекът, който постоянно се изпотява, се чувства съвсем различно.

От изпотяване, не само неприятна миризма, петна върху дрехите, но също така има много срамежливи обстоятелства: е неудобно да вдигнете ръцете си, да свалите сакото си и да си стиснете ръцете. Поради ограниченията в ежедневието и на работното място се развива стресът. И как да се справим с този проблем?

Хиперхидроза и антиперспиранти

Тези, които са изправени пред проблема с повишеното изпотяване, започват да търсят спасение в различни антиперспиранти и дезодоранти. Необходимо е веднага да се каже, че антиперспирантът и дезодорантът - абсолютно различни неща. Дезодорант - приятна "миризма", която отвлича вниманието от миризмата на пот, но едва ли може да помогне на хиперхидрозата. Антиперспирантът е средство, което съдържа в състава си вещества, които блокират изпотяване. Антиперспирантът може да няма миризма, но действа по-ефективно, тъй като съдържа алуминиев хлорид.

Но тъй като антиперспирантът е козметичен продукт, той трябва да е удобен за всеки, да не се налага строго ограничаване на употребата и специалните условия на употреба. Ето защо разработването на антиперспирант не е лесна задача. Високите концентрации на алуминиев хлорид причиняват кожно дразнене, но при ниски концентрации той не успява.

В този случай средствата на TM Dry Dry са ефективно решение. Те имат достатъчно висока концентрация на активното вещество, но всички входящи компоненти са балансирани така, че да не предизвикват кожно дразнене. Освен това функциите на потните жлези не се нарушават! Всички средства отговарят на европейските стандарти за качество и притежават необходимите сертификати. Продуктите се произвеждат в Швеция, а от 2006 г. Dry Dry TM също е представена на руския пазар.

Кой е подходящ за сухо сухо?

Всички средства за TM Dry Dry са универсални: те могат да бъдат използвани както от мъже, така и от жени, с ясно изразена хиперхидроза и абсолютно здрави хора. Средствата могат да се използват в областта на подмишниците, върху дланите и стъпалата на краката. Dry Dry antiperspirant може да се прилага веднъж, в дадена ситуация, например, преди важна работа, но може да се използва постоянно. Продуктите са много икономични: една бутилка е достатъчна за средно 5 месеца.

Избрахте ли Dry Dry?

При много силно изпотяване се препоръчва използването на класически Dry Dry 35 ml. Ефектът от намаляването на потенето след приложение продължава до 7 дни и зависи от индивидуалните характеристики на тялото.

Има TM Dry Dry и напълно уникален продукт - тампони против изпотяване в индивидуална опаковка за еднократна употреба. Съставът на салфетки е абсолютно идентичен с Dry Dry 35 ml. Винаги е удобно да се движите по пътя. Няма да намерите нищо подобно от други производители! Както Dry Dry, 35 ml салфетки осигуряват удължен ефект до 7 дни.

Производителят се грижи за хора с чувствителна кожа. Специално за тях е създадена антиперспирантна Dry Dry Light. Той има малко по-ниска концентрация на активно вещество и действа по-мек, като същевременно поддържа високата ефективност на класическия Dry Dry. Нежен, копринен антиперспирант, който деликатно въздейства върху кожата, осигурявайки трайна защита срещу пот и неприятна миризма.

И тук е друг подарък от производителя - Dry Dry Sensitive. Този продукт не съдържа алкохол и е разработен специално за тези, които страдат от алергии. Както показват последните проучвания в областта на алергологията и имунологията, доста голям брой хора страдат от различни алергични реакции към съдържащи алкохол продукти. Dry Dry Sensitive има всички предимства на класически Dry Dry, осигурява висока и продължителна степен на защита срещу пот, но не предизвиква никакви негативни последици. TM Dry Dry се грижи не само за вашето самочувствие, но и за вашето здраве!

Изпробвайте продуктите на TM Dry Dry! И нека проблемът с повишеното изпотяване вече не ви притеснява!

За повече информация относно TM Dry Dry продукти, моля посетете www.dry-dry.ru, както и в социалните мрежи.

Моля, обърнете внимание: този продукт TM Dry Dry се продава само в оранжеви опаковки!

Share:
Comments