Как да масажирате момиче: релаксиращо или тонизиращо.

Изразете своята любов, внимание, грижа може да бъде не само подаръци, но и специално внимание. Релаксиращият масаж ще помогне на любимата ви жена да забрави за проблемите за известно време, да се предаде на надеждни ръце и, ако е необходимо, да се отърве от леко заболяване.

Можете да масажирате едно момиче както у дома, така и в природата, да се отпуснете в къщата или да се отпуснете на морския бряг. В този свят вероятно няма жена, която да се откаже от масажа, направен от ръцете на любящ човек.

Как да масажирате момиче: каква е разликата

Преди да започнете да масажирате момиче, нека се опитаме да разберем каква е разликата в този случай от класическия масаж. Успоредно с това ще се научим да изпълняваме основните техники за влияние върху различните части на тялото на близкия човек.

За да донесете блаженство на жената, трябва да идентифицирате нейните проблемни и ерогенни зони. Истинското удоволствие ще бъде представено от самия процес, ако масажирате момиче с познания за ерогенните му области.

Основната разлика между релаксиращ масаж от лечебното е, че в този случай основният фокус не е месене, а потискане и триене, което ще изпълняваме с издърпване.

- Всеки тип масаж започва и завършва с потупване, Когато погалим, подготвяме всяка клетка, за да усетим докосването и механичния ефект върху тялото. Натискането може да се извърши с подложките на пръстите, отворената длан, основата или задната част на дланта.

Движенията на ръцете трябва да са меки, бавни, зигзагообразни или кръгли, очертаващи се или прави, в зависимост от масажираната повърхност на тялото.

- Растирание се различава от предишното приемане по неговата интензивност, можем да кажем, че потупването, извършено с голямо натоварване и по-бързо, с няколко пъти засягащи една точка, се търка.

- Когато масажираме момичето, се опитваме да го използваме щадящие приемы разминания, Загрятото тяло може да се търкаля между дланите, което симулира процеса на приготвяне на тестото. С масаж на бедрата или бедрата, момичето се радва на месене с помощта на дланта, която почива на гърба или кокалчетата на сгънати пръсти, с акцент върху палеца.

- Вибрация или похлопывание се изпълнява по няколко начина, но винаги е лесно, дори игриво, с отворени ръце, ръце, сгънати в юмрук или подплънки на пръсти.

Масажи момичето вкъщи с любов, готово да даде радост и да запълни света с щастие.

Как да масажирате момиче у дома (малки трикове)

Когато планирате да дадете на любимия си незабравимо преживяване, трябва да се погрижите за мястото на масажа и осветлението.

Ефектите от ръцете ви могат да бъдат укрепени с използването на масло за масаж на момичето, плъзгането на палмите ще стане особено приятно, а ароматът в стаята е вълнуващо усещане.

Аромамасла са в състояние не само да активирате клетките на кожата, те са добре:

• създаване на интимна среда;

• приносят успокоение;

• дават удоволствие;

• облекчаване на напрежението.

Понякога би трябвало да се интересувате от каква миризма обича вашата жена и дали е алергична към този или онзи аромат. Предложете й избор на масло от семена от кайсиеви грозде, от сусам, кокос, жожоба, най-важното е, че това е любимата ми любима на момичето ти.

Романтичната атмосфера ще създаде свещи и ароматни лампи.

Една добра релаксация е релаксираща музика, която ще звучи, сякаш засенчва докосването ви.

Мястото трябва да е удобно, просторно, в топла стая.

Всяко малко нещо в стаята трябва да "говори" за желанието да угоди на любимата жена. Желателно е да изключите телевизора и мобилния телефон. Нищо не трябва да отклонява вниманието ви от тялото на любимата ви жена.

Масажи момичето у дома с любов, с желание да даде радост и да запълни света с щастие.

"Щастието на краката" - китайска мъдрост

Фактът, че краката са точките на всички органи, които китайците познават от древни времена. Те дори наричат ​​краката второ сърце, което дава живот и енергия на цялото тяло.

Мъдрите китайци, които редовно подкрепят семейното щастие, редовно се правят един на друг, преди да си легнат в масаж "щастие на краката". Уникално в този случай е, че масажирането на крака няма противопоказания, но при нормално излагане тялото се трансформира:

• стресът и умората ще бъдат отстранени;

• главоболието ще изчезне;

• кръвообращението ще се подобри;

• Репродуктивната система ще бъде възстановена;

• Ще има желание за живот и създаване.

Массаж стоп правете последователно на всеки крак. За удобство поставете женския крак в скута си. Докато извършвате масажа, кажете любимите си комплименти, възхищавайки се на елегантността на крака.

- За да започнете да масажирате на момичето, следвайте от петата, като предварително сте погалили няколко пъти всички крака на отворената длан и подложките на пръстите. Опитайте се да притискате ръката си плътно към масираната област, като понякога увеличавате налягането.

Пяточку растирайте подложка за палеца около кръга. Продължавайте да правите тренировъчни движения с четири пръста, като постепенно се обръщате към месене. Дълбокото натиск върху средните пръсти в кръг, от центъра на петата до краищата, може понякога да причини болезнено усещане, да бъдете внимателни и да отпуснете натиска в случай на болка.

- Хванехме ръба на крака между палеца и дланта на ръката, отворихме се, преместихме се от петата до малкия пръст и, като увеличихме интензитета, мелехме и омесвахме тази област.

