Изпотяване е ново решение на стария проблем

Застояла, лепкава, остра миризма е потта, която ви предпазва от живот и се наслаждавате на всеки миг. Хората, които страдат от прекомерно изпотяване или, както се наричат ​​на езика на медицинските термини - хиперхидроза, са готови за всичко: от ежедневните вани с инфузия от дъбова кора, според предписанието на баба до радикално отстраняване на потните жлези (ендоскопска симпатектомия).

DRYRU - гарантирана защита срещу пот

Сред многото инструменти, предлагани от производителите на антиперспиранти, серията Dry Dry TM заслужава специално внимание. Тези уникални продукти в продължение на няколко десетилетия са безспорни фаворити в борбата за чистотата и свежестта на тялото по целия свят. Но, за съжаление, поради нестабилната икономическа ситуация, закупуването на продукти Dry Dry не е било на разположение на всеки потребител.

Необходимо ли е наистина да се обърнете отново от сигурен човек към някаква дръзка тема, да криете дланите си, докато дърпате ръцете си и да изберете дрехи с няколко размера по-големи, за да маскирате противоположните места на пот под подмишниците? Намерихме изход! Специалисти на компанията Scandi Line (марка Dry Dry) винаги се радват да поглезят своите клиенти. Запознайте се с новата руска марка от световноизвестната марка - линията на уникалните продукти на TM DRYRU

DRYRU е абсолютен аналог на TM Dry Dry продукти, произведени чрез уникална патентована технология с гаранция за безупречно качество и безопасност при употреба. Единствената разлика между новата марка е приятната ниска цена, което прави нейната покупка достъпна и не обременяваща всеки бюджет. Това стана възможно благодарение на поставянето на производствени линии директно на територията на Руската федерация, което значително намали целия спектър от финансови разходи и позволи да се формира икономически обоснована себестойност на продуктите на DRYRU дори по време на кризата.

Ефект без противоречия

Ръководителят DRYRU е проектиран, като се вземат предвид индивидуалните физиологични характеристики на хората с различни видове изпотяване. Днес можете да закупите следните продукти на DRYRU:

* Ultra (повишено изпотяване). Идеален избор за тези, които страдат от хиперхидроза. Лечението е насочено към премахване на причината за потенето, максимално стесняване на потните жлези на места с прекомерно изпотяване и по този начин равномерно преразпределяне на секрецията на потта в други области на кожата. Ефектът на еднократното приложение на DRYRU Ultra трае до 7 дни. Универсална при употреба, тя може да се използва както от мъже, така и от жени, подходящи за всички части на тялото (подмишниците, дланите, краката).

* чувствителен (для кожи, чувствительной к спирту). Если вы особенно тщательно относитесь к выбору косметических средств в виду особенной чувствительности вашей кожи — средство DRYRU чувствителен создано именно для вас! Продукт не содержит спирта и мягко воздействует на обработанные участки кожи, оказывая мощный антибактериальный эффект и не препятствуя естественному функционированию потовых желез.

* Светлина (с нормално изпотяване). Препоръчва се за хора с нормален процес на изпотяване, които предпочитат да използват съвременни антиперспиранти, като осигуряват абсолютна защита през целия ден.

През ноември 2015 г. се продава друг продукт, Foot Spray. Един от най-належащите проблеми в студения сезон е изпотяване на краката. Задържайки се между пръстите на краката, в чорапите и в затворените обувки, създава благоприятна среда за възпроизводството на бактерии, които са източник на неприятна миризма. Докато потта се изпарява лесно от други части на тялото, тук тя е "хваната". MT DRYRU в удобна форма на спрей с ментол ще даде на краката ви пълен комфорт: облекчаване на изпотяване, охлаждане и опресняване.

През есента на 2015 г. всички продукти на TM DRYRU бяха представени на международната изложба INTERCHARM и предизвикаха истински интерес сред партньорите на Scandy Line и потенциалните потребители.

Всички средства са създадени под контрола на шведски специалисти, продуктите отговарят на руските стандарти за качество. Но поради факта, че този продукт се произвежда на територията на Русия, цената на стоките е много по-ниска от тази на шведския аналог.

Грижа за всеки ден от живота си

Знаем колко важно е да се чувствате комфортно и уверено във всяка ситуация, 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, 365 дни в годината. Сигурни сме, че проблемът с повишеното изпотяване не трябва да ви пречи да се наслаждавате на живота, да изграждате успешна кариера и да имате ярки времена. Искаме ефективни продукти да бъдат достъпни за всички. Затова създадохме TM DRYRU - изключително за вас! Опитайте и оценявайте безпрецедентните предимства на уникалните продукти на DRYRU.

Попитайте за продуктите на DRYRU в аптеките и магазините във вашия град.

Share:
Comments