Как да увеличим гърдите у дома? методи за уголемяване на

Секси секси женска гърда за повечето мъже е източник на голямо естетическо удоволствие.

Не е ясно дали самите жени получават същото удоволствие да размишляват върху формите и кривите на тялото си.

Въпреки това, поне веднъж в живота мисълта за това как би било добре да се покаже на света по-очевидна красота пълзи в главата на почти всяка млада дама със скромни форми.

Как да се увеличи гърдата у дома: възможно ли е?

И така, най-важният въпрос: възможно ли е да добавите поне един размер към вашия собствен размер? Кажи, да промените естествения "един" на втори сутиен? В тази връзка има две противоположни гледни точки.

Някои млади дами казват, че е възможно да увеличат гърдите си у дома и да донесат щастливи примери. Други категорично не са съгласни: няма да се противопоставяте на природата и всички манипулации с такова ценно тяло са неестествени и нездравословни.

За спора се присъединяват всички нови поколения млади дами. Както знаете, в спор се ражда истината, така че си заслужава да погледнете по-отблизо натрупаните знания, теории и практики. Всъщност, някои от методите на въздействие върху гърдата могат да доведат до желания резултат по съвсем естествени причини.

Как да се увеличи гърдите у дома: методи

Женската гърда е много чувствителен орган. Следователно, човек дори не трябва да мисли сто и двеста пъти, преди да реши да приложи някакъв начин за промяна на естествената му форма или размер. Няма значение какво ще бъде: хирургическа операция или някои от по-малко радикалните начини.

Лекарите-мамолози твърдят, че всеки външен ефект върху млечните жлези може да доведе до развитие на мастопатия, фиброаденом, развитието на други доброкачествени и най-важните туморни тумори. Ако приемем, че днес ракът на гърдата при жените е на първо място сред всички ракови заболявания, тогава веднага изчезва желанието да се използват съмнителни и опасни начини за увеличаване на гърдите.

Нека отделим зърната от плявата, т.е. приемливите методи за уголемяване на гърдите у дома от безполезни, съмнителни и потенциално опасни. Да започнем с плявата.

Съмнителни методи - 1: хормонален крем

Ако едно момиче търси лесен отговор на въпроса как да се увеличи гърдата у дома без никакви притеснения и лекари, тя рано или късно научава за хормонални кремове и лосиони. Производителите на такива инструменти обещават да увеличат размера си с един или два размера, подсказвайки, че с по-продължително приложение са възможни по-впечатляващи резултати.

Такива лекарства се правят въз основа на естрогени - група женски полови хормони. Когато една жена забременее, производството на такива хормони се увеличава с яйчниците. В резултат на това, гърдите се увеличават. За да се постигне подобен резултат без бременност, производителите включват естрогени в мази, кремове, инжекции. Много удобно: използвах епруветка или направих пет инжекции - получих гърди от втория размер. Искам да нося третия номер на сутиен - отидете на втория кръг.

Въпреки това, мамологиите звучат тревожно: опитът да се измами генетиката е много опасен. Неконтролираното прилагане на естроген-базирани лекарства води до промяна в клетъчната структура. Клетките в областта на експозицията започват да бъдат интензивно разделени, променяни и това води до развитието на различни патологии до онкологични.

Също толкова съмнително е приемането на хормонални таблетки, което може да доведе до увеличаване на размера на млечните жлези. Приемането на хормонални лекарства е възможно само по лекарско предписание и трябва да бъде под наблюдението на специалист!

Съмнителни методи - 2: увеличаване на гърдите

Различни устройства и устройства, предназначени за уголемяване на гърдите у дома, могат да бъдат поръчани чрез онлайн магазина. Те не са скъпи, но правят много повече вреда, отколкото полза. Производителите почиват върху подобряването на кръвоснабдяването на гърдите, което ги прави (предполага се) да растат като дрожди, както и да изпомпват гръдните мускули.

За да разберем абсурдността на това предложение, трябва да разберем какво е гърдата на жената. Млечната жлеза се състои от петнадесет до двадесет отделни лобула с голям брой съдове. Ето защо гърдата не се нуждае от изкуствено стимулиране на кръвоснабдяването: достатъчно е, дори и с излишък. Колкото повече подобряваме кръвообращението, толкова повече стимулираме клетките. И това отново води до тяхното неконтролирано разделение и реална опасност от появата на тумор.

Всъщност, в женската гърда има само жлезиста и мастна тъкан, но на практика няма мускули. Затова си струва да обмислим и какво и как ще стимулираме? За уголемяване на гърдите у дома се препоръчват поне два метода:

• миостимулация;

• ефекта на вакуума.

miostimulyatory, които предлагат да стимулират, т.е. помпа, мускулите на гръдния кош лесно и без усилия - това е капан за наивни момичета. Не само това в гърдите е просто нищо за помпа, така че все още има подозрителни последици. Чрез тъканите на гърдата преминава електрически ток с непонятна сила, т.е. електрическа стимулация.

Преди да използвате устройството, най-малкото трябва да преминете проверка, за да сте сигурни, че няма доброкачествен или (Бог да забрани) злокачествен тумор. Тъй като под влияние на ток от нежелателен фиброаденом, един пълноценен рак може да се развие в рамките на един месец.

Големият въпрос е дали токът всъщност може да укрепи и затегне мускулите на гръдната кост. Намерете отговора на това, поставянето на чужди предмети в най-деликатната част на тялото ви е много опасно.

