Фракционна мощност

Вероятно вече сте чували за частична храна повече от веднъж. Странно, но много, частична храна се отнася до диети, но това е абсолютно погрешно. Фракционната храна е начин на хранене, но не и диета, т.е. диетата забранява, ограничава и позволява приемането на определени храни, когато диетата само контролира и консумира храна, но не я ограничава.Фракционна мощностВторото погрешно схващане, че е налице сред момичетата и жените, сплит ястия, използвани за медицински цели и се използва само за възстановяване и заустването на тялото, но не и за загуба на тегло. Това е само отчасти. Фракционната храна всъщност се използва много често за медицински цели, например ако човек има проблеми с храносмилателната система или просто трябва да го подобри. Но сплит хранене много често се използват за намаляване на теглото, така че можете да се хвърлят до 3-Yoh килограм на седмица, без хранителни ограничения, като по този начин, като осигурява комфортна среда за храносмилателната система. За да сте сигурни, че можете да отслабнете с помощта на частично хранене, ще ви кажем защо това се случва, но малко по-късно. Нека първо разгледаме какво представлява дробната храна и от какво се състои.

Принципът на частичното хранене

Фракционалните ястия установяват диета, в която ежедневните ви хранения са разделени на части. Ако ядете 3 пъти на ден: закуска, обяд и вечеря, то най-малко всеки от тях трябва да бъде разделен на 2 етапа. Оказва се, че използваме същото количество храна, но само в малки порции.

Поради факта, че приемаме малки ястия на малки порции, нашата храносмилателна система лесно се смила, без да остава излишък. Когато ядем храна три пъти на ден, а след това получаваме такива големи количества храна, стомаха едва ги чете да се смилат, в резултат на това се проявява в мастни натрупвания. Постоянният такъв прием на храна: глад и преяждане, карат тялото да се подготви за периода на гладно и "натрупва резерви". Това означава, че тялото е свикнало с факта, че той е гладен цял ден, така че, когато получава храна, той започва да прави резерви, защото не знае кога ще го нахраниш следващия път, това води до появата на мазнини, отначало не толкова забележими, но след това ... Когато зададете режима на частично хранене, тялото не се чувства гладно и, както вече беше споменато по-горе, напълно смила храната.

Имайте предвид, че за да отслабнете, вашите порции трябва да са малки и в комбинация да съответстват на обичайното количество храна, която ядете на ден. Тук основното е не само да не отидете твърде далеч с порции, но да не гладувате, без да съобщавате за себе си минималното количество храна на порция.

Фракционно електрическо менюФракционно електрическо меню

Закуска: зърнени храни, плодове, кисело мляко, сандвичи, пресни, чай.

Втора закуска: извара, ядки, кефир, плодове и др.

Обяд: супи, домашни птици и странични ястия, зеленчукови салати.

Снек: плодови салати, извара, кисело мляко и др.

Снек: печена риба или парчета ястия с житни или зърнени храни.

Вечеря: същите продукти както за закуска (не по-късно от 3 часа преди лягане).

Принципът на частичното храненеТова е приблизителен списък на продуктите, от които да избирате, които можете да използвате във вашата диета. Според момичетата, които използват режима на частично хранене, след една седмица те отбелязват усещане за лекота в стомаха, подобряване на съня и най-важното - загуба на тегло.

Ако искате да отслабнете интензивно, добавете диета, дни на разтоварване и набор от физически упражнения към режима на частично хранене, така че можете да загубите до 5 кг на седмица и да подобрите храносмилателната си система.

Share:
Comments