Хората, които активно участват в секс, получават висока

Германски учени са направили любопитно наблюдение: хората, които правят секс най-малко пет пъти седмично, имат заплата по-висока от по-малко сексуално активните събратя. Причината за това може би е повишената ефективност и самочувствие, които се придобиват благодарение на успеха в сексуалната област. Всичко това по някакъв начин дава на такива хора увеличение на заплатите от 5%.

Подобна информация е получена по време на проучване на хора на вилката от 25 до 50 години. Здравето на отделните хора е по-скромно от тези, които са водили активен сексуален живот. Освен това последните имат по-високи заплати.

Абсолютната липса на секс намалява заплатата с до три процента. Интересно е, че в Русия активният сексуален живот стимулира получаването на високи заплати до 15%.

Коментари

гост 04/07/2016 Ефективността на любителите на всички ивици и роднини, те често не ходят, отиват в болници по време на работно време, вечерят и пият чай, когато искат и получават неплатени заплати. На работното място те трябва да плащат в чужбина за извършената работа, а не за любов и семейни отношения гост 04/07/2016 Разбира се, ако работите по време на работното време, не работите и секс, и дори крадат, за да помогнете на върха и ще отидете на почивка и заплатата ви е по-висока от тази на другите ключар 04/07/2016 Компаниите плащат добре само със собствената си пот, докато работят усилено, руснаците потискат работниците мигранти да плащат повече гост 04.07.2016 над други роднини получават заплата, любовник спи с това как един шеф или тези, които помогнаха да открадне върха, останалата част от шоуто на вратата, ако zaiknoshsya на заплатите, понякога последва съвета да се обърнат към съда, и така нататък никой съд няма да помогне на всички предприятия несправедливост дори и като се пенсионира на труда, така че като цяло шоу вратата и зарязва получавате пенсия, ако те не вършат работа, както и други млади или трябва да работят цяла смяна на хост за половин заплати навсякъде п espravedlivost
Share:
Comments