Как да хапнете пушачите

Както е известно, понякога е много трудно да се отървете от пушенето. Ето защо, като жена, която пуши, трябва да се придържате към диета и да приемате витаминни комплекси, които се грижат не за теглото, а за химически съединения и отрови, които влизат в тялото при вдишване на цигарен дим.

Няколко препоръки

Опитайте се да ядете правилно. Голям брой витамини, млечни продукти, морски дарове, боб и ядки ще компенсират липсата на витамини, опитайте се да не ядете мазни храни, което отрицателно засяга стомаха и тялото като цяло.

Отличните свойства на интоксикацията са прясно изцедени сокове, не забравяйте, че те трябва да пият веднага след като са били направени. Използването на ерусалимски артишок ще неутрализира тежките метали и ще премахне токсичните вещества, редовното използване на червеното грозде може да пречисти кръвта, естествено е да се мисли за комплекс от витамини, които лекарят ще препоръча след изследването.

Ето още няколко продукта, които ще помогнат на тялото да се справи с "разрушаването" на цигарите.

зеле

Препоръчително е да се използва зеле в сурова или слабо обработена форма, така че да може да запази всичките си свойства, включително и антиканцерогенни. Оптималният брой на употребите е пет. Добавете я в салати или зеленчукови ястия, в допълнение към традиционното и познато бяло зеле, можете да използвате аспержи или Пекинско зеле, които практически не се отличават от полезните им свойства.

домати

Доматеният сок след кипене е двойно полезен, защото адсорбира ликопен, който е мощен антиоксидант. Разнообразявайте храненето си с този продукт и значително ще намалите риска от рак на белите дробове. Ликопенът, подобно на зелето, може да блокира и предпазва тялото от появата на метастази.

моркови

Прясно изцеден сок от моркови три пъти дневно на празен стомах може да предотврати развитието на метастази. Той има отлични свойства, които се полагат не само в корена, но и в върховете и семената.

Пшеница

За да бъде по-точно, неговите разсад имат голям брой витамини, които могат да укрепят имунитета и да му позволят да се бори с различни заболявания. Покълналите семена могат да се добавят към салати или супи преди консумация.

Както можете да видите, наборът от продукти не е екзотичен, а обикновен. Той винаги е на рафтовете на пазарите и магазините, така че не трябва да се притеснявате за храната. В допълнение към добрата диета, богата на витамини и микроелементи, трябва да се грижите за кожата си. Редовно почиствайте лицето и тялото, нанесете козметика, която съдържа антиоксидантни витамини С, А и Е.

Не бъдете мързеливи редовно да посещавате козметик и да подобрявате кръвообращението на лицето, за да избегнете ранните бръчки.

Като последно мнение, си струва да препоръчате да намерите сила и да се откажете от пушенето. Това е трудно, но разбирането на всички последици може да се окаже опитен, а не дори един.

Бъдете красиви и здрави.

Текст: Ксения Александровна

Share:
Comments