Какво чувстват жените при приемането на мъж - гинеколог?

Единственият човек, който не може да живее без жени, е гинеколог.Артур Шопенгауэр

Наскоро дойде един дългогодишен приятел, който ме посети. За една чаша кафе тя бе привлечена от откровеността: "Отидох да видя моя гинеколог, на когото след раждането на последното ми дете нямах време да стигна. Тъй като не съм тествана от много време, тя реши да ме изучи напълно, да вземе необходимите тестове, а за спокойно успокояване изпрати и малък тазов ултразвук. Затова за това говоря. Представете си, млад мъж с много атрактивен външен вид се оказва свирка. РазбИРА се, веднага се засрамих, изчервих от срам (ползата в кабинета беше помрачена и промяната в цвета на лицето ми остана незабелязана), лежаха на канапето, очите и коленете в тавана. Изведнъж, по време на инспекцията, се усетих, че се вълнувам от ръцете на млад специалист! "

Моят приятел се обърна към развълнуван шепот: "Бях напълно засрамена: любяща майка и жена и внезапно на дивана при лекар развълнувана! Веднага реших да си отнема мислите и започнах да мисля за това, което ще приготвя семейството си за вечеря. Малко ми помогна, разбИРА се, но до края на процедурата никога не успях да изпратя неподчивени мисли в кулинарния канал. Аз съм много развълнуван, нали? "- Изведнъж въздъхна, завърши приятелката си. Аз, естествено, как мога да я успокоя, уверих, че това може да се случи на никого. Но след като си тръгна, тя си помисли: "Има ли всъщност жени, с изключение на моята приятелка, които са отгледани от специалисти със специфични професии? И още: какво правят например гинеколозите - мъжете? Така че те са професионално безпристрастни или имат и някои чувства? "

Преди всичко интервюИРАх всичките си приятели и познати. Ето отговорите, които получих.

* * * Жена на гинеколог: - И имахте ли други жени пред мен?

Анна 32 години, домакиня:Последното дете родих такъв голям брутален мъж. Той наистина беше много голям, висок. Аз дори му казах: "Страхувам се от теб!" Той има два пръста като цялата ми ръка. Но самият той много харесваше: точен, внимателен, предпазлив. С удоволствие ще отида при него отново.

Дарина 30 лет, врач-окулист:Аз също и докторът, но се опитвам да отида само на гинеколозите - мъже. Те са по-внимателни, по-чувствителни към този или този проблем. Наясно съм със спецификата на тяхната работа. И вълнение? Ако тайна, беше веднъж. Моят редовен лекар беше на почивка, а по съвет от приятели отидох при друг специалист. Влизам в кабинета и там седи млад и красив мъж. Отначало дори исках да отида, толкова смутен. И тогава реших: аз съм лекар! Като цяло, вече на фотьойла, изведнъж почувствах гърч на желание ... След проверка, куршумът излетя от кабинета. Остава само да се надяваме, че лекарят не забелязва нищо.

Инна е на 35 години, домакиня:Първият път, когато отидох да видя един гинеколог на 22-годишна възраст, но аз го взех съвсем спокойно. Макар че беше достатъчно млад. За мен това не беше човек, а лекар.

Наталия 33 години, директор на кризата:Ако има нужда, отидох при гинеколог. Точно другото в онова време не беше, но беше необходимо спешно да се появи. Съпругът ми разбИРА се, когато разбрал по-късно, не бил много доволен, попитал: "Какво, нямаше никой друг?" Какви чувства бяха там? Да, какви чувства! Отидох на много болезнена процедура, така че не зависи от чувствата. Лекарят, който ми харесваше, внимателен, разсеян цял път, разговаряше с различни външни теми. Но следващия път ще отида при жената. С жена, в края на краищата, е по-лесно.

Марина 40 години, икономист:С младежта, разбИРА се, беше интригуващо. Когато дойдох, не мислех за обезпокоителни проблеми, но за каква позиция е по-добре да взема, какви дрехи нося, колко меки са краката ми и т.н. По принцип имаше чувството, че отидох вляво и съжалявах, последното поклащане ... Спомням си, че има друг лекар, чийто Феликс е бил повикан. Малко, когато погледнах стола през цялото време. Така изглеждаше, че той се е изкачил при вас. Това са двусмислените чувства на този малък лекар, наречен Феликс ... И през годините вече стана същото.

Мария 32 года, юрист:Отначало се почувствах неудобно и после нищо. Лекувах го като лекар. Гинеколог, мъж ми изглежда по-добре от жена.

