Бъбрек на бъбреците: лечение с народни средства като

Бъбреците на бъбреците са доброкачествена неоплазма със закръглена форма, пълна с прозрачно съдържание.

В повечето случаи, кистата не е опасна и показва наличието на патологични процеси в организма. Най-често циститът е вторична патология, причинена от инфекциозни и възпалителни заболявания (пиелонефрит и т.н.), наранявания (натъртвания, сълзи) на бъбреците.

Аз дори не мога да определя причината за кистата дори на експертите и най-големите учени от цял ​​свят. Специално лечение също не съществува. Ако кистата започне да нарушава пациента, тя просто се отстранява хирургично или се пробива и изцежда.

Ето защо е двойно странно, че лекарите от фитотерапията с уверен външен вид препоръчват кистично лечение с народни средства.

По-голямата част от рецепти са просто безполезни и някои от тях са откровено опасни за човек с болни бъбреци. С пълна сигурност може да се каже, че не съществуват полезни фитотерапевтични средства срещу кистозна бъбрека.

• Бъбречни кисти - лечение с народни средства: билки

1) • Приемане на тинктури от кори от аспан, както и прах от космат от аспен.

Коментар на специалиста: една рецепта, поне странна. Известно е, че киста никога не възниква, както се казва, "от нулата". Според статистиката причината за патологията е наличието на пиелонефрит в един или друг етап (приблизително 65% от всички клинични случаи). Пациентът може дори да не предполага, че страда от патология на бъбреците. В същото време, алпийската кора е естествен естествен източник на аспирин. Освен това дори човек, далеч от официалната логика, може да проследи верига от силологии.

Аспиринът се използва широко в хематологията за разреждане на кръвта. Пиелонефритът се свързва с увреждане на кръвоносните съдове на бъбреците и възможно кървене. Не е трудно да се досетите какво трябва да бъде заключението.

В никакъв случай не трябва да приемате кората на аспен в цистата на бъбреците.

2) • Вземете листата и корени от магданоз.

Коментар на специалиста: почти всички фрагменти магданоз са известни с техния диуретичен ефект. Въпреки това, неконтролируемия прием на диуретично лекарство (включително народни средства) е "меч с две остриета". Ако причината за кистата не е известна, можете сериозно да подкопаете здравето си. От една страна - с инфекциозния произход на кисти (например с инфекциозен нефрит), стагнацията на урината е изпълнена с още повече инфекции. От друга страна, с бързото производство на урина и освобождаването й, съществува риск от увреждане на пикочния мехур (цистит). При жените инфекциозният колит може да се превърне в усложнение на цистит.

Ето защо трябва да помислите два пъти преди да прибягнете до такава съмнителна рецепта. Безопасно е да се използва магданоз само ако се потвърди неинфекциозният произход на кистата.

3) • Тинктури на червения корен.

Коментар на специалиста: смъртоносна рецепта. Тинктура на червената корен засяга бъбреците и надбъбречните жлези, предизвиквайки повишаване на кръвното налягане. В някои случаи, киста може да възникне с лезии на надбъбречните жлези и хормонална недостатъчност. Ако червеният корен стимулира работата на надбъбречните жлези, те могат да започнат да работят още по-активно. В този случай съществува сериозен риск да се "спечели" т.нар. злокачествена хипертония. За ваше позоваване - това е изключително тежка форма на артериална хипертония с постоянно нарастване на броя на 180/120 и по-горе. Болестта убива човек за няколко седмици. В най-лесния случай пациентът става деактивиран. Усложнения: слепота, сърдечна недостатъчност.

Рецептата е изключително опасна. Поразителен пример за разстройство и некомпетентност.

4) • Светло злато.

Коментар на специалиста: златните мустаци са обикновено растение. Причината за неговата популярност е широко разпространение в медиите: съмнителни предавания, вестници. Всички свои качества са нищо повече от рекламна фантастика. Единственият терапевтичен ефект на златния мустак е упойка.

5) • Тинктура на елекампане. Както казват източниците, тинктурата на елекампане унищожава структурата на кистата и дори злокачествените неоплазми.

