Домашната работа спестява жени от рак на гърдата

Всяка година заболеваемостта от рак на гърдата се увеличава в световен мащаб, докато това заболяване може да се преодолее, затова е необходимо просто да бъдеш чиста любовница и редовно да почистваш къщата или апартамента ...

Учените са провели проучване, при което са изследвани 8 хиляди жени, страдащи от рак на гърдата. Лекарите също така наблюдаваха представителите на справедливия пол, които избягваха появата на тумора.

Анализът на ситуацията показва, че жените по-често, отколкото други, са изложени на опасна болест, в живота, в която няма абсолютно никаква физическа активност. Това проучване позволи на специалистите да заключат, че активният начин на живот намалява вероятността от образуване на ракови клетки в млечните жлези.

Междувременно, като превантивна мярка можете да използвате не само фитнес уреди за физически упражнения, но и обикновени предмети за всяка домакиня - парцал, прахосмукачка и други атрибути, предназначени за почистване на жилището.

Лекарите с пълна отговорност декларират, че прекарват 2,5 часа седмично почистване на апартамент или къща, представителите на справедливия секс водят отлична превенция на онкологията.

Share:
Comments