Блефаропластика - и очите ви отново блестят!

Очите са не само прозорец в света и огледало на душата, но и показател за здравето и отражение на състоянието на ума на човека. Можете да говорите с очите си, можете да се усмихнете с очите си ... Но как да направите, ако промените на възрастта се намесват? Когато кожата около очите стане по-тънка и по-стара?

Като правило жените не искат да се справят с факта, че дребните бръчици предават коварната възраст или безсънните нощи. Особено тези, които нямат 40-ка ... Затова съвременните дами предпочитат блефаропластиката - процедура, която помага незабавно да загуби десет или повече години и да подмлади лицето на лицето: премахване на набъбване и бръчки, затягане на кожата, премахване на хернии и торбички под очите.

Минало е време, когато такива операции бяха решени само от най-смелите. Съвременните пластични хирурзи се чудят: увеличава очите и затяга клепачите, променя формата на очите и изтрива бръчките. И все по-често младите жени стават пациенти на клиники, които искат не само да се отърват от "лъчите" около очите, но и да направят своите "огледала на душата" още по-изразителни, дори по-красиви.

През октомври възможността за радикална промяна се предлага от HE CLINIC. Ето и действието: блефаропластика на долните клепачи само за 29 000 рубли! Недалеч от Нова година, която ще срещнете неустоима!

Самата операция отнема от 40 минути до 1 час, следоперативният период трае до 10 дни. В същото време ще ви бъде разрешено да напуснете клиниката в рамките на 5-6 часа след операцията. Малките отоци и кръвонасядания ще изчезнат до края на първата седмица, а целият период на рехабилитация ще отнеме до един месец. Ако не искате колегите да отгатнат за операцията, просто си починете няколко дни - докато последният хематом изчезна. Но тогава ще видите как всички приятели са учудени, че сте успели да имате такава прекрасна почивка и да станете по-млади в продължение на поне десетилетие. Лицето ще свети с младост и свежест и никой няма да познае каква е причината. Mystic!

Blepharoplasty на долни клепачи в клиниката проведе на съвременно оборудване, като се използват съвременни технологии. Но основното нещо, разбира се, са опитни ръце на хирурзи. Само тяхното доверие, висок професионализъм и опит ще направи разрези са толкова малки, че никой не би помислил, че сте решили на операцията. За да започнете, ще ви бъдат предложени хирургична консултация, която ще избере оптимален вид блефаропластика. Възможно е, че вие ​​ще се предлага интегрирана опция: повдигане на веждите, лазерен пилинг, мазнини инжекция, липофилинг и т.н. Ако лекарят вижда, че е достатъчно само да се работи от формата на клепачите, и ще се търсят в света през различни очи, хирургът ще проведе blefaoplastiku ..

Процедурата се извършва под обща или местна анестезия. От вътрешната страна на клепача се прави микроскопичен разрез, през който се отстранява излишния мастен слой и херния, кожата се стяга.

Искате да гледате 10-12 години по-млад?

Искате ли отново да блеснете с красота и да се насладите на възхитителни погледи?

Внимателно погледнете в огледалото и, ако не е напълно благоприятно за вас, обадете се на КЛИНИКА и се регистрирайте за среща. Вероятно опитен лекар ще ви предложи други методи. Може би и операцията не е необходима, защото има неоперационна блефаропластика. Но ако лекарят препоръчва традиционния ефективен метод за подмладяване на кожата около очите, времето за това е точно сега. Супер Офертата е валидна само през октомври!

Струва си да се помни, че самата блефаропластика е в състояние да реши проблема през следващите 9-10 години, но никой не е отменил редовните козметични процедури. Постоянното овлажняване и обогатяване на кожата около очите с хранителни вещества може да удължи ефекта на блефаропластиката на долните клепачи за много по-дълго време.

Share:
Comments