Олга 38 години, управител:Когато бях по-млад, се обадих да видя лекар с фамилно име, което веднага не разбИРА кой е - мъж или жена. И когато влязох в офиса и видях, че има един мъж, който седи на масата ... се срамувах и си тръгнах. Не може, общо взето. Дори до сега, моля, напишете ме да видите жена. Когато раждате, всичко е същото, не е нужно да избИРАте. Основното нещо - че всичко вървеше добре. И ако това е само рецепция, тогава, разбИРА се, една жена ще предпочете!

Татяна 26 години, финансист:Не трябваше да ходя на гинеколог. Но ако има такава нужда, ще отида. И какво не е наред с това?

Джулия 33-годишна, експерт по стока:По принцип няма разлика, ми се струва, че на първото приемане се чувстваш неудобно, а после ти отиваш като лекар и не забелязваш, че това е мъж. Като зъболекар, например. Гинекологът е по-учтив и по време на работа, той работи, а женски лекар, понякога, търпи проблемите си по време на работа, не е ограничен и понякога груб.

Олга 31 години, мениджър на хотела:Аз бях не само на прием на мъжки гинеколог, но и родих и на трите деца от различни мъжки гинеколози. Ето защо мога да кажа това: в първия прием малко срамежлив, и в бъдеще вече разбИРАте какво имате нужда. И по време на раждането е напълно безразличен. Мога да кажа едно нещо, gynecologists са по-привързани от жените гинеколози, особено бременни жени и жени при раждане. Това е моето лично мнение.

Ирина 29 години, банков служител:Получих мъж на лекар за раждане. Тя беше много срамежлива, през цялото време не се тревожеше за раждането, а за това, че това е мъж. РазбИРАм, че съм просто още един пациент, но той е първият ми! Отначало, на рецепцията, ми се стори някак груб. Но, може би той е специално, за да не правя расиюсвивалва. И при раждането му нямах оплаквания. Но ако изберете, следващия път ще предпочитам една жена.

Мария 22 години, ръководител на проекта:Нямах мъжки гинеколог и никога няма да отида. Ще кажа това: предпочитам да умра от някаква венерозна болест, но няма да отида на рецепцията за нищо!

Лариса е на 31 години, ръководител на туризма:Мъже-гинеколозите са хиляди милиона пъти по-добри от жените! Те са по-внимателни, по-учтиви, по-нежни. И жените се държат по-грубо. Обикновено смятам, че гинеколозите трябва да работят само мъже! Имах един лекар. Такава прекрасна! Той записва специални случаи от практиката дори в преносим компютър и играе класическа музика по време на раждане. Бях доволен от него!

Дина 29 години, домакиня:Отидох при двама мъже гинеколози. Един от тях беше много компетентен специалист, но се оказа коза по природа. Проверил е експерименти за мен, но не знаех нищо за него ... И още един много готин човек, проклет прост! Всички момичета от него изскърцаха и казаха, че ръцете му са много нежни.

Както може да се види от проучването, има много мнения и всичко е различно. Някой обича да ходи на гинеколог - човек, но някой няма да отиде за нищо; някой е развълнуван, някой, напротив, е отвратен. Както казват те, колко жени - толкова много мнения. Сега е време да получите мнения от противоположната страна на креслото. Прочетете за това в продължението на статията: Какво мислят гинеколозите за своите пациенти?

