Бетадин - перфектният пазител на здравето на жените

Модерните представители на по-слабия пол предпочитат да не се страхуват от нищо, да ходят уверено в живота, да се справят с грижи и да решават всички въпроси. Въпреки това на подсъзнателно ниво има страх, който е доста дълбок и предизвиква загриженост дори и за най-уверената дама.

Този феномен психолози излезе с термина "страх-грижовен", което изненадващо показва състоянието на жената. В този случай няма съмнение, че посещението на гинеколога е подразбиращо се. Както знаете, повечето жени, поради различни причини, отлагат посещението на гинекологичния кабинет до последното.

Болестите на женския генитален район често остават незабелязани, не се появяват силни болки и висока температура и, както е известно, тези фактори могат да принудят една жена да изостави всички съмнения и да посети гинеколога. Как се проявяват тези проблеми? Началото е винаги незабележимо, това е леко раздразнение и лек дискомфорт във влагалището, секрети, които имат така наречената "рибена" миризма.

Освен това, тази симптоматика се изостря периодично. Бактериалният вагинит е нейни проявления и такова заболяване често се диагностицира в "долния етаж". Мнозина са сигурни, че в това състояние няма нищо опасно, но този възглед за ситуацията е дълбоко погрешен.

Какво е опасно за бактериалния вагинит

Какво наистина се случва? Бактериалният вагинит променя състава на вагиналната флора, патогенните бактерии активно изместват лактобацилите, които се считат за полезни. След известно време има и други възпаления, мястото на тяхното локализиране е епидидим с яйчниците, пикочния мехур, матката. Ако това се случи, тогава нищо в света няма да спести жена от посещение при гинеколог.

Всеки познава детската приказка за Незнайка, в която авторитетен лекар Пилюлинн убедително противоречи на методите на д-р Медуница. Той подчерта, че трябва да се лекувате с йод, а не с мед! Не е тайна, че йодът е бил използван преди лечението. Изчертавайки мистериозните йодни ретикулуми, те капеха в състава на изплакванията за гърлото, за да осигурят ефекта на морската вода. И разбира се, без това, не правете с драскотини и драскотини. Поради своевременното използване на уникалния наркотик е възможно да се избегнат значителни усложнения в бъдеще.

Що се отнася до антибиотиците, употребата им беше крайна, терапията винаги започваше с антисептични лекарства. Сега те пишат много за факта, че антибиотиците не само лекуват, но и разрушават полезна микрофлора, увреждат черния дроб, оказват негативно влияние върху работата на храносмилателния тракт. Това означава, че голям брой минуси са написани и те трябва да се използват много внимателно. Но магическият ефект на антисептиците рядко се споменава, което е напълно незаслужено.

В сравнение с антибиотиците, те са много по-ефективни, което е напълно доказано от медицинската практика. Като пример може да се цитира едно от съвременните постижения на фармакологията, създадени за жени. Това са "Betadin", вагинални супозитории, които са антисептици с широк спектър от ефекти. Наркотикът се бори с различни инфекции. Освен това определящият фактор е фактор, като присъствието в своя състав на надежден и верен асистент - йод.

А надеждна асистентка модерна жена - "Betadin"

Както и преди, йодът надеждно защитава нашето здраве. И ако в детството се наложи да размажеш тежко възпалените драскотини по кожата, сега антисептичните свещи "Бетадин" са в състояние да премахнат вирусите и бактериите, които се заселват във влагалището с един удар. Изследванията помогнаха да се разбере, че това лекарство има висока ефикасност дори срещу вируса на херпес и папилома, освен това не се появява резистентност към лекарството.

Каква е тайната на ефективността на Бетадин? Принципът на действието му е, че протеините на бактериалната стена влизат в контакт с йод, който е в състава на свещите. По този начин животът на гъби и вируси е нарушен. С този механизъм на лечение, дори резистентните инфекции се лекуват успешно.

Ако се върнем в приказката за Незнайка, тогава с нейния лекар Медуница се забелязва болезнеността на йодното лечение. Но ние сме свикнали с това от детството, а появата на леко усещане за парене само потвърждава, че лечебният процес протича правилно. Вие веднага видите резултата. Докато пияните таблетки работят само след определено време.

Как действа Betadine?

При прилагането на супозиториите "Betadin" в началото може да има незначително чувство на парене. Това означава, че съставките на лекарството активно се борят с вируси и патогени и резултатът винаги е пълна победа в битката за здравето на жените. Трябва да се отбележи, че йодът е силен окислител. Съставът на свещите осигурява траен ефект на лекарството с постепенното освобождаване на йод, така че лигавицата дразни в малка степен, има лек дискомфорт. Това създава по-добри условия за оптимално възстановяване на вагиналната микрофлора.

Под влиянието на свещите киселинността на вагиналната среда се нормализира, тъй като развитието на полезни бактерии лактобацили се осъществява в присъствието на киселинна среда. Представете си, че сте били в състояние да избягвате страха от посещение на лекар на заден план, но лечението с Бетадин може да започне, без да чака резултатите от тестовете да бъдат готови.

Високата ефективност на лекарството се доказва, той се справя отлично с инфекции, вируси и други патогени на заболявания. Ето защо, експертите смятат, че "Betadin" е незаменим инструмент за съвременната жена. Лекарството ще ви помогне преди Вашето посещение при лекаря, ако е трудно да се справите с "стола". Процесът на лечение е ефективен, бързо и свещите могат да се използват по време на менструацията и дори през първите месеци на бременността.

Д-р Пилюлинн е абсолютно прав, забележителните свойства на йода, без излишни проблеми и тревоги, ще възстановят здравето и настроението на жената!

Share:
Comments