- Ние внимателно масажираме нежната кухина, в тази зона много жени имат ерогенни точки, натискайки върху които можете да предизвикате желаните усещания в любимата си. Тук е зоната на гръбнака - от петата до палеца.

- Използвайте палеца си или другите четири, за да масажирате подложките под пръстите си.

- Всеки пръст се масажира отделно. Хващаме женски пръст между индекса и средните пръсти и го разтриваме. След това, с помощта на голям показалец, ние замесваме всяка точка без да причиняваме болка.

Завършваме масажирането на крака, като потупваме долната и горната част на стъпалото, като гладко се спускаме към глезена.

Как да направим момиче за крака

Какво може да е по-приятно за една жена да масажира краката си след изморителен ден. Загадъчната атмосфера на стаята, интригуващият ви поглед, предложението да масажирате момичето, вече ще я замразят в очакване на приказка.

Масажирайте краката с глезените, преди да имате изобилно помазани ръце с масажно масло. Нежните, плъзгащи се ръце на един възлюбен мъж сами ще вълнуват момичето. Всички движения се извършват от дъното нагоре, като се опитваме да не откъсваме ръцете си от краката толкова дълго, колкото е възможно.

Продължаваме да разтягаме крака, затова хващаме крака с две ръце и първо "вървим" нагоре с една ръка, следвана от другата, като натискаме палците. След като стигнахме до глухата кухина, ние "слизаме" надолу и така 3-4 пъти.

За да се изпие позицията на ръцете не се променя. В този случай ще направим 2 приеми. Първият се търка с палци, като рисуване на коледно дърво. Вторият е кръстовището, когато ръцете, които се обвиват около крака, се придвижват един към друг, сякаш завъртват кожата около костта. Отново стигаме до коляното и се връщаме към глезена с гладко движение.

Третирането във втория случай гладко се превръща в месене, само всички движения се правят по-бавно с натиск.

Преминаваме към масажа на тазобедрената става. Ако планирате да донесете масажа на момичето до края, не забравяйте, че вътрешността на бедрата за много жени е ерогенна зона.

Повторете всички техники, изпълнявани с масаж на шията, от коляното, по бедрата, като вземете част от задника.

Добре затоплен крак, чиято кожа стана розова, дори червена, увита в две ръце и "паднала", хвърляйки от едната ръка в другата, като не отнемаше дланта на ръката и се движеше отдолу нагоре. Изпълняваме 2 - 3 пъти и правим общо гладко.

Завършваме масажа на краката с нежно потупване на отворени длани или леки юмруци.

Сега обърнете жената на гърба й и повторете всички приеми на предната част на крака, като обърнете специално внимание на развитието на коляното.

Когато масажирайте горната част на бедрата, не докосвайте интимните части на тялото на жената, помнете, че колкото по-дълго чака, толкова по-привлекателно е действието.

Масаж на корема и гърдите на момичето

Масажът на краката отпред може да бъде завършен с леко потупване на корема. Ръцете, смазани с масажен крем, внимателно се плъзгат около пъпа от центъра към периферията, по посока на часовниковата стрелка. Постепенно излезте от гладкото към импулсивното тритурация и месене.

След като приключите с манипулирането на корема, поставете отворените си длани на талията на момичето, така че палците да са отпред и останалите на гърба.

Спускайки се надолу и се движите нагоре, масажирайте тялото от бедрата до подмишниците. Не забравяйте, че всички движения са бавни, леко забавящи, движейки кожата по пътя.

Издигайки се горе, масажирайки ребрата и приближавайки се до една от най-ерогенните зони, до гръдния кош.

По-горе описаните методи, отворени длани, гладко и леко работят върху гръдния кош.

Това е забранено! Самата гърда не може да се масажира, можете леко да играете с зърното и лесно да удряте млечните жлези, и да се съсредоточите върху областта okologogrudnoy.

Масаж за ушите на момичето

Освободете умората след работа в един ден и дайте блаженство, за да масажирате момиче, което може да направи в областта на ушите.

Интересно е, че Посоката на движение по време на масажа на ухото влияе на човека по различни начини. Ако искаме да се развеселим, ние масажираме ушите по посока на часовниковата стрелка, а за релаксация правим всички манипулации в обратен ред срещу стрелката на часовника.

Ние масажираме ушите с мехлеми с палец и показалец. Започваме с лоб, работете с ухото покрай ръба, не забравяйте за козата и се върнете обратно в лобчето и така 2-3 пъти.

Ако погледнете отблизо, можете да видите сходството на ухото с обърнатия човешки ембрион. На ушицата, както и на петата, има всички жизненоважни точки, които оказват влияние върху това, което влияем върху съответния орган.

Ето защо, леко, с лек натиск, масажирайте вътрешната част на ушната мида, желязо всеки завой, докато докосвате желанието на жената.

Всички манипулации се извършват чрез кръгови движения на показалеца, понякога с лек натиск. Бъдете много внимателни към реакцията на жената, в случай на болка, и тя може да бъде в областта на болен орган, да се направи масаж на момичето в този момент е спрян.

По желание на партньора можете да масажирате всяко ухо поотделно или да извършите паралелни манипулации на двете уши.

Независимо кой тип масаж избирате, можете да дадете 100% гаранция, че във всеки случай ще й дадете голямо удоволствие и ще получите голяма благодарност.

Share:
Comments