Коментари

Вийка, 38-годишен заместник-режисьор в продукцията 10/29/2016 Живея в чужбина. За 10 гинеколози само една жена - останалите мъже. Отначало упорито отидох на жени ... Бях много срамежлива да отида при един мъж. И тогава, когато беше необходимо да отидеш при човека - беше припъкло и още никой не беше. Оттогава са минали много години. И в продължение на много години ходя на същия лекар за човек, който е експерт и много по-деликатен и по-точен от колегите си при жените. Да, всеки път, когато съм неудобно, но не ходя на разходка, а не за флирт, а за собственото си здраве. Не считам това срамно или необичайно. Жалко е, когато жените гинеколози нямат капка състрадание към други жени. Андрей 10/17/2016 Какви глупости пишете тук, гинекологът е човек първо и после лекар. Това, което направих лекар се ръководи от когато в гинекологията, искам да кажа, че през последните 30 години, той си мислеше какво би било добра vrachom, и той знаеше, че ще бъде vrachom от Бога. Аз не вярвам, че няма добри лекари на жените, но аз знам, че е налице надраскване котка, но те все още са по-малко, отколкото добро, и това не е причина да се движи и се разпространява краката си преди vrachom човек. Че между мъжете няма лоши лекари? Добър лекар, мъж трябва да изглежда добре, а лесните лекари на жените са още по-лесни за намИРАне. Но ако сте чели някои приеми сме развълнувани след това всичко става ясно, ще го написали, исках, че няма да има мой човек лапа вместо да пише за това, което той е нежен и добър лекар. А кока женственост тук може да се говори, никой уважаващ себе си жена, жената няма да отиде на човека, лекарят да покажат своите интимни части. Най-малкото би трябвало да имаш известна сдържаност. И ако една жена също е за мъжа си и отиде при лекар за един човек, то това може да бъде прИРАвнено на измяна. Само лекари мъже обсъждат гениталиите на своите пациенти, само те инсталИРАт скрити камери в шкафовете, разбИРА се не всички освен толкова голяма част. Няколко пъти аз трябваше да отида до уролога на лекар (катарална) дойдоха в приемната линия не е налице, и да отида на лекар и след това едно момиче на 32 години, аз се обърнах и си тръгна, аз отидох до рецепцията и е установено, когато лекар е човек и отиде при него. (И в системния регистър установи, че мъжете не искат да ходят на лекар и момичето да й покаже личните си части), бих могъл да отида при нея prechendaly изхвърлени като го направите, и ги оставете да се докоснат масажи. За нас при мъжете, които се различават от вас, все пак това, което чувство на срам и ви се вижда, вече не остава с всички. Това е моето лично мнение, заклевам се и доказвам, че нещо, което беше лекар на човек, което според мен е безсмислено. ИРА 11.10.2016, когато родих, един млад мъж достави доставка и не ми пукаше, но мисля, че само една жена трябва да бъде гинеколог !!!!!!!!!! Мога да поверявам моите жени неща само на една жена. обичам 19/20/2016 Забравих да разкажа за друга среща с гинеколог. Когато родих, синът ми се натовари на гинеколога. Спомням си само дивата болка, желанието да умра и е само лайна, която приема доставката! И така ... Здравето на лекар Chishminsky, който никога в FIGA в професията си не разбирам! обичам 07/19/2016 Вие сте шибан! Възприемайте лекаря като човек! Това глупости ли са ... Или сте жени орангутани? И сега ми theia .... ... Изправени пред гинеколози (мъже) 2 пъти .. Не, не лъжа! Имаше още един в селището Chishma на Башкортостан. Преди това живях в Магнитогорск. Не можах да забременея 8 години (лекувах се, работех), лекарите ми дадоха надежда. Но когато напусна до алкинилови-2, гора, военна единица (съпруг Service), се третира навсякъде. Тук трябва да се стигне до републиканска болница Уфа трябваше да взема направление в p.Chishmy. Този глупак-гинеколог ми обясни, че не раждат такава диагноза. Време е, да кажем, просто да осиновим дете. Аз съм "в сопла и сълзи" и отивам в Ufa в "републиканския". Приемаха, те не отхвърлиха дори без посоката на Chishmin. Отнема 5-6 месеца. Ново посещение на "републиканците". ... и след това отново среща с гинеколог човек (преди това беше само женски гинеколози много години ...). ... сега за моите впечатления, за гинеколози мъже ... Аз бях по това време 26 години. Това беше много неудобно, но кой ни попита момичета, какво чувстваме ? ... Все още помня убийствената усещането ... лекарят (мъжки) сложи пръст на проучването (което трябва да бъде), а след това покани колегата си на друг гинеколог (мъж), за да потвърдите ми най-накрая бременна. Най-важното е, че е много неприятно и отвратително е фактът, че когато обсъждахме дали съм бременна пръста на крака си на 5-10 минути останаха когато този разговор в вагината ми за мен. В този момент аз не знам да го ползват или не ... това е отвратително, това е сигурно. ... .kstati родих син. И това "като гинеколог от Chishma" е само един задник! Не предполагах. Бях роден! Изминаха много години. Но не забравя унижението, когато бъде прегледан от лекар и се чудя, когато отидох в болницата и около мен на неговите кръгове departmen, лекари и med.studentov моя случай, наречен интересно. Тогава за съжаление мога само да разбера това. Тя не работи в медицината. Значенията за мен бяха делириум. Сега работя в медицинската система. Сега много ще разбере ... Е, тук е моето мнение за гинеколозите - мъжете "
Share:
Comments