Вторият, по-скоро варварски начин за уголемяване на гърдите у дома е използване на вакуум симулатор, Предполага се, че трябва да се притисне плътно към гръдния кош и да се изпомпва във въздуха във въздуха. По този начин устройството създава отрицателно налягане в зоната на експозиция. Производителите твърдят, че това увеличава притока на кръв и гърдите растат.

Всъщност по време на използването на "симулатора" размерът на гърдите се увеличава. Това обаче се дължи на постоянната микротравматична тъкан. Как реагира тялото ни на наранявания и болка? Възпаление и подуване. Това се случва с гърдите на една нежна жена. Организмът просто се защитава от бруталното отношение към себе си.

Между другото, усещанията с "вакуум изпомпване" са много неприятни. За да увеличите гърдите с един размер, ще трябва да се изтезавате половин час всеки ден: петнадесет минути за една и съща за другата гърда.

Но дори това не би било толкова лошо. Щом жената спре да използва симулатора, гърдата постепенно се връща към предишния размер. Около месец, изкуственото подуване отслабва, тъканта се възстановява. И след това в рамките на един или два месеца ... виси! Силата на вакуума не само травмира, но и претоварва тъканта.

Безопасни, но безполезни методи

зеле, Ах, това прекрасно, но абсолютно безполезно за гърдите градина зеленчук pyshechka! Бог знае къде се е появил митът, че ястията от зеле са способни да увеличат гърдите. Всъщност нито прясната, нито пюрената, нито киселото зеле, за съжаление, нямат влияние върху растежа на млечните жлези. И всички истории от поредицата "хранят дъщерята на зелето - растат на гърдата на едно момиче" или измама или съвпадение. Във всеки случай няма връзка между зелената диета и размера на бюста.

Какво друго препоръчват диетиците, когато разказват (разбира се, разбира се) как да увеличат гърдите си у дома? Ето списък на хипотетично полезни продукти:

• отвара от хмел (половин чаша три пъти дневно) или бира (най-малко два литра на ден);

• Орехи и мед (настоява една седмица за ядки на мед, а след това има няколко "бонбони" на ден);

• натурални млечни продукти: заквасена сметана, извара, пълномаслено мляко;

Хляб;

• зелени ябълки;

• истинско сухо червено вино;

• речна и морска риба.

За бира и пиян бульон все още може да мисли. Например, два литра бира на ден е сериозно. Натрупването на тегло е просто гарантирано. Повече мазнини - повече гърди! Същото важи и за мастни млечни продукти, хляб, ядки, мастни риби. Но си струва ли да увеличим гърдата с наднормено тегло?

Що се отнася до ябълките и виното, това е пълна глупост. Те нямат нищо общо с растежа на жлезистата тъкан.

Безопасен и относително ефективен

Не може ли да се направи нещо? Затова е необходимо да погледнем мрачно на "пилешкото гърло" с надеждата за чудо, докато красивата красота отнема най-добрите мъже? Нищо подобно. Първо, не пиле, но чист и привлекателен. На второ място, нещо, което можете да направите.

Най-добрият начин е естественото изпомпване на мускулите на гръдната кост и раменния пояс, Гърдите, разбира се, няма да растат, но ще се издигнат, ще придобият апетитни форми. Благодарение на появата на красива поза, което преди това се скри в раменете, ще бъде възможно да се покаже гордо на другите.

1. Основното упражнение е натискане на пода. Ако е много трудно - отначало можете да се промъкнете срещу стената. Три подхода с максимален брой движения.

2. Постепенно свързвайте упражненията с гири: легнете на пода, разтягайте ръцете си (тегло от три до пет килограма) и ги носете над главата си, без да се огъвате в лактите.

3. По време на работния ден можете да правите статични упражнения, за да надуете мускулите: сгънете ръцете затворени пред гръдния кош с максимална сила (лактите се отклоняват отстрани). Дръжте напрежението в продължение на десет секунди, отпуснете се. Изпълнете още девет пъти.

Добре заздравява кожата, стяга и дава еластичност контрастен масаж с душ с последващо прилагане на хранително масло. Друг метод е класически душ. Втвърдяването на гръдния кош с помощта на температурна разлика не само укрепва здравето, но също така води до физиологичен прилив на кръв към кожата, но също така може да стимулира растежа на гръдните жлези.

Лекари от областта на мамологията: Единственият начин да увеличите естествено гърдата у дома е да забременеете и да кърмите бебето.

Как да се увеличи гърдите: причини за неуспех

Гърдата е мастна тъкан. Колкото по-голямо е теглото на една жена, толкова по-великолепна е гърдите й. Веднага след като теглото се нормализира, млечните жлези стават по-малки. Мастният слой се изгаря по цялото тяло и с него гърдата се топи. Ето защо, когато сте загуба на тегло, особено бързо, бъдете подготвени за това.

Какво друго може да причини малък размер на гърдите:

• Хормонална недостатъчност (в този случай се изисква сериозно лечение на основното заболяване):

• генетично предразположение или наследственост.

Младите момичета, които току-що са преминали възраст на дете, темпото на развитие на гърдите може да е различно. Това е нормално, опитвайки се изкуствено да ускори процеса не трябва да бъде - това е много опасно. Развитието на тялото е завършено до 20-годишна възраст, като човешката физиология.

Проблемът на малката гърда не е физиологичен, а психологически, Трябва да обичате себе си точно както създава природата, като не се опитвате да подобрите или коригирате нещо изкуствено. Най-важното е здравето, което е много лесно да се изгуби и понякога невъзможно да се възстанови.

И все пак, кой каза, че това е голямата гърда, която хората харесват? Привлича вниманието - разбира се. Но те наистина не харесват размера, а формират, поддържат и издръжливост. И това е съвсем различна история.

Share:
Comments