Лекарите предложиха неочакван начин за лечение на

Чрез общо погрешно схващане, обикновената настинка е едно от безвредните явления, съпътстващи елементарен настинка. Въпреки това, според лекарите, всъщност, общото настинка е доста сложно заболяване, което изисква отговорно отношение. В крайна сметка често, вместо бързо възстановяване, много хора се сблъскват с толкова тежки заболявания като фронтален, максиларен синузит и други подобни. Освен това, продължителният хрема може да намали имунитета. Според експерти, състоянието на човешката имунна система се дължи на здравето на стомашно-чревния тракт.

От друга страна, нормалното състояние на червата често се случва в резултат на преяждане или смесване на несъвместими продукти. В случай, че нормалната микрофлора е засегната от инфекцията, човек започва дълго и често болки. В този случай страдат различни органи по ОНТ.

Болестите на ОРТ системата, като правило, се появяват на фона на обикновената настинка. Усложненията на тези заболявания са изключително опасни, тъй като са изпълнени с поражението дори на далечни структури, включително например очни топчета. Понякога пространството зад очните топки също страда - мозъкът, който причинява такива изключително опасни заболявания като менингит, тромбоза и т.н.

Има обаче изход и той, според отоларинголозите, е достатъчно прост. Всичко е за отделната храна. Установено е, че когато човек съчетава различни храни, стомаха се принуждава да изхвърля нови части от киселината, което води до факта, че храната влиза в червата недостатъчно усвоявана. По този начин естествената микрофлора на червата се заменя с вредна, която скоро предизвиква различни възпалителни процеси.

За да се избегне това, е достатъчно да се консумират отделно белтъчините и въглехидратите. Освен това е важно да се предприемат почивки след основното хранене. Само по този начин тя ще може да смила правилно. След това, след около 30-60 минути, можете да ядете десерт.

Share:
Comments