Готвенето у дома е опасно за сърцето

Изследователи от Чикаго установяват, че колкото повече хора подготвят обемите, толкова по-голям е рискът от развитие на сърдечно-съдови заболявания. Тези, чийто живот не стои зад печката, вероятността от такива заболявания се намалява с една трета.

Това заключение доведе до анализ на здравето на 2700 жени. Предполага се, че това явление се обяснява с факта, че къщите у дома консумират много повече храна, тъй като го подготвят сами. Учените са убедени, че трябва да се преразгледа стабилно мнение за необходимостта от готвене на храна само вкъщи, като се пренебрегне вече приготвените продукти от магазина.

Коментари

Makdundelьsы 19/20/2016 Без съмнение заблуждаваме хората. Пренасищане себе си само най-лесно в ресторанти и заведения за бързо хранене. Вкъщи най-здравословната храна. Многократно съм забелязал, че жените, които знаят как да се готви добра здравословна храна красив и добре поддържан, не са с наднормено тегло, живеят дълго и schasttlivo. И тези, които са влачено по обществените места места за обществено хранене - ранна възраст и носи както барел. Никой keontroliruet на един неприятен подготвени в областта на хранителните услуги и заведения за бързо хранене ресторанти, по колко пъти отопляват същите като консерванти и антибиотици са добавени ... готви и яде у дома си - ще бъде здрав и щастлив!
Share:
Comments