Антипаразитно почистване по метода на хилда кларк

Гилда Кларк - един натуропатичен лекар от САЩ, който успя да превърне умовете и начина на живот на милиони хора по целия свят, точно както някога беше с Пол Браг, д-р Аткинс, Мишел Монтиняк и други учени, търсещи формула за здраве и правилно хранене.

drhuldaclarkphoto Гильда Кларк

Но ако теориите на последните три бяха повече или по-малко одобрени от официалната медицина, то тогава Гилды Кларк причиняват консервативни медици, а по-скоро отрицателни емоции - от скептицизъм до агресивно осъждане и обвинения в шарлатанизъм.

През 1988 г. д-р Гилда КларкХильда Кларк в друга транслитерация) обяви, че знае за основната причина за 90% от заболявания, включително нелечими, като рак. Според Кларк, организмът на всяко лице е обитаван от паразити - микроби, вируси, червеи, хелминти. Тези микро-същества, хранещи се с тялото, колонизират и колонизират човешкото тяло. Те се развиват в кръвта и кръвоносните съдове - причиняващи сърдечно-съдови заболявания. Колонизирайки този или онзи орган, те образуват колония в него - тумор. Кларк установи, че само паразитите не могат да причинят рак, а здрав организъм ще ги убие. Но органите на съвременния човек са замърсени и отравяни с продукти на технологичния прогрес екзотоксини - тежки метали, хербициди, радиоактивни изотопи, консерванти и вредни хранителни добавки. В огнищата на замърсяване паразитът се стреми да влезе и умножи в тях.

Тялото замърсява тялото с токсини и отслабва имунитета на битовите предмети, опаковките на храни - пластмасови бутилки, както и козметичните бутилки, лосиони и дори паста за зъби. Опасни алуминиеви контейнери, фреон и нафталин, амалгамични зъбни пълнежи, които отделят живак, дезодоранти, съдържащи алуминий и много други.

Единственият начин да се поддържа здравето Гилда Кларк вярва в пълно пречистване и промяна в начина на живот. В своята книга "Няма нелечими болести"Тя предлага борба с паразити с помощта на естествени екстракти от растения, известни със своите антипаразитни свойства като лют червен пипер, пелин треви, карамфил и тинктура от зелена кора от орех. Заедно с тези извадки, Гилда Кларк съветва постоянно да използва така наречените. Zepper, биорезонансно устройство, което убива паразити, и също така е необходимо да се пречисти водата и храната.

Д-р Кларк на семинар в Ню Йорк, 2003.

На страниците на книгата д-р Кларк не само дава рецепти, но и разказва историите за истински пациенти, които са получили здраве благодарение на метода си. Не откривайки отговори от официалната медицина, тези хора се обръщат към Гилда Кларк и тя, както известната д-р Хаус, намира източници на отравяне на тялото. След отстраняване на центровете на интоксикация и правилното лечение, пациентите незабавно се възстановяват. По време на целия бизнес, Гилда Кларк смело спори с индустриални корпорации, за които според нея произвеждат продукти, застрашаващи здравето.

Вероятно човечеството все още трябва да оцени работата на доктор Кларк. Едно нещо може да се каже точно сега: Гилда Кларк е талантлив учен, работещ, където лекарите са безсилни. Тя е очарователен разказвач, смела жена, критична, без да се страхува да се противопостави на официалната медицина и индустриалните монополисти. Книгите на Гилда Кларк са преведени на 14 езика. В руския превод можете да ги купите в магазина Ozon.ru

кларк

Хильда Кларк Няма нелечими болести
Лечението за всички болести
Издател: Buduschee Zemli, 2007 Soft Cover, 336 стр.

Купете тази книга на Ozon.ru

Прочетете на:

  • 30-ти дневная детокс-диета Джейн Шривнер
  • Детокс-салата със зеле - рецепта с снимка
  • 10 Detox продукти, които трябва да се консумират възможно най-често
Share:
Comments