Коментар на специалиста: невероятни глупости. Царената не се снабдява с кръв, така че получава минимално количество вещества. Говорейки за злокачествени новообразувания - тяхната причина за генетичното разстройство. Очевидно, приемането на тинктура от елекампане или друга билка няма да спре патологичния процес.

6) • Получаване на каша от репей.

Коментар на специалиста: Коренът на репей, ако вярвате, че има фито терапевти, има много полезни свойства. Всъщност, при бъбречно заболяване ефектът от репей може да се постигне само ако се докаже неинфекциозният характер на патологията. Репейът има слаби диуретични свойства, поради което терапевтичният му ефект завършва. Кистичните бъбреци не се лекуват с репей.

7) • Нанесете люспи на талията (в областта на бъбреците).

Коментар на специалиста: глупав и безполезен съвет. Със същия успех, привържениците на традиционната медицина могат да лекуват фрактура с плацента.

Kista бъбрек лечение народни средства: натурални храни

1) • Пийте наведнъж две чаши чай с мляко и мед.

Коментар на специалиста: вкусна, може би дори до известна степен полезна, но не е ясно как този състав може да помогне срещу цистозата на бъбреците. За да бъдат третирани по този начин от цистоза, все пак какво да се придържаме към познатите в тесните кръгове терапевтични съвети или съвети за отстраняване на хемороидите възли от краставица от краставица.

2) • Използване на бели гъби.

Коментар на специалиста: гъби - склад от полезни вещества. Все пак, възниква един и същ въпрос, как може гъбичката да премахне кистата? Съветът е безполезен, макар и не опасен.

3) Яжте бедрата.

Коментар на специалиста: бедрата са богати на витамини и минерали, могат да инициират регенеративни процеси. Проблемът е, че приемането на вещества в тъканта на кистата почти не съществува.

4) • Яжте плодовете на вимерума с мед.

Коментар на специалиста: вибринум има мощен диуретичен ефект. Подобно на случая на магданоз, приемането на такова лекарство трябва да се извършва с голямо внимание. Винаги съществува риск от изостряне на инфекцията и иницииране на процеса на намаляване на инфекцията.

5) • Тинктура златен мустак / цвекло / по-нататък в списъка с водка или алкохол.

Коментар на специалиста: няма растения, повече етанол, не може да излекува човек с бъбречна цистоза. Но с първото приемане на такова "лекарство" ще се види обратният ефект. Етанолът има значителен ефект върху отделителната система на здравия човек, какво можем да кажем за тежестта върху бъбреците на болния човек. Резултатът е непредсказуем и може да бъде много жалко.

Бъбречно бъбречно лечение на народни средства: други средства

1)•Прогревание.

Коментар на специалиста: За да затопли киста от бъбрек, в никакъв случай не е невъзможно. Първо, не е известно какво е причинило нейното образование. Това може да е инфекциозен агент. Когато температурата се повиши, организмите започват да се размножават по-активно. На второ място, може да има гноен процес. От висока температура кистата може да избухне и гнойното съдържание ще излезе извън структурата му. Това е изпълнено с перитонит или друга форма на инфекция. Методът е смъртоносно опасен.

2)•Холод.

Коментар на специалиста: охлаждането на долната част на гърба не е толкова опасно, колкото е безполезно. Методът е добър за борба с междубръстната херния на лумбалния участък, но не е известно колко студено може да помогне с цистоза. Рецептата е неефективна.

данни

По този начин, за лечение на бъбречна киста с помощта на популярни народни рецепти - окупацията в някои случаи е абсолютно безнадеждна, в други е изключително опасна.

При киста не е достатъчно ефективно лекарство: било то традиционно (медикаментозно) или народно.

Кистата не трябва да се "докосва", докато тя не обезсърчи пациента. В повечето случаи това не е опасно. Необходимо е да се справим с лечението на патологията, която е причинила появата на кистата. В редица случаи цистозата провокира развитието на нови заболявания: хипертония и т.н. В такива случаи трябва да се лекуват без да се отказват, но не и с билки, но с инструментални методи (пункция, операция).

Приемайки същите средства на "баба", пациентът рискува да влоши здравето си: без подходящи диагностични мерки е невъзможно да се знае какво причинява кистата.

Share